spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μωρε πιπινακι ηταν,αλλα γεματουλικο...μαλλον αλλο λεω...άμα η σερίφισσα ήταν πιπινάκι μελαχρινό από τη Βουλγαρία
μωρε πιπινακι ηταν,αλλα γεματουλικο...μαλλον αλλο λεω...άμα η σερίφισσα ήταν πιπινάκι μελαχρινό από τη Βουλγαρία
Η Τάνια που λες φίλε μου, είναι ακόμα κανονικά στη Θησέως. Οπότε αυτή η κοπελιά μάλλον είναι άλλη.δεν είναι η ίδια. είναι μελαχρινάκι κι αυτό, πιπίνι από Βουλγαρία, αλλά όχι αυτή του 286. Ενδέχεται να είναι η Τάνια από Θησέως 81 γιατί της μοιάζει.
Η Τάνια που λες φίλε μου, είναι ακόμα κανονικά στη Θησέως. Οπότε αυτή η κοπελιά μάλλον είναι άλλη.
...το θεμα ειναι heel,τι κανει οταν ειναι γυμνη... ;)διαλευκάνθηκε κι αυτό. πάντως Ναταλί ση Φερρών ήταν η μόνη που άξιζε. ήταν και ωραία ντυμένη. κανένας κασκαντέρ έχει δοκιμάσει να μας πει;
μπα, με το φορεματάκι που φόραγε και έβγαιναν από τα πλάγια τα βυζιά και με τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τη σοβάτιζα και ντυμένη και ας έμενε και ακίνητη...το θεμα ειναι heel,τι κανει οταν ειναι γυμνη... ;)
εχει δηλαδη? ...αυτο μου λες?...μπα, με το φορεματάκι που φόραγε και έβγαιναν από τα πλάγια τα βυζιά και με τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τη σοβάτιζα και ντυμένη και ας έμενε και ακίνητη
ακριβώς!Το βυζί φαίνεται γιατί το ύφασμα του φορέματος είναι ελάχιστο και όχι γιατι είναι μεγάλο. Προσοχή, δεν φιλάει στο στόμα.
...γαμω το φελεκι μου μεσα..παει και αυτη..και λεω αντε πετυχαμε καινουργιο μωρο...παμε για τα στανταρ παλι...Το βυζί φαίνεται γιατί το ύφασμα του φορέματος είναι ελάχιστο και όχι γιατι είναι μεγάλο. Προσοχή, δεν φιλάει στο στόμα.
..Λογικά πρέπει να έκλεισε αυτό το κωλοχανείο...όλα ήταν ετοιμόρροπα εκεί μέσα...και η σαβούρα πήγαινε σύννεφο...