Νέα

Το σκουλαρίκι στον άνδρα. Μόδα ή προάγγελος θυληκοποίησης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το σκουλαρίκι στον ανδρα. Μόδα, προάγγελος θυληκοποιησης, ή κατι αλλο?

• Μόδα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Προαγγελος θυληκοποιησης

• Και μόδα και προαγγελος θυληκοποιησης

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δεν σημαινει τιποτα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το σκουλαρικι στον αυτι (ως επεμβαση στην ερωτογενη ζωνη του αρρενος) ειναι το προσταδιο της θυληκοποιησης και δημιουργει ανεξελεγκτες καταστασεις προς ομοφυλοφυλια η οποια ειτε εκφραστει εμπρακτα, ειτε καταπιεστει, μετατρεπει ραγδαια τον ανδρα ηθικα (δια της εκφραζομενης συμπεριφορας) σε πουστη.

Αυτη ειναι η αποψη μου. Σ οποιον αρεσω. Για του αλλους δεν ...8α μπορεσω. :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εχω ακουσει αλλα δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι το σκουλαρακι στο αυτι μπορει να επηρεαση την σεξουαλικοτητα του αντρα γιατι οπως ειπες ειναι ερωτογενη ζωνη τωρα απο την αλλη δεν ειναι κατακριτεο το να φοραει καποιος σκουλαρακι εγω δεν φοραω γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα αυτη η καυλα αν μου ερθει ισως και να βαλω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να ένας πούστης... πιάστε τον
the-achilles-piercing1.jpg

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι παπαριές είναι αυτά περί θυληκοποίησης.....  :jerking:

όποιος γουστάρει φοράει, όποιος όχι... απλά πράματα!!!  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λεφτεράκι όταν λες για σκουλαρίκια στα αυτά που είναι προπύργιο της ομοφιλοφιλίας εννοείς κάτι τέτοιο;  :think:
URL]]

Επισκέπτης
Το σκουλαρικι στον αυτι (ως επεμβαση στην ερωτογενη ζωνη του αρρενος) ειναι το προσταδιο της θυληκοποιησης και δημιουργει ανεξελεγκτες καταστασεις προς ομοφυλοφυλια η οποια ειτε εκφραστει εμπρακτα, ειτε καταπιεστει, μετατρεπει ραγδαια τον ανδρα ηθικα (δια της εκφραζομενης συμπεριφορας) σε πουστη.

Αυτη ειναι η αποψη μου. Σ οποιον αρεσω. Για του αλλους δεν ...8α μπορεσω. :dancing:
:dancing:

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
λεφτεράκι όταν λες για σκουλαρίκια στα αυτά που είναι προπύργιο της ομοφιλοφιλίας εννοείς κάτι τέτοιο;  :think:
http://[URL unfurl="true"]www.thestranger.com/images/blogimages/2009/02/17/1234897133-piercing-ear-fuck.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Βουλωμένο γραμμα διαβάζεις. :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.thestranger.com/images/blogimages/2009/02/17/1234897133-piercing-ear-fuck.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
εχω τρυπες στα αυτια μου αλλα δε βαζω σκουλαρικια συχνα πλεον διοτι με "βαραινουν" :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είχα κάνει και εγώ πίρσινγκ, όχι στα αυτιά, αλλά στο κάτω χείλος είχα βάλει ένα "καρφί".
αλλά το βαρέθηκα μετά από 2 χρόνια... και τώρα το έχω ρίξει στα τατού.
έχω ήδη ένα κάτω από τον αριστερό αγκώνα και θα πάω να κάνω και άλλα... μάλλον στο μπράτσο θα είναι το επόμενο.
και κάποιο σε καμία γάμπα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φοραω σκουλαρικι εδω και δεκα χρονια.

Παντα οι γυναικες μου αρεσαν και μου αρεσουν και θα μου αρεσουν......

Δεν εχει να κανει.

Επισκέπτης
Μες τη μαλάκια... πάρε τις 60s απόψεις σου και βούρ για άλλη παραλία.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
είχα κάνει και εγώ πίρσινγκ, όχι στα αυτιά, αλλά στο κάτω χείλος είχα βάλει ένα "καρφί".
αλλά το βαρέθηκα μετά από 2 χρόνια... και τώρα το έχω ρίξει στα τατού.
έχω ήδη ένα κάτω από τον αριστερό αγκώνα και θα πάω να κάνω και άλλα... μάλλον στο μπράτσο θα είναι το επόμενο.
και κάποιο σε καμία γάμπα.

στη γάμπα σκέφτομαι κι εγώ.... αλλά και πίσω στην πλάτη, στο σβέρκο βασικά!

Επισκέπτης

Και το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη. Οποτε ξυρισε το.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πλέον το σκουλαρίκι το θεωρώ λιγάκι ντεμοντε..

Επισκέπτης
Άλλο ένα νήμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο της μαλακίας..

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
γιατί δεν ανοίγει και ένα θρεντ "Μαμά θελω να κάνω τρύπα στο αυτί. Μήπως αυτό με μεταλλάξει σε πουστη;"

ήμαρτον τι αλλο θα δούμε εδώ μέσα...και να πει κανείς ότι κατεβήκαμε από κανένα χωριό. μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε ώς επί το πλείστον κ ακούμε τέτοιες χαζομάρες από τους τσέλιγκες...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Διαφωνώ με την αρχική άποψη και ας μην φοράω σκουλαρίκι ούτε λοιπά μπιχλιμπίδια.

Επισκέπτης
γιατί δεν ανοίγει και ένα θρεντ "Μαμά θελω να κάνω τρύπα στο αυτί. Μήπως αυτό με μεταλλάξει σε πουστη;"

ήμαρτον τι αλλο θα δούμε εδώ μέσα...και να πει κανείς ότι κατεβήκαμε από κανένα χωριό. μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε ώς επί το πλείστον κ ακούμε τέτοιες χαζομάρες από τους τσέλιγκες...

Μερικες φορες οι τσελιγκες σε καποια θεματα εχουν πιο προχωριμενες αποψεις απο μερικους χλεχλεδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom