You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Λαγουμτζή & Σαρκουδήνου,Νέος Κόσμος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ξαναανοιξε σεριφ η Βίκυ ...
Εχει τιποτα καλο ???
apaixtable
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει πολεμική ανταπόκριση από αυτό το μέτωπο???ξαναανοιξε σεριφ η Βίκυ ...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
να μας πει ο Παναγιώτης... μάλλον είναι του ιδρύματος...
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
Υπάρχει πολεμική ανταπόκριση από αυτό το μέτωπο???
Περιμένουμε να μας πει ο Παναγιώτης
Κατι μου λεέι οτι δεν θα ξαναποστάρει ο Παναγιώτης.
αυτό είναι πολύ πιθανό...... εκτός και αν θέλει να "ενημερώσει" για τις κοπέλλες.....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
ξαναανοιξε σεριφ η Βίκυ ...
βίκυ? ποιά βίκυ? τί εστί βικύ?
taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 20
- Like
- 518
- Πόντοι
- 4.440
Περασα σημερα απο το εν λογο μαγαζι ,το οποιο λειτουργει υπο νεα διευθυνση σεριφησα η Βικη (ειναι μια ξανθουλα πολυ εποικινωνιακη απο Μιχαλακοπουλου 99) με το οποιο οπως μου ειπε ειναι αδερφα μαγαζια και μοιραζωνται και τις κοπελες .
Ο χωρος τιποτα ιδιαιτερο αλλα καθαρος και περιποιημενος εκεινη την ωρα που πηγα ειχε μονο 2 κοπελες η μια ψηλη αδυνατη Ρωσιδα (Σβετλανα) η οποια δεν ηταν του γουστου μου την αλλη δεν την ειδα γιατι βαρεθηκα να περιμενω , τα προγραμματα ειναι 50,00 μονο σεξ, 60,00 για 45 λεπτα μασαζ +σεξ και 80 για μια ωρα μασαζ +σεξ
Σιγουρα θα ξαναπερασω να δω αν θα πετυχω καμια ποιο ενδιαφερουσα κορασιδα.
Ο χωρος τιποτα ιδιαιτερο αλλα καθαρος και περιποιημενος εκεινη την ωρα που πηγα ειχε μονο 2 κοπελες η μια ψηλη αδυνατη Ρωσιδα (Σβετλανα) η οποια δεν ηταν του γουστου μου την αλλη δεν την ειδα γιατι βαρεθηκα να περιμενω , τα προγραμματα ειναι 50,00 μονο σεξ, 60,00 για 45 λεπτα μασαζ +σεξ και 80 για μια ωρα μασαζ +σεξ
Σιγουρα θα ξαναπερασω να δω αν θα πετυχω καμια ποιο ενδιαφερουσα κορασιδα.
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν είναι κανενας παλιος πελατης τακτικος του ιδρυματος θυμαται μια ειρηνη ελληνιδα γυρω στα 28 μασαζ τι απεγινε;
Η συγκεκριμένη εξαφανίστηκε όταν το μαγαζί έκλεισε την τελευταία φορά. Από τότε αγνοείται η τύχη της.
Πάντως στα τελευταία της ραντεβού είχε πολύ έντονη την τάση της ξεπέτας.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Παντα ηταν ξεπετα η Ειρηνη ακομα και από την εποχη του Παλαιου Φαληρου. , αλλα σαν κορμι , φωναρα.Η συγκεκριμένη εξαφανίστηκε όταν το μαγαζί έκλεισε την τελευταία φορά. Από τότε αγνοείται η τύχη της.
Πάντως στα τελευταία της ραντεβού είχε πολύ έντονη την τάση της ξεπέτας.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Λαγουμιτζη- ειναι η οδος ..
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Την πρωτη φορα που την ειδα στην Αχιλλεως επαθα πλακα , εμοιαζε εκπληκτικα με μια γειτονισα μου που την εβλεπα και ελιωνα και να εχω την σωσια της μπροστα μου να μου κανει το μασαζακι .Στο τελος μονο εκτονωση χειροποιητη αν ηθελες κατι παραπανω επρεπε να εχεις εσυ προφυλακτικο και μετα να το πεταξεις μερικα τετράγωνα μακρυα από το στουντιο , λες και οι μπατσοι θα εψαχναν τα σκουπίδια εξω από το στουντιο και θα αποδεικνυε το αυτονοητο.Δεν το ηξερα και ετσι εμεινα στον απλο φραπε , τοτε η Ειρηνη δουλευε με τα φεγγαρια της και επρεπε νασαι Γκαστονε για να την πετυχεις παρουσα .Το πρωτο ολοκληρωμενο πρόγραμμα το ελαβα στην Λαγουμιτζή μολις μετακομισαν και ειχα παει πάνοπλος αλλα εκει ειχε ξεπεραστεί αυτό και διεθετε το στουντιο. ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!Δεν ήταν το ίδιο στην Αχιλλέως. Όταν πήγε στην Σαρκουδήνου άρχισε να χαλάει.
Αρκετό καιρό πριν κλείσει, την είχα πάρει τελευταία φορά και με χάλασε πολύ.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.