Νέα

Πολιτικοί σε ερωτικές ταινίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια είναι η γνώμη σας για πολιτικούς που έχουν γυρίσει ερωτικές ταινίες;

• Θετική

Ψήφοι: 10 62,5%
  • Αρνητική

Ψήφοι: 6 37,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
www.veoh.com/browse/videos/category/entertainment/watch/v18940518HdMsF4WM]http://www.veoh.com/browse/videos/category/entertainment/watch/v18940518HdMsF4WM[/url]

Επιτέλους θα πρέπει οι προοδευτικοί πολίτες να σπάσουν και αυτό το ταμπού τις δεξιάς συντηρησης. Χρειαζόμαστε πολιτικούς που να σέβονται αυτό που είναι χωρίς τις αστικές ηθικολογιες για αυτό και εγώ θαυμάζω την μοναδική πολιτικό ισως που το εχει τολμήσει και εχει αγαπηθεί από τον κλάδο της και από τους πολίτες της αριστεράς...

[URL unfurl="true"]http://miakaimia.blogspot.com/2010/02/1972-rapidshare.html[/url]

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητε γιατι γελας? Η τσιτσιολινα στην ιταλια αλλα και κομματα σε ρουμανια και αυστραλια τολμουν να υψωσουν την φωνη τους στην σεξουαλικη απελευθερωση!!
η τσιτσιολινα δεν ηταν πολιτικος σε ερωτικη ταινια τυπε

ηταν πορνοσταρ στην πολιτικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ τι θες?το ζαφειρη υπουργο ή τον παγκαλο μπηχτη?? :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

νωδα, εαν η ελλαδα ειχε αναπτυξει την πορνογραφια στο βαθμο που ειχε η Βρετανια την μουσικη βοιομηχανια...ξερεις τι φραγκα να ερχοντουσαν στην Ελλαδα...απο λυσασμενες τουρισριες...εως ηθοποιους απο ολο το κοσμο. ΕΓΩ δεν προτιμω το ορο πορνοσταρ αλλα το ορο ηθοποιος αισθησιακων ταινιων γιατι αυτο ειναι η Αλεξανδρατου, η Φονσου και η Τσιτσιολινα! Προτιμω τον ζαφειρη υπουργο πολιτισμου παρα τον γερουλανο

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
νωδα, εαν η ελλαδα ειχε αναπτυξει την πορνογραφια στο βαθμο που ειχε η Βρετανια την μουσικη βοιομηχανια...ξερεις τι φραγκα να ερχοντουσαν στην Ελλαδα...απο λυσασμενες τουρισριες...εως ηθοποιους απο ολο το κοσμο. ΕΓΩ δεν προτιμω το ορο πορνοσταρ αλλα το ορο ηθοποιος αισθησιακων ταινιων γιατι αυτο ειναι η Αλεξανδρατου, η Φονσου και η Τσιτσιολινα! Προτιμω τον ζαφειρη υπουργο πολιτισμου παρα τον γερουλανο
δεν εχεις δικιο

ο γερουλανος εχει ταλεντο για γκει πορνο

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δεν εχεις δικιο

ο γερουλανος εχει ταλεντο για γκει πορνο

εγω προτιμω την σεξουαλικη αναπτυξη του ζαφειρη/Αλεξανδρατου και της Φονσου παρα την πρασινη αναπτυξη του παπανδρεου......ΞΕΡΕΙ κανεις εαν οι ηθοποιοι του ζαφειρη ειναι εγγεγραμενοι στο σωματειο ηθοποιων για να εχουν το δικαιωμα στην συνταξη?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στο pm που έστειλες και λες να εκφραστώ σαν αριστερός(...) τι εννοείς; Να πάω να την αράξω σε καφετέρεια Εξάρχεια και να κατηγορώ; Τελοσπάντων ας το κάνω για αλλάγή.

Η μπουρζουαζία αφού προωθεί το μοντέλο της σεξιστικής υποδούλωσης σε μια βιομηχανία εκατομμυρίων, στο τέλος παίρνει από τα αντικείμενα της εκμετάλευσης και το τελευταίο δικαίωμα που έχει αφήσει η αστική τάξη. Ναι στην αυτοδιάθεση των ταινειών. Ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Θα τα κανουν [size=16pt]κωλο[/size] οπως και να εχει και οι 2  :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Θα τα κανουν [size=16pt]κωλο[/size] οπως και να εχει και οι 2  :2funny:

πρεπει να σπασουμε τα δεσμα που μας επιβαλλει η μπουρζουαζια. Δυστυχως το κ.κ.ε προδοσε την αννα και αφησε το παπανδρεου να το παιζει προοδευτικος και υπερ μιας ανοιχτης κοινωνιας.

Θα πρεπει αυτη την διαφορετικοτητα να την εκφρασει ενα προοδευτικο κομμα χωρις αγκυλωσεις. ΠΙστευω πολυ στο τρεμοπουλο!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Συνημμένα

• λιλα1.jpg
    λιλα1.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • λιλα3.jpg
    λιλα3.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

Γουστάρω Λιλάκι!!!!

Ασχετα εαν συμφωνουμε ή οχι πολιτικα ή οχι με την Βουλευτινα του ΚΚΕ, ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, οφειλουμε ολοι να παραδεχτουμε οτι ηταν μια πανεμορφη ηθοποιος με την δικη της πορεια στο καλλιτεχνικο χωρο...

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
εγω το λεω καιρο τωρα. Τζουλια για πρωθυπουργο.
Πιστευω πολυς κοσμος θα την ψηφιζε. Εγω παντως σιγουρα.

Ετσι κι αλλιως την Ελλαδιτσα μπουρδελο την ανεβαζουμε μπουρδελο την κατεβαζουμε οποτε Τζουλια για πρωθυπουργο.
Ας ειμαστε ειλικρινεις.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εγω το λεω καιρο τωρα. Τζουλια για πρωθυπουργο.
Πιστευω πολυς κοσμος θα την ψηφιζε. Εγω παντως σιγουρα.

Ετσι κι αλλιως την Ελλαδιτσα μπουρδελο την ανεβαζουμε μπουρδελο την κατεβαζουμε οποτε Τζουλια για πρωθυπουργο.
Ας ειμαστε ειλικρινεις.

παρε τοτε ενα καλο "νιμου" του κινηματος που ειχε κατεβει για υποψηφια βουλευτης με το πασοκ...

Συνημμένα

• pemi 1.jpg
    pemi 1.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 54
  • pemi 2.jpg
    pemi 2.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 45
  • pemi 3.jpg
    pemi 3.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 46

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εννοείται ότι κάτι σε Ράπτη, Γκερέκου κτλ θα ήταν κάτι καλό για ερωτική ταινία. Η Καφαντάρη πάντως εμένα θα μου άρεσε αν και άβυζη. Περί ορέξεως, Αράπογλου που κατεβαίνει με το Πα.Σο.Κ στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να μου ξεφεύγουν κάτι άλλα καλά φρούτα που θα έχουν εκλεγεί με τη νέα Βουλή.

Τα φώτα σας οι γνώστες...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εννοείται ότι κάτι σε Ράπτη, Γκερέκου κτλ θα ήταν κάτι καλό για ερωτική ταινία. Η Καφαντάρη πάντως εμένα θα μου άρεσε αν και άβυζη. Περί ορέξεως, Αράπογλου που κατεβαίνει με το Πα.Σο.Κ στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να μου ξεφεύγουν κάτι άλλα καλά φρούτα που θα έχουν εκλεγεί με τη νέα Βουλή.

Τα φώτα σας οι γνώστες...

εδω μπορεις (ον-λάιν) να δεις την ερωτικη ταινια με την υποψηφια βουλευτης του κινηματος ΕΛΕΝΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ

Κατι αλλο δεν ξερω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω θελω και να παιξω σε ερωτικη ταινια και να κατεβω στην πολιτικη....μπορω;ειναι οι στοχοι ζωης για το 2014.....τωρα δεν με προτεινε κανεις στις δημοτικες :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom