Νέα

Μέλισσες ( Α.Γεωρ. 32 )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
546
Πόντοι
7.135
:2funny:

Από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανοιχτό το καινούργιο μαγαζάκι, κοπέλα η γνωστή Αννίτα.

Να και η πρωτη αναφορα , μπραβο Απολλωνα κερδισες κι εσυ ενα βαζακι μελι  :tits2:
Δε προσεξες για καμια καρτα - φυλλαδιο κλτ ε ?  :think:

Η Αννιτα που λες ειναι η Μελαχρινη που ειχε προτοεμφανιστει στο 52(RIP) μαζι με την Ρεββεκα ε ?  :think:
Εχω πολυ καιρο να την δω ... Αλλα θα μου πεις που να την δω ? στον υπνο μου ?  :grin:
Τεσπα θα την βαλω στην View-list καθοτι την εχω δει μια φορα μονο και ουτε την θυμαμαι . Θενξ φορ δε ινφο  :dancing:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
η ιταλίδα αννίτα είναι η νάταλι που ήταν ανδρεου γεωργίου 4 και πιο μπροστά νικ ουρανού 26?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η ιταλίδα αννίτα είναι η νάταλι που ήταν ανδρεου γεωργίου 4 και πιο μπροστά νικ ουρανού 26?

Οχι , δει ειναι η ιδια . Αυτη η Ναταλι που λες δεν εχει ακουστει καιρο τωρα.

Οσο για την Αννιτα εβαλε φωτο Ωραια φαινετε  :zfuck: (απο μακρυα και με φωτοσοπ  :grin:)
Απο κοντα εχω να την δω , ουουουου πολυ καιρο , μια φορα ολη κι ολη την ειδα Φριξου 14 και αυτη ενω εφευγε απ το σαλονι
Παρακαλειτε ο κυριος ληξιαρχος να καταχωρησει το μωρο στα πρακτικα  :boobies:

Για τις κριτικες, ειδικα παλιες, εγω δε δινω βαση ουτε στις δικιες μου πλεον  :tooth: ποσο μαλλον σε ξενες. Το θεμα ειναι να ακουστει το κλικ  :zfuck:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φωτογραφιες εβαλε και το μαγαζι απ οπου και τις υπεκλεψα  :tooth:
Ωραιο φαινετε  και αρκετα επιπλωμενο . Εμπνεει για καρεκλατα , τραπεζατα, καναπεδατα  :fuck2:
Το μονο κακο οτι δεν ειδα τηλεφωνουμπα , ελπιζω να βαλει και να μην γινει στουντιο των σπηλαιων σαν κατι αλλα  :idiot:

Δωματιο Α (υποθετω)

Δωματιο Β (υποθετω)

Δωματιο Γ (υποθετω)

Σαλονι...

Εχει και τραπεζακι , Καραμαν ΣΕ παιζω μια ξερη αμα θες  :2funny:

Και τελος μια προχθεσινη, βραδυνη φωτογραφια με το καταστημα φωταγωγημενο
Image00001.jpg

Ηρθε ταχυδρομικως στα γραφεια μας απο  πολυασχολο τελευταια  κυριο GAMEOVER http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=170957.0;attach=476530;image[/img[/URL]]

Περισσοτερα οταν το δουμε απο κοντα . Καλες δουλειες , καλα μυαλα και καλα κορμια πανω απ ολα  :headbang3:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom