Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 357K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
αν ηταν πανω απο
Ότι όλοι όσοι μπήκαν/ήταν ήδη εκεί όταν πήγα τους είχα δει τουλάχιστον μια φορά στο παρελθόν.
αν ηταν πανω απο 3 παλι καλα να λεμε! πανω απο 3 δεν εχω δει ποτε εκει μεσα

Greekguy00

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
αν ηταν πανω απο

αν ηταν πανω απο 3 παλι καλα να λεμε! πανω απο 3 δεν εχω δει ποτε εκει μεσα
Ήταν. Και εννοείται ο κλασσικός ενοχλητικός που κάθεται μπάστακας στην είσοδο και υποτίθεται "δουλεύει".

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
286
Πόντοι
21
Τη τελευταία φορά που πήγα (Κυριακήμεσημέρι) ήμουν μόνος μου. Ούτε ο ίσκιος μου δεν είχε έλθει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.427
Πόντοι
7.885
Τραβάτε αθηναϊκό ρε τύποι να χορτάσει πουτσα ο κωλος σας :confused::confused:. Οι φημισμένοι γαμιαδες του δεν θα σας αφήσουν παρθένους.

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
327
Πόντοι
21
εχει κανεις καμια φωτο απο μεσα να δω πως ειναι?
Έχεις βάλει το ίδιο σε όλες τις σελίδες για τα σινεμά..πήγαινε μόνος σου να δεις πως είναι ρε γύφτο..όλοι οι ηλίθιοι εδώ μαζεύονται...

Greekguy00

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω μετά από μήνες. Έχει τίποτα πλέον ή ακόμα πάνε μόνο οι συνηθισμένοι;

A1234

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω μετά από μήνες. Έχει τίποτα πλέον ή ακόμα πάνε μόνο οι συνηθισμένοι;
Τα συνηθισμένα 5 άτομα ήμασταν έκανε και την εμφάνιση του ένα ζευγάρι νέο και χαρήκαμε λίγο επειδή άξιζε πολύ η γκομενα ήταν ξανθιά με δερμάτινο παντελόνι μπήκαν μέσα στην καμπίνα ήταν είδη άτομο στην δίπλα δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλα έφυγαν μετά από λίγο ελπίζω να ξανά έρθουν να ανανεωθεί λίγο το μαγαζί και να παίξουμε όλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom