gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ανοιγω σημερα αυτο το νεο θρεντ για να γραφουμε ενημερωση για βαρδιες και νεα απο το καινουριο σπιτακι που ανοιξε στην λαρισα και που λειτουργει απο σημερα πρωτη μερα..
οπως ηδη ειπωθηκε εγιναν χτες τα εγκαινια παρουσια της τζουλιας....
αντε καλα μουνια στον πουτσο μας να ευχηθω σε ολους τους θεσσαλους...
και τωρα οι πρωτες εντυπωσεις
τρια σπιτακια δυο δουλευαν απογευμα που πηγα με κοριτσια προς το παρον γνωστα απο το αλλο σπιτακι ιδιας ιδιοκτησιας στην τερψιθεα...
τζενη η θεσσαλονικια που δινει κωλαρακι και κανει και ακαποτη πιπα και χριστινα μια μελαχρινη ισπανιδουλα με καλο φυσικο βυζακι,ωραιο γενικα σωματακι πολυ καθαρη με μονο εξτρα ομως το 69
οι τιμες ειναι ιδιες οπως και στην βιλα εροτικα με 30 το απλο και προγραμματακια χρονου...
στο υπογειο φιλοξενειται τζακουζι αλλα ημαρτον ρε παιδια...400 ευρω για μια ωρα με συνοδεια και ποτου και καλα....
θα επαιρνα αλλα οχι και τετοια λεφτα να δωσω...καλυτερα να παρω την εβα αντζελινα σε σιτυτουρ λονδινο....
τα σπιτακια αρκετα πολυτελη με ντουζιερα σε καθε δωματιο και απο τα απλα....
πολυ σκοταδι γενικα ομως μεσα και στο σαλονι και στα δωματια...μηπως για να μην βλεπουν οι συναγωνιστες καλα τα κοριτσια και τις τυχον ατελειες;
κατα τα αλλα υπηρχε ακομη ενας οργασμος κινητικοτητας,πολλοι νταβαδες στην αυλη,τα κοριτσια και αυτα μπαινοβγαιναν και εξω στην αυλη καλυμμενα με μπουρνουζι και γενικα επικρατουσε μια κατασταση που δεν μου επετρεψε να παρω κοντινες φωτο οπως σκοπευα...
τηλεφωνο ή καρτουλα το μαγαζι ακομα δεν διαθετει οποτε δεν εχω ουτε επ αυτου κατι...πιστευω σε μελλοντικη μου επισκεψη να εχουν οργανωθει καπως...
οτι νεοτερο ή διαφορετικο εχει να προσθεσει οποιος λαρισαιος συναγωνιστης πηγε ας το γραφουμε σε αυτο το θρεντ για καλυτερη ενημερωση μελλοντικα...
πιστευω θα ανοιχτει και λινκ για κριτικες....αποψε