Εννοούσα πόσο μεγάλο είναι το πέος της;Η ελάχιστη χρέωση για το βασικό πρόγραμμα είναι 50€ και η Ελίνα είναι 26 ετών !!!
Ο επόμενος στόχος μου είναι η Αλεξία είναι πολύ μουναρα !!!
Δεν έχω πάει με Αλεξία!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 206
Για την Ελινα είναι 10cmΕννοούσα πόσο μεγάλο είναι το πέος της;
Update us when you go to Alexia pleaseFor Elina it is 10cm
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 206
Update us when you go to Alexia please
Yes of course !!!
Charlie Deker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Γιν Γιν και Ροξυ σταμάτησαν? Δεν τις βλέπω στο πρόγραμμα πολύ καιρό
Γιν γιν κάπου την είδα πρόσφατα δεν μπορώ να θυμηθώΓιν Γιν και Ροξυ σταμάτησαν? Δεν τις βλέπω στο πρόγραμμα πολύ καιρό
Κ εγώ ψάχνω την γιν γιν η ροξυ είναι Μεγάλη Φολα !!!Γιν γιν κάπου την είδα πρόσφατα δεν μπορώ να θυμηθώ
Η Ροξυ παλιά έχει δουλέψει Στο Φωκαίας 24? Αν είναι αυτή ισχύει φόλαΚ εγώ ψάχνω την γιν γιν η ροξυ είναι Μεγάλη Φολα !!!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.063
- Πόντοι
- 2.356
Έχει κανείς από τους έμπειρους και ενήμερους εδώ μέσα υπόψη αν έχει πάει εκεί η Σόφη από Φυλής 99? Κάτι άκουσα ότι έχει φύγει απο εκεί (από το 99). Επίσης ψάχνω και το τηλέφωνο της αν είναι για ραντεβού στο χώρο της - όποιος συναγωνιστής γνωρίζει πληροφορίες κλπ ας με βοηθήσει με προσωπικό μήνυμα
στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 412
- Πόντοι
- 20
Όπως τα λες, έτσι ακριβώς. Φόλα ολκής είναι. Ούτε φιλιά στο σώμα δεν ήθελε , με την αιτιολογία οτι γαργαλιέται. Για γύφτισσα την έκοψα, όχι για Ρουμάνα. Τα Ελληνικά τα μιλούσε καλύτερα κι απο μένα.Κ εγώ ψάχνω την γιν γιν η ροξυ είναι Μεγάλη Φολα !!!
ΓύφτικαΌπως τα λες, έτσι ακριβώς. Φόλα ολκής είναι. Ούτε φιλιά στο σώμα δεν ήθελε , με την αιτιολογία οτι γαργαλιέται. Για γύφτισσα την έκοψα, όχι για Ρουμάνα. Τα Ελληνικά τα μιλούσε καλύτερα κι απο μένα.
Ναι αυτή είναιΗ Ροξυ παλιά έχει δουλέψει Στο Φωκαίας 24? Αν είναι αυτή ισχύει φόλα