You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tutti Frutti Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
To μαγαζι δυστυχως εχει τραγικεσ κοπελες-τραγικα ποτα και τραγικο χωρο αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που δεν εχει κοσμο και ουτε θα εχει ποτε.
Δυστυχως ηταν ενα μαγαζι που περασαμε τα παιδικα μας χρονια και καταντησε ενα μαγαζι ντροπη για το ηρακλειο.
Καλα, για τις κοπελλες δε σηκωνει πολλη συζητηση, ο καθενας με τα γουστα του. Εμενα καποιες μ`αρεσουν αλλα δεν ειμαι ο Παπας και δεν εχω παντα δικιο. Θα ειναι βεβαια ενδιαφερον αν μπεις σε πιο πολλες λεπτομερειες (δε χρειαζεται να κανεις ρομπα συγκεκριμενες, γενικα μιλαμε) αλλα τελικα ειναι θεμα γουστου. Για τα ποτα παρομοιως δε μπορω να διαφωνησω μαζι σου αφου ποτε δε πινω πραγματικο αλκοολ στα στριπ - μπυρα το πολυ. Εκει που απορω ειναι η κριση σου για το χωρο. Ειναι ακριβως ο ιδιος που ηταν παντα, συμπεριλαμβανομενων και των παιδικων μας χρονων!
Παντως ειναι γεγονος οτι εχει αναδουλειες, οποτε οντως κατι κραταει τον κοσμο μακρια. Εστω κι εχεις δικιο κι ειναι επειδη το μαγαζι ειναι οντως πιπα. Το προβλημα που εχω ειναι οτι προκειται για την ιδια ακριβως πιπα που και παλιοτερα. Γιατι το πηρε χαμπαρι η πελατεια τωρα συγκεκριμενα?
Δεν ειρωνευομαι, πραγματικα αναρρωτιεμαι.
Καλα, για τις κοπελλες δε σηκωνει πολλη συζητηση, ο καθενας με τα γουστα του. Εμενα καποιες μ`αρεσουν αλλα δεν ειμαι ο Παπας και δεν εχω παντα δικιο. Θα ειναι βεβαια ενδιαφερον αν μπεις σε πιο πολλες λεπτομερειες (δε χρειαζεται να κανεις ρομπα συγκεκριμενες, γενικα μιλαμε) αλλα τελικα ειναι θεμα γουστου. Για τα ποτα παρομοιως δε μπορω να διαφωνησω μαζι σου αφου ποτε δε πινω πραγματικο αλκοολ στα στριπ - μπυρα το πολυ. Εκει που απορω ειναι η κριση σου για το χωρο. Ειναι ακριβως ο ιδιος που ηταν παντα, συμπεριλαμβανομενων και των παιδικων μας χρονων!
Παντως ειναι γεγονος οτι εχει αναδουλειες, οποτε οντως κατι κραταει τον κοσμο μακρια. Εστω κι εχεις δικιο κι ειναι επειδη το μαγαζι ειναι οντως πιπα. Το προβλημα που εχω ειναι οτι προκειται για την ιδια ακριβως πιπα που και παλιοτερα. Γιατι το πηρε χαμπαρι η πελατεια τωρα συγκεκριμενα?
Δεν ειρωνευομαι, πραγματικα αναρρωτιεμαι.
Πιστευψ απλα οτι παλιοτερα επειδη ειχε πιο πολλεσ κοπελες και πιο καλες ο κοσμος ο τριγυρω πηγαινε σαν ευκολη λυση να πιασει τιποτα.
Οσο για τις κοπελες δεν ειναι ρουμανες αλλα αλβανιδες
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Επισκεψη στο εν λογω μαγαζι σαββατο βραδυ γυρω στις 3.00 Το μαγαζι δεν ηταν γεματο και οικοπελλεςηταν ολες μεταξυ 20 και 24 πιπινακια της διπλανης πορτας(ανατολικης βεβαια)με μικρα στητα κολαρακια και με ερασιτεχνισμο στην πιστα.Στο συνολο καμια δεκαρια,σε εμενα ηρθε μια ρωσιδα σασα δεν την πολυγουσταρα και δεν την κρατησα.....ΤΟ ΜΟΝΟ αξιοπροσεχτο ηταν οτι υπηρχαν 3-4 ντυμενες κανονικα και σε καλοια φαση ενας χοντρος πηρε μια τετοια που του χορευε μπροστα του και φυγανε μαζι..........αν ξερεικανεις τι παιζει,λεει και στους υπολοιπους........
Πηγα παλι χτες (Παρασκευη) μετα απο αρκετουτσικο καιρο που ημουν εκτος Ελλαδας. Σχετικα γεματο, οι κοπελλες μου'παν οτι ηταν ετσι για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο στεγνας. Γυρισαν, λεει, κανα-δυο καλες απο διακοπες (=Μισελ), ηρθαν και 4-5 καινουριες, φαινεται οτι κυκλοφορησε η φημη και πλακωσε λαος να ελεγξει. ΙΑΝΝΑΙ, οι 3-4 κανονικα ντυμενες πρεπει να ηταν οι καινουριες που ειναι ακομα στην βδομαδα προσαρμογης , κι ο χοντρος (με γυαλια, ετσι;) το αφεντικο!
Πολυ καλα για μενα, ως συνηθως, μια κι ειμαι παλιος πελατης και με εχουν στα σχετικα πουπουλα. Αναμεσα σε Σατιν (κυριως), Μισελ κι Αλινα περασα μια χαρα. Και μια εικονα απ'τα παλια (>2 χρονια), η Ζενια, ξαδερφη της προαναφερθεισας Σασας (Λαρισας βασικα). Η Λαρισα δεν ειναι κακη κοπελλα αλλα (1) εχει παρει κιλα τα τελευταια 2 χρονια και (2) ειναι λιγακι κολλητιριτζου αμα μυριστει φραγγα.
Εμενα το μαγαζι μου αρεσει παρα την ελλειψη σοου της προκοπης (αν και μερικες χορευουν ωραια). Οπως εχω πει πολλακις, ειναι καθαρο, ανετο και τιμιο. Και μερικες κοπελλες ειναι πολυ καλες. Ο παλιος προτεινει: Σατιν (οχι για ολα τα γουστα), Μισελ, Αλινα, Λιονελα, Κριστινα (ισως), Ζενια (γιατι οχι;)
Πολυ καλα για μενα, ως συνηθως, μια κι ειμαι παλιος πελατης και με εχουν στα σχετικα πουπουλα. Αναμεσα σε Σατιν (κυριως), Μισελ κι Αλινα περασα μια χαρα. Και μια εικονα απ'τα παλια (>2 χρονια), η Ζενια, ξαδερφη της προαναφερθεισας Σασας (Λαρισας βασικα). Η Λαρισα δεν ειναι κακη κοπελλα αλλα (1) εχει παρει κιλα τα τελευταια 2 χρονια και (2) ειναι λιγακι κολλητιριτζου αμα μυριστει φραγγα.
Εμενα το μαγαζι μου αρεσει παρα την ελλειψη σοου της προκοπης (αν και μερικες χορευουν ωραια). Οπως εχω πει πολλακις, ειναι καθαρο, ανετο και τιμιο. Και μερικες κοπελλες ειναι πολυ καλες. Ο παλιος προτεινει: Σατιν (οχι για ολα τα γουστα), Μισελ, Αλινα, Λιονελα, Κριστινα (ισως), Ζενια (γιατι οχι;)
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
προσφατη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα...15 εισοδο,10 το δευτερο ποτο,χορος 10 ,κερασμα απο 20 και ανεβαινει...κουραστικα σχολια απο τον dj ωραιος χωρος κοπελεσ ωραιεσ οχι μπαζα οχι μουναρες...απλα πραγματα.μια ντισκο που εχει στον 1ο ξερει κανεισ τι παιζει?κολαδικο θα εινια λογικα ετσι??
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
πολυ μετρια πραγματα στο μαγαζι μετα απο πολυ προσφατη επισκεψη.Νεο κυμα μεταναστευσης εκ ρουμανιας στο μαγαζι το οποιο εκτος 2 τεμαχια δεν λεει κατι ιδιαιτερο.Προσεξα 2 ωραια ξανθα ψηλα το ενα εκ των οποιων εκανε καταπληκτικο απλο χορο(σαν να ηθελε να με βιασει ενα πραμα ),αλλα σε γενικες γραμμες κατω του μετριου το μαγαζι σε σχεση με τα δημοφιλη στριπ της κατω κηφισιας και της συγγρου-παραλιακης.Ειχα σκεψεις και για το σταρ για ενα σκαουτ,αλλα ημουν πτωμα απο την κουραση και ειπα να το ενταξω σε μελλοντικη στριποσκαουτοτσαρκα!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τωρα πια και φραπεδια
αυτοί εκεί πάν δρούν εντελώς ετεροχρονισμένα....τώρα που είναι καιρός για προσφορά μπριζόλας αυτοί ξεκινουν την προσφορά καφέ.Μιλάμε οι τύποι έχουν χάσμα στο χρόνο δράσης.Κρίμα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ξερεισ κανεισ γιατι εκλεισε και αν θα ξανανοιξει??
μιλάμε σου ρθε εμπνευσάρα ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K