Νέα

Σλοβάκοι προς έλληνες πολιτικούς :άντε να γαμηθείτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σωστη η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 34 85,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 6 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μπρατισλάβα
Τη συμμετοχή της Σλοβακίας στο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα απέρριψε την Τετάρτη το Κοινοβούλιο της χώρας με συντριπτική πλειοψηφία (69 κατά έναντι μίας ψήφου υπέρ), λέγοντας πως η χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να «πληρώσει για τις σπατάλες των πλούσιων συναδέλφων της στην ΕΕ».
Η σλοβακική συμμετοχή στο πακέτο για την Ελλάδα, ύψους 816 εκατ. ευρώ, είχε εγκριθεί αρχικά από την προηγούμενη κυβέρνηση του Ρομπέρτο Φίκο, αλλά η νέα Σλοβάκα πρωθυπουργός είχε ταχθεί εξ αρχής εναντίον --θέση που είχε υπογραμμίσει κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Η απόφαση της Μπρατισλάβα αποτελεί το πρώτο ρήγμα στην ΕΕ για το ελληνικό ζήτημα.

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
γιατι να πληρωνουν οι σλοβακοι τις μαλακιες αλλων ?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μπρατισλάβα
Τη συμμετοχή της Σλοβακίας στο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα απέρριψε την Τετάρτη το Κοινοβούλιο της χώρας με συντριπτική πλειοψηφία (69 κατά έναντι μίας ψήφου υπέρ), λέγοντας πως η χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να «πληρώσει για τις σπατάλες των πλούσιων συναδέλφων της στην ΕΕ».
Η σλοβακική συμμετοχή στο πακέτο για την Ελλάδα, ύψους 816 εκατ. ευρώ, είχε εγκριθεί αρχικά από την προηγούμενη κυβέρνηση του Ρομπέρτο Φίκο, αλλά η νέα Σλοβάκα πρωθυπουργός είχε ταχθεί εξ αρχής εναντίον --θέση που είχε υπογραμμίσει κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Η απόφαση της Μπρατισλάβα αποτελεί το πρώτο ρήγμα στην ΕΕ για το ελληνικό ζήτημα.

Συνέχεια (δε την ΄έβαλες):

"O Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών Ιβάν Μίκλος ζήτησε επίσης την Τετάρτη αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που θα καταστήσουν ευκολότερη την κήρυξη πτώχευσης από κράτη της Ευρωζώνης. Ο ίδιος ανέφερε ότι η συμμετοχή της Σλοβακίας στο πακέτο για την Ελλάδα είναι υπερβολικά μεγάλη, δεδομένου του μεγέθους της σλοβακικής οικονομίας."

Τα αυτονόητα είπε ο άνθρωπας.  Πως την έχουμε δει δηλαδής, να έρχονται εδώ οι Σλοβάκες να κάνουν CT, να βγάζουν μεροκάματο, να το στέλνουν πίσω στη Σλοβακία (όπου φορολογούνται), και μετά να μας τα ξαναστέλνει η κυβέρνηση τους ως "Πακέτο Στήρηξης"?

Ωραίος είναι ο ΓΑΠ, αλλά για ΤΟΣΟ νταβατζή δε τον κόβω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπρατισλάβα

θαπρεπε να κανει τουμπεκα καθοτι τρωει καλα λεφτα απο φοιτηταριο ελληνες που σπουδαζουν εκει. και η ελληνικη πρεσβεια νοικιαζει στο καλυτερο φιλετο σημειο στη κεντρικη πλατεια.
ειναι αλυσιδα η τεχνικη τουμπεκα, το κανουμε εμεις σε ισχυροτερους, λογικο να το κανουν και οι ασθενεστεροι σε μας.

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το δρομο που χαραξε η σλοβακα milf πρωθυπουργος ισως ακολουθησουν και αλλοι...
αφου και τα λεφτα ειναι πολλα αλλα και το μπουρδελο ελλαδισταν δεν σωζεται με τιποτα..

"Ωραίος είναι ο ΓΑΠ, αλλά για ΤΟΣΟ νταβατζή δε τον κόβω"ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
θαπρεπε να κανει τουμπεκα καθοτι τρωει καλα λεφτα απο φοιτηταριο ελληνες που σπουδαζουν εκει. και η ελληνικη πρεσβεια νοικιαζει στο καλυτερο φιλετο σημειο στη κεντρικη πλατεια.
ειναι αλυσιδα η τεχνικη τουμπεκα, το κανουμε εμεις σε ισχυροτερους, λογικο να το κανουν και οι ασθενεστεροι σε μας.

"Στη Σλοβακία εκτός από μικρό αριθμό περίπου 80 φοιτητών, η ελληνική ομογένεια δεν ξεπερνά τα είκοσι το πολύ άτομα.  Δεν υπάρχει ομογενειακός σύλλογος.Υπάρχει ο Σύλλογος Σλοβακο-ελληνικής Φιλίας, η πλειοψηφία των μελών του οποίου είναι Σλοβάκοι"
Στο εμποριο μεταξυ των 2 χωρων στην 1η θεση μαλλον βρισκονται τα ct.
κα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Καλή η πλάκα, Έκτωρ, αλλά για να την κάνουμε πρέπει να ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΝΤΑ να την κάνουμε, αλλιώς γράφουμε μαλακίες.
Και όταν μεν απλώς τις λέμε, δε βαριέσαι, την είπαμε, πάει, χάθηκε, πέταξε.
Όταν όμως τις ΓΡΑΦΟΥΜΕ, να το σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω, γιατί ΜΕΝΟΥΝ. Αυτό σα γενική παρατήτηση ΕΝΑ.

Σα γενική παρατήρηση ΔΥΟ, μάλλον έχεις εθνικιστικές τάσεις και απόψεις, και ότι και να μας γίνει, είτε από "πάνω" είτε από "κάτω", εσύ θα βρεις τον τρόπο να βγάλεις το Ελλαδιστάν στον αφρό. Κάτι μου φέρνει στο μυαλό σαν κομματική τοποθέτηση όταν ακούω τέτοιες μπαρούφες, αλλά ας μην ξεκινήσουμε τώρα τέτοια συζήτηση.

Η Σλοβακία, μεγάλε, είναι ο φτωχός συγγενής που προέκυψε από τη διάσπαση της πάλαι ποτέ "Τσεχοσλοβακίας", που υπήρχε όμως σα χώρα μόνο όσο υπήρχε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Μετά, πάπαλα η Τσεχοσλοβακία, όπως και η ΕΣΣΔ.
Από τις δυο χώρες που προέκυψαν απ' τη διάσπαση (Τσεχία και Σλοβακία), η μεν Τσεχία είναι η "δυνατή" (έχει βιομηχανία, ιστορική παράδοση σ' αυτήν, ψηλό βιοτικό επίπεδο, ψηλό κατα κεφαλήν εισόδημα, κλπ), η δε Σλοβακία είναι μικρή, γεωργική, και (δε το ξέρω αλλά ίσως) χωρίς τόσες πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Παραμένει όμως ανεξάρτητη (εντός ΕΕ), και προσπαθεί με τα φόντα που έχει να κάνει το κουμάντο της.
Τη φωνάζουν λοιπόν τώρα οι μεγάλοι (FR, D, UK, NL, κλπ) και της λένε: "Χώσε τόσα, γιατί αυτοί οι νότιοι εκεί κάτω βαράγανε το πουλί τους καμιά 40ριά χρόνια, και πρέπει να τους βοηθήσουμε τώρα να μη πνιγούνε".

Σ Ω Σ Τ Α   λένε οι Σλοβάκοι λοιπόν τώρα: "Τι λέτε ρε παιδιά?  Εγώ θα πληρώσω τα γαμησάτικα του Ελληναρά? Να πάει να πνιγεί!" και
"Κορόϊδο είμαι εγώ δηλαδή που για να επιβιώσω στέλνω τα κορίτσια μου να κάνουν CT στη γύρα και να φέρουν κανένα δολλάριο στη χώρα?"

Όπως σου έδειξε (με link) και ο άλλος συνάδελφος (democrat) εδώ, οι σχέσεις μας με τη συγκεκριμένη χώρα είναι αστείες, 80 φοιτητές (προφανώς κόπροι που δε μπόρεσαν να μπουν εδώ στις πανελλαδικές και βρήκαν κάποιο Deree στη Σλοβακία και πήγαν εκεί να πάρουν "πτυχίο" τα μανάρια μου), και εσύ (στα πλαίσια της ελληναράδικης στενομυαλιάς σου) βρήκες να πεις το φοβερό επιχείρημα περί "φιλέτου" στην κεντρική πλατεία. Λες και θα μπορούσε ποτέ πρεσβεία χώρας της ΕΕ να στεγάζεται σε αντίσκηνο, ή σε περιοχή τύπου Μετάξι.

Μήπως φαντάζεσαι ότι η πρεσβείες USA, D, FR, CAN, RU, CN κλπ είναι σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ κτίρια από τη δικιά μας?

Αλλά να σου πω εγώ τι δε φαντάζεσαι (αυτό πιστεύω) ή σκοπίμως αποκρύβεις (αυτό δε το πιστεύω):

Πράγματι, μπορεί το κτίριο της πρεσβείας μας να είναι δυσανάλογα ακριβό σε σχέση με τα φόντα της χώρας μας (δε το ξέρω).
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, τότε αυτό σημαίνει ότι όταν ο "παράγων" του ΥΠ ΕΞ ανέλαβε να διαπραγματευθεί κτίριο για πρεσβεία εκεί, έβαλε κάτι στην τσέπη του (από το Σλοβάκο σπιτονοικοκύρη), και κανόνισε ένα κτίριο "λίγο" πιο ακριβά απ' ότι κανονικά έπρεπε.

Αυτή η πραγματικότητα δε σου περνάει καθόλου απ' το μυαλουδάκι σου Ελληναρά μου, γιατί η τύφλα σου σε σχέση με οτιδήποτε το "Ελληνικό" και το "Πατριωτικό" σε έχει κάνει να αποκλείεις αυτή την πραγματικότητα, που είναι ο κανόνας για τη χώρα μας, όχι η εξαίρεση.  Ο Σλοβάκος είναι ο μαλάκας, αποκλείεται να είναι ο δικός μας λαμόγιο. Αυτό είναι η βάση της σκέψης σου.

Τουμπεκί λοιπόν να κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου, και να αφήσεις τους Σλοβάκους να λένε "Δε σας τα πληρώνω" αν αυτό πιστεύουν ότι είναι το σωστό, και κάτσε στ' αυγά σου και περίμενε την κεραμίδα που σου 'ρχεται (όπως και σε όλους μας).

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να προτεινουμε στη σλοβακικη κυβερνηση να συμετασχουν στην οικονομικη βοηθεια και ως ανταλλαγμα να δεχτουμε να φιλοξενησουμε σπιτια μας μερικες σλοβακες πλημμυροπαθεις...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
να προτεινουμε στη σλοβακικη κυβερνηση να συμετασχουν στην οικονομικη βοηθεια και ως ανταλλαγμα να δεχτουμε να φιλοξενησουμε σπιτια μας μερικες σλοβακες πλημμυροπαθεις...
έτσι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλή η πλάκα, Έκτωρ, αλλά για να την κάνουμε πρέπει να ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΝΤΑ να την κάνουμε, αλλιώς γράφουμε μαλακίες.
Και όταν μεν απλώς τις λέμε, δε βαριέσαι, την είπαμε, πάει, χάθηκε, πέταξε.
Όταν όμως τις ΓΡΑΦΟΥΜΕ, να το σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω, γιατί ΜΕΝΟΥΝ. Αυτό σα γενική παρατήτηση ΕΝΑ.

Σα γενική παρατήρηση ΔΥΟ, μάλλον έχεις εθνικιστικές τάσεις και απόψεις, και ότι και να μας γίνει, είτε από "πάνω" είτε από "κάτω", εσύ θα βρεις τον τρόπο να βγάλεις το Ελλαδιστάν στον αφρό. Κάτι μου φέρνει στο μυαλό σαν κομματική τοποθέτηση όταν ακούω τέτοιες μπαρούφες, αλλά ας μην ξεκινήσουμε τώρα τέτοια συζήτηση.

Η Σλοβακία, μεγάλε, είναι ο φτωχός συγγενής που προέκυψε από τη διάσπαση της πάλαι ποτέ "Τσεχοσλοβακίας", που υπήρχε όμως σα χώρα μόνο όσο υπήρχε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Μετά, πάπαλα η Τσεχοσλοβακία, όπως και η ΕΣΣΔ.
Από τις δυο χώρες που προέκυψαν απ' τη διάσπαση (Τσεχία και Σλοβακία), η μεν Τσεχία είναι η "δυνατή" (έχει βιομηχανία, ιστορική παράδοση σ' αυτήν, ψηλό βιοτικό επίπεδο, ψηλό κατα κεφαλήν εισόδημα, κλπ), η δε Σλοβακία είναι μικρή, γεωργική, και (δε το ξέρω αλλά ίσως) χωρίς τόσες πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Παραμένει όμως ανεξάρτητη (εντός ΕΕ), και προσπαθεί με τα φόντα που έχει να κάνει το κουμάντο της.
Τη φωνάζουν λοιπόν τώρα οι μεγάλοι (FR, D, UK, NL, κλπ) και της λένε: "Χώσε τόσα, γιατί αυτοί οι νότιοι εκεί κάτω βαράγανε το πουλί τους καμιά 40ριά χρόνια, και πρέπει να τους βοηθήσουμε τώρα να μη πνιγούνε".

Σ Ω Σ Τ Α   λένε οι Σλοβάκοι λοιπόν τώρα: "Τι λέτε ρε παιδιά?  Εγώ θα πληρώσω τα γαμησάτικα του Ελληναρά? Να πάει να πνιγεί!" και
"Κορόϊδο είμαι εγώ δηλαδή που για να επιβιώσω στέλνω τα κορίτσια μου να κάνουν CT στη γύρα και να φέρουν κανένα δολλάριο στη χώρα?"

Όπως σου έδειξε (με link) και ο άλλος συνάδελφος (democrat) εδώ, οι σχέσεις μας με τη συγκεκριμένη χώρα είναι αστείες, 80 φοιτητές (προφανώς κόπροι που δε μπόρεσαν να μπουν εδώ στις πανελλαδικές και βρήκαν κάποιο Deree στη Σλοβακία και πήγαν εκεί να πάρουν "πτυχίο" τα μανάρια μου), και εσύ (στα πλαίσια της ελληναράδικης στενομυαλιάς σου) βρήκες να πεις το φοβερό επιχείρημα περί "φιλέτου" στην κεντρική πλατεία. Λες και θα μπορούσε ποτέ πρεσβεία χώρας της ΕΕ να στεγάζεται σε αντίσκηνο, ή σε περιοχή τύπου Μετάξι.

Μήπως φαντάζεσαι ότι η πρεσβείες USA, D, FR, CAN, RU, CN κλπ είναι σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ κτίρια από τη δικιά μας?

Αλλά να σου πω εγώ τι δε φαντάζεσαι (αυτό πιστεύω) ή σκοπίμως αποκρύβεις (αυτό δε το πιστεύω):

Πράγματι, μπορεί το κτίριο της πρεσβείας μας να είναι δυσανάλογα ακριβό σε σχέση με τα φόντα της χώρας μας (δε το ξέρω).
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, τότε αυτό σημαίνει ότι όταν ο "παράγων" του ΥΠ ΕΞ ανέλαβε να διαπραγματευθεί κτίριο για πρεσβεία εκεί, έβαλε κάτι στην τσέπη του (από το Σλοβάκο σπιτονοικοκύρη), και κανόνισε ένα κτίριο "λίγο" πιο ακριβά απ' ότι κανονικά έπρεπε.

Αυτή η πραγματικότητα δε σου περνάει καθόλου απ' το μυαλουδάκι σου Ελληναρά μου, γιατί η τύφλα σου σε σχέση με οτιδήποτε το "Ελληνικό" και το "Πατριωτικό" σε έχει κάνει να αποκλείεις αυτή την πραγματικότητα, που είναι ο κανόνας για τη χώρα μας, όχι η εξαίρεση.  Ο Σλοβάκος είναι ο μαλάκας, αποκλείεται να είναι ο δικός μας λαμόγιο. Αυτό είναι η βάση της σκέψης σου.

Τουμπεκί λοιπόν να κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου, και να αφήσεις τους Σλοβάκους να λένε "Δε σας τα πληρώνω" αν αυτό πιστεύουν ότι είναι το σωστό, και κάτσε στ' αυγά σου και περίμενε την κεραμίδα που σου 'ρχεται (όπως και σε όλους μας).

αιρκοντισιον παπαλα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
"Στη Σλοβακία εκτός από μικρό αριθμό περίπου 80 φοιτητών, η ελληνική ομογένεια δεν ξεπερνά τα είκοσι το πολύ άτομα.  Δεν υπάρχει ομογενειακός σύλλογος.Υπάρχει ο Σύλλογος Σλοβακο-ελληνικής Φιλίας, η πλειοψηφία των μελών του οποίου είναι Σλοβάκοι"
Στο εμποριο μεταξυ των 2 χωρων στην 1η θεση μαλλον βρισκονται τα ct.
κα

μαλλον πρεπει να τους πετυχαινω ολους μαζι οποτε εχω παει  :think:

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μπρατισλάβα, Σλοβακία
Ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας Μίκουλας Ντζουρίντα υπεραμύνθηκε σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα την απόφαση της χώρας του να μην συμμετάσχει στο Μηχανισμό Στήριξης της Ελλάδας, ενώ αφήνει και αιχμές κατά των Ελλήνων πολιτικών.

Μιλώντας στην εφημερίδα Die Presse am Zontag υπογράμμισε ότι «η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα είναι ένα λάθος» μακροπρόθεσμα, διότι, όπως λέει, στηρίζει πολιτικούς, οι οποίοι έφθασαν το ύψος του χρέους από το 25% του
ΑΕΠ το 1980, στο 150%.

Προσθέτει ακόμη «ότι είναι απλό να είναι κανείς λαϊκιστής, να συσσωρεύει χρέη και να αγοράζει τους ψηφοφόρους. Δυστυχώς υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη μία έντονη τάση στην κατεύθυνση του λαϊκισμού και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Ο Σλοβάκος υπουργός αρνείται πως, χωρίς τη βοήθεια προς την Ελλάδα θα βρισκόταν σε κίνδυνο η σταθερότητα του ευρώ, και θέτει ο ίδιος το ερώτημα, εάν δεν είναι οι τράπεζες που βγαίνουν κερδισμένες από τη βοήθεια στην Ελλάδα και επιπλέον το ερώτημα, «σε ποιόν άραγε δίνεται αυτή η βοήθεια, σε υπεύθυνους ή ανεύθυνους πολιτικούς».

Ως προς τις συνέπειες για τη Σλοβακία μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη στάση της αυτή, της παραβίασης της αρχής της αλληλεγγύης, ο κ. Ντζουρίντα αναφέρει πως για τον ίδιο αλληλεγγύη σημαίνει βοήθεια πλουσίων ανθρώπων προς πτωχούς και πως στην περίπτωση της Ελλάδας, το εκεί κατά κεφαλή εισόδημα είναι σχεδόν διπλάσιο εκείνου στη Σλοβακία.

Ο Σλοβάκος υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει στη συνέντευξή του πως η σημερινή κυβέρνηση της χώρας δεν ήταν εκείνη που συναίνεσε στη βοήθεια προς την Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν προκύπτει παραβίαση της αρχής τήρησης συμφωνιών, για να συμπληρώσει, πως εάν δεν δινόταν γενικά βοήθεια στην Ελλάδα αυτό θα ήταν καλύτερο για την οικονομία στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι ανώτατοι παράγοντες της ΕΕ, μεταξύ τους και ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, είχαν εκφράσει τη έντονη δυσαρέσκεια τους για τη στάση της Σλοβακίας, προειδοποιώντας ότι «παίζει με τη φωτιά».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να αγιάσει το στόμα του. Πολύ ωραία και χύμα τους τα πε, ακριβώς ως έχουν.

Και το θέμα συγχωνεύθηκε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να αγιάσει το στόμα του. Πολύ ωραία και χύμα τους τα πε, ακριβώς ως έχουν.

Και το θέμα συγχωνεύθηκε.

εαν ειναι να αγιασει το στομα τους δηλαδη τοτε τα λεφτα δεν τα παιρνουμε μονο απο Δ.Ν.Τ ΟΠΩΣ λεει η παπαρηγα και ο σαμαρας...ε ρε προπαγανδα που τρωμε....!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εαν ειναι να αγιασει το στομα τους δηλαδη τοτε τα λεφτα δεν τα παιρνουμε μονο απο Δ.Ν.Τ ΟΠΩΣ λεει η παπαρηγα και ο σαμαρας...ε ρε προπαγανδα που τρωμε....!

Tώρα το κατάλαβες ότι μόνο το 1/4 είναι από Δ.Ν.Τ.? Τα υπόλοιπα είναι από τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Tώρα το κατάλαβες ότι μόνο το 1/4 είναι από Δ.Ν.Τ.? Τα υπόλοιπα είναι από τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

τοτε γιατι ολοι να εχουν βαλει με το δντ λες και αυτος ειναι ενας αποκοσμος οργανισμος οταν στην ουσια μας να χωνουν οι ευρωπαιοι εταιροι....αρα οι δαιμονοποιησει του Δ.Ν.Τ ωφελει κκε και νδ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom