Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Από παλιά μη σου πω ίσχυε αυτόΌποτε πάω σε αυτό το μαγαζί με παίρνει ο ύπνος
Από παλιά μη σου πω ίσχυε αυτόΌποτε πάω σε αυτό το μαγαζί με παίρνει ο ύπνος
Γνωμη για τη Lily; τη μικρη κοντη ξανθια; την εχει παρει κανενας πριβε; κανει τιποτα;
Καλησπέρα τύποι. Παλιά δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. 1 μαλακία στο μεγάλο πριβέ, δηλαδή κοροϊδία (δε ξέρω αν με έξτρα euro μέσα προχωρούσε σε κάτι παραπάνω όπως πολλές). Για τώρα δε γνωρίζω τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες της, αλλά ρε μάγκες βάλτε της 1 ποτό και ρωτήστε τη για να μη φάτε φόλα (αυτό ισχύει πάντα). Εκτός αν θέλετε να μπείτε commando mode και αν δείτε ότι είναι φόλα να της προτείνετε κατευθείαν λεφτά στο χέρι για μπριζόλα. Φυσικά μπορεί να παρέτε τα @@ μου και να κλαίτε και τα αρχικά χρήματα που δώσατε για να μπείτε (αν σας ενδιαφέρει η "χασούρα")Αυτό ακριβώς θέλει να μάθω και εγώ για την Λιλυ
Κατάλαβα το μεγάλο πριβε που είναι στα 80 ευρώ εννοείς;Καλησπέρα τύποι. Παλιά δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. 1 μαλακία στο μεγάλο πριβέ, δηλαδή κοροϊδία (δε ξέρω αν με έξτρα euro μέσα προχωρούσε σε κάτι παραπάνω όπως πολλές). Για τώρα δε γνωρίζω τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες της, αλλά ρε μάγκες βάλτε της 1 ποτό και ρωτήστε τη για να μη φάτε φόλα (αυτό ισχύει πάντα). Εκτός αν θέλετε να μπείτε commando mode και αν δείτε ότι είναι φόλα να της προτείνετε κατευθείαν λεφτά στο χέρι για μπριζόλα. Φυσικά μπορεί να παρέτε τα @@ μου και να κλαίτε και τα αρχικά χρήματα που δώσατε για να μπείτε (αν σας ενδιαφέρει η "χασούρα")
Ναι, αλλά νομίζω 100 ευρώ είναι το μεγάλο? Δεν είμαι σίγουρος έχω καιρό να πάωΚατάλαβα το μεγάλο πριβε που είναι στα 80 ευρώ εννοείς;
Οπότε πάω πάντως σίγουρα θα κάθετε σε κάποιο τραπέζι αρκετή ώραΝαι, αλλά νομίζω 100 ευρώ είναι το μεγάλο? Δεν είμαι σίγουρος έχω καιρό να πάω
Ποια μαγαζια θα προτεινες για κατι λιγο πιο hardcore? Σορρυ αν εχει ξαναειπωθεί, είμαι πολυ νέος εδωΔεν είναι και πολύ το Athens για αυτά τα hardcore που ψάχνετε. Ποτέ δεν ήταν. Άποψη μου βέβαια αλλά θα δυσκολευτείτε πολύ αν ψαχτειτε εκεί.