Μάγκες, απαράδεκτο μαγαζάκι, προ εβδομάδας το επισκευθηκα με 2 φιλαράκια, μπαινουμε μεσα καλησπέρες κλπ, ειχαμε σκοπο να μπουμε οι 2 στανταρ, ο τσατσος ξενερα, καλησπέρα λεει, 3 κοριτσια εχουμε, βγαινει η πρωτη, κοιταζομαστε με το φιλαρακι λεμε μπα, λεει ο τσατσος, ποιός θα περασει με αυτη; Λεμε εμεις μπα… ελπιζοντας οτι οι αλλες βλεπονται, αμεσως μας ανοιγει την πορτα και μας διωχνει κακήν κακως… λεμε οκ 5 το πρωι μπορει να ηταν κ η ωρα δυσκολη αν και ημασταν ευγενεστατοι εμεις… Παω σημερα το πρωι μονος, ανοιγει η τσατσα, καλησπερα καλη χρονια κλπ, μου λεει με το που καθομαι για να δουμε αν θα μπεις αυτη τη φορα.. σκαλωνω, λεω γιατι πότε ηρθα και εφυγα; Μου λεει σε θυμαμαι δεν κανω λαθος, της λεω μαλλον κανεις γιατι εχω ερθει αλλη μοα φορα με 2 φιλους προ εβδομαδας αλλα ηταν ενας κυριος και οχι εσυ, και ηταν 6 το πρωι και τελικα φυγαμε, μου λεει ναι ναι καλα… βλεπω τα κοριτσια , την ρωταω για 2 πλο, της λεω οκ θα ξαναπερασω(σημειωση πρωτα πηγα στο απεναντι στοχευμενα για ενα π εχω μπανισει,αλλα ηταν δωματιο οποτε πεταχτηκα εκει να δω τι παιζει και θα ξαναπηγαινα στην πρωτη επιλογη μου και θα εκρινα εν τελει π θα μπω) με το που της λεω ευχαριστω μου λεει νευριασμενη , ε τι σου ειπα εγω ειδες; Αντε στο καλο μου λεει… αγενεστατη!! Απορω πως περιμενουν να παταει κοσμος εκει, με το ζορι δλδ σαρεσει δεν σαρεσει να μπεις. Ρε ουστ!!