Παραθετω ενα σχετικα αστειο συμβαν που μου συνεβει και το οποιο ηταν η αφορμη επισκεψη βασικα
(Εχοντας ως δεδομενο το οτι δεν υπαρχουν στουντιο με περιισοτερες απο μια κοπελες στην πολη ...)
Περνω τηλεφωνο για καποια Καρμεν που ακουσα , δεν ειναι εδω λεει
ποια ειναι εκει ρωταω , η Σουιδεζα η Αμμαλια λεει και η Τατιανα (?) η Γεωργιανη
2 κοπελες εχετε ? ναι δυο μου λεει , Ω ρε μαναμ τι λαβρακι εβγαλα
Εμπρος καλη μου μιζαααααα
Βαζω τον ροζ μαγνιτικο φαρο στοην οροφη και Φευγω σφαιρανταν .Εκτακτο μπουρδελοπεριστατικο στη μπαντααααα
[move]
[/move[/URL]]
ανεβαινω, κουδουνι ανοιγει η θεια μπαινω ως σιφουνας μεχρι να πει κατσε ειχα κατσει και σταυροποδι μαλιστα
βγαινει η Αμμαλια με κοκκινα βρακιακια , ξανθια ισιο μαλλι , καλη κοπελιτσα πηδηξημη φευγει ...
-Θα μπεις μου λεει λεω που ειναι η αλλη ?
-Αααα εσυ εισαι που οπηρες τηλεφωνο μου λεει ?
-Ναι εγω ειμαι απανταω ολο καμαρι , σκεπτομενος οτι δε την δειχνουν στον καθενα , αλλα εγω σταθηκα τυχερος
-χαχαχα
-( τι γελας καλε , αντε κι εχω αγωνια και ετοιμες ερωτησεις για το ποσο παει η παρτουζα
)
-Εγω ειμαι η αλλη χαχαχα
- :S :S :S
-Πλακα σε εκανα βρε , δεν εχουμε αλλη μια ειναι χαχα , δε περιμενα να ερθεις
-
( εγω )
-
( η τσατσα )
-
( απ την κουζινα )
Τεςπα ρωτησα αν κανει πρωκτικο μου ειπε οχι η τσατσα Κανει ομως αυταρχικο λεει ( εεε νταξυ ταιριαζουν χαχαχα )
το κραταει για τον αντρα της λεει ... χοχο να ειναι παρθενα και απο καπου
ουτε εγω κανω λεει , τι να κανουμε ... παρε κατι αλλο ,βασικα ουτε εγω κανω , ετσι ρωτησα για να το πω στον Αλεξμαν
Χαιρεταω και φευγω ... με ενα ψυχρο γεια με αποχαιρετησε η νεαρα κοιτοντας τελιοραση στην κουζινα ( Αη χεσου , που δε μας πηδας ... Σαχλε ! )
Γαμευσιμη η Αμαλιτσα , θα την εχω στα υποψιν ... Χαβαλετζου και η θειτσα ... κανει και πλακες
Ευτηχος ημουν κοντα ...