- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/eidhseis/nea-tou-site/anakoinosi-kakovoula-mail-sms//]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
Σε επιβεβαιώνω 100%!!!www.bourdela.com/eidhseis/nea-tou-site/anakoinosi-kakovoula-mail-sms/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
Σε επιβεβαιώνω 100%!!!
Το νούμερο τηλ. είναι αυτό που γράφεις!!!!
Χρησιμοποιεί και το όνομα Γιάννης!!!!
Έχω δει μηνύματά του και είναι πολύ έξυπνος!!!!!
Εσύ τι λες?και τι ζηταει δηλαδη αυτο το εξυπνο πουλι?
Την περίπτωση που γνωρίζω εγώ......ναι!!!!Σιτι ήταν τα κουρίτσα ε;
΄
Σιγά την εξυπνάδα ρε συ Geopa. Τα 'δα κι εγώ τα μηνύματά του. Βαφτίζουμε τη λαμογιά, την πονηρή κακόβουλη σκέψη, το γλοιώδες θράσος και την ψιλοαλητεία εξυπνάδα πιά... ένα μαλακισμένο είναι όπως είπα. Ένα βλακόμετρο.Σε επιβεβαιώνω 100%!!!
Το νούμερο τηλ. είναι αυτό που γράφεις!!!!
Χρησιμοποιεί και το όνομα Γιάννης!!!!
Έχω δει μηνύματά του και είναι πολύ έξυπνος!!!!!
Ο Γαρδελης ειναι?
αφεντικο μποχουμ δερνουμε???Σιγά την εξυπνάδα ρε συ Geopa. Τα 'δα κι εγώ τα μηνύματά του. Βαφτίζουμε τη λαμογιά, την πονηρή κακόβουλη σκέψη, το γλοιώδες θράσος και την ψιλοαλητεία εξυπνάδα πιά... ένα μαλακισμένο είναι όπως είπα. Ένα βλακόμετρο.
Δεν έγραψα ότι είναι εξυπνάκιας αλλά έξυπνος!!!Σιγά την εξυπνάδα ρε συ Geopa. Τα 'δα κι εγώ τα μηνύματά του. Βαφτίζουμε τη λαμογιά, την πονηρή κακόβουλη σκέψη, το γλοιώδες θράσος και την ψιλοαλητεία εξυπνάδα πιά... ένα μαλακισμένο είναι όπως είπα. Ένα βλακόμετρο.
γαμας καθολου???Δεν έγραψα ότι είναι εξυπνάκιας αλλά έξυπνος!!!
Και αυτό τον κάνει επικίνδυνο!!!!!
Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα αυτού που έγραψα!!!!!
Αν τον "συμπαθούσα" δεν θα συμμετείχα εδώ και θα σε "έγραφα" κανονικά!!!!!
Αφού ξέρεις ότι δεν.....γαμας καθολου???
δεν σου βαζει χερι ρε μαλακα..
Αdmina δεν την γραφεις και στα Αγγλικα την ανακοινωσουλα να την βαλεις και στην πρωτη σελιδα του Foroum !!!
Γιατι εγω αν ημουνα πουτανα το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να μπω στο bourdela .com !!