Μαγκες καλησπερα!Ειπα ν δγημιουργησω αυτο το νεο θεμα κ να γραφουμε ιστοριες οσοι ειναι λατρες του βυζου η κ οσοι εχουν καποια πληροφορια για βυζους που εχουν δει στη γειτονια τους η σε γυρω περιοχες.ειχα παραθεσει κανα δυο τετοιες στο''βυζοπουλες στα μπουρδελα''οπως κ ενας αλλος συναγωνιστης κ ειπα γ ν μην μπλεκουμε με αυτες στα μπουρδελα ν κανουμε ξεχωριστο θεμα!Ελπιζω να συμμετασχουν αρκετοι γιατι οι βυζοπουλες στα στουντιο κ στα ρδελα εξαλυφονται!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 775
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redandwhite
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πως εξαλείφονται δηλαδη? Βγήκε νομος που απαγορεύει σε βυζαρούδες απο D και ανω να γινονται ιερόδουλες? Ρε συ, σοβαρα τωρα, θα γράφουμε για τις βυζαρούδες της γειτονιάς μας? ΗμαρτονΜαγκες καλησπερα!Ειπα ν δγημιουργησω αυτο το νεο θεμα κ να γραφουμε ιστοριες οσοι ειναι λατρες του βυζου η κ οσοι εχουν καποια πληροφορια για βυζους που εχουν δει στη γειτονια τους η σε γυρω περιοχες.ειχα παραθεσει κανα δυο τετοιες στο''βυζοπουλες στα μπουρδελα''οπως κ ενας αλλος συναγωνιστης κ ειπα γ ν μην μπλεκουμε με αυτες στα μπουρδελα ν κανουμε ξεχωριστο θεμα!Ελπιζω να συμμετασχουν αρκετοι γιατι οι βυζοπουλες στα στουντιο κ στα ρδελα εξαλυφονται!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Πως εξαλείφονται δηλαδη? Βγήκε νομος που απαγορεύει σε βυζαρούδες απο D και ανω να γινονται ιερόδουλες? Ρε συ, σοβαρα τωρα, θα γράφουμε για τις βυζαρούδες της γειτονιάς μας? Ημαρτον
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ετσι , ετσι-- και με ονοματα μήπως ?
κατι για ιδιωτικο απόρρητο -- και για προσβολη προβολη προσωπικότητας .. αν ακούσατε...
Εννοώ .... αν αυτή που δίνετε = να πάμε να την δουμε
ειναι η αδελφή η κόρη η η μάνα καποιου απο εδώ μεσα ?
ή ήταν η δικιά σας ? χμμμμ .... ;)
κατι για ιδιωτικο απόρρητο -- και για προσβολη προβολη προσωπικότητας .. αν ακούσατε...
Εννοώ .... αν αυτή που δίνετε = να πάμε να την δουμε
ειναι η αδελφή η κόρη η η μάνα καποιου απο εδώ μεσα ?
ή ήταν η δικιά σας ? χμμμμ .... ;)
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
Μαγκες καλησπερα!Ειπα ν δγημιουργησω αυτο το νεο θεμα κ να γραφουμε ιστοριες οσοι ειναι λατρες του βυζου η κ οσοι εχουν καποια πληροφορια για βυζους που εχουν δει στη γειτονια τους η σε γυρω περιοχες.ειχα παραθεσει κανα δυο τετοιες στο''βυζοπουλες στα μπουρδελα''οπως κ ενας αλλος συναγωνιστης κ ειπα γ ν μην μπλεκουμε με αυτες στα μπουρδελα ν κανουμε ξεχωριστο θεμα!Ελπιζω να συμμετασχουν αρκετοι γιατι οι βυζοπουλες στα στουντιο κ στα ρδελα εξαλυφονται!!!
τι θα χεις ρίξει kukjim για τις βυζαρούδες τις γειτόνισσες σου ε?
πρέπει να χει πέσει πολύ μάτι λέμε
MaximusChris
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 519
- Πόντοι
- 31
παιδια εγω μενω σε μια μονοκατοικια στα βορεια προαστια και το μονο που φαινεται απο το μπαλκονι μου ειναι η Παρνηθα,και οι φοινικες του γειτονα μου...
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε!!!!!!!Μαγκες καλησπερα!Ειπα ν δγημιουργησω αυτο το νεο θεμα κ να γραφουμε ιστοριες οσοι ειναι λατρες του βυζου η κ οσοι εχουν καποια πληροφορια για βυζους που εχουν δει στη γειτονια τους η σε γυρω περιοχες.ειχα παραθεσει κανα δυο τετοιες στο''βυζοπουλες στα μπουρδελα''οπως κ ενας αλλος συναγωνιστης κ ειπα γ ν μην μπλεκουμε με αυτες στα μπουρδελα ν κανουμε ξεχωριστο θεμα!Ελπιζω να συμμετασχουν αρκετοι γιατι οι βυζοπουλες στα στουντιο κ στα ρδελα εξαλυφονται!!!
το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και έχω κλάσει στα γέλια!!!!
τι τύπος είσαι
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
πιάνουν κι οι γύρω περιοχές φιλε!παιδια εγω μενω σε μια μονοκατοικια στα βορεια προαστια και το μονο που φαινεται απο το μπαλκονι μου ειναι η Παρνηθα,και οι φοινικες του γειτονα μου...
δε διάβασες καλά το post!!!!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Το thread δε σβήστηκε - μετονομάστηκε σε Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών).
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
χαχα
ωραιο θεμα...θα χει ενδιαφερον αν ποσταρουμε ολοι!!
λοιπον .... μαρινοπουλος carrefour στα βριλησσια, οδος αναπαυσεως...
ταμιας, αρκετα κοντη, μετριο εως πολυ μετριο προσωπο..αλλα με τουλαχιστον 6αρια
που οποτε ψωνιζω ακομα και να εχει κοσμο παω σε αυτο το ταμειο (καρφωμα ε?)
και χαζευω την μπλουζα της που ειναι ετοιμη να σκασει κυριολεκτικα!!
ωραιο θεμα...θα χει ενδιαφερον αν ποσταρουμε ολοι!!
ταμιας, αρκετα κοντη, μετριο εως πολυ μετριο προσωπο..αλλα με τουλαχιστον 6αρια
που οποτε ψωνιζω ακομα και να εχει κοσμο παω σε αυτο το ταμειο (καρφωμα ε?)
και χαζευω την μπλουζα της που ειναι ετοιμη να σκασει κυριολεκτικα!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ελπιζω να συμμετασχουν αρκετοι γιατι οι βυζοπουλες στα στουντιο κ στα ρδελα εξαλυφονται!!!
Μπράβο ρε μόρτη γαμιστερό βυζοθρέντ. Γιατί όπως πάει το πράμα πιο εύκολο είναι να μειωθεί το δημόσιο έλλειμμα παρά να βρίσκουμε βυζοπούλες στα μπουρδέλα.
Το λοιπόν, ως γνωστός ηδονοβλεψίας φυλάω καραούλι να βγει καμιά γειτόνισσα ν'απλώσει μπουγάδα. Εκεί όταν σκύβουν παίρνω μάτι τη βυζοχωρίστρα. Αλλά και όταν ακούω τακούνια βγαίνω σφαίρα στο μπαλκόνι να δω κάνα βυζάκι. Αλλά δυστυχώς δεν περνάνε τόσο δυνατά τεμάχια για να μου φύγει η μασέλα.
Μια καλή ιδέα για οφθαλμόλουτρο θα'ταν να κάναμε εφόδους σε λαϊκές και σούπερ-μάρκετ που μαζεύονται οι βυζοθείτσες.
Αλλά ρε τύποι ακούστε πως με μούτζωσαν πάλι. Παλιά έμενε δίπλα μου ένα ψιλομπαζάκι τούμπανο. Στα γούστα μου δηλαδή.
Η σιχαμένη όμως είχε γκόμενο και όλη την ώρα πηδιόντουσαν. Μεσοτοιχία τώρα τα υπνοδωμάτια καταλαβαίνετε τι πηχτές είχα τραβήξει. Ρε τον τζιτζιφιόγκο μου την έφαγε μέσα απ'τα χέρια...
Ω ρε τύπε βυζομακριά είναι...
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
έχω βύζοκλάσει στο βύζογέλιο βύζολέμε
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
έχω βύζοκλάσει στο βύζογέλιο βύζολέμε
Άσε τα γέλια τύπε, το θέμα είναι να βρούμε καμιά αγελάδα ν'αρμέξουμε...
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
να βύζοπιούμε λίγο βύζοβλάχας βύζοβαρελίσιο ε?Άσε τα γέλια τύπε, το θέμα είναι να βρούμε καμιά αγελάδα ν'αρμέξουμε...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
να βύζοπιούμε λίγο βύζοβλάχας βύζοβαρελίσιο ε?
Έτσι!!!
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εμενα παντως μαρεσει η υπογραφη σου ρε βυζο μουΈτσι!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εμενα παντως μαρεσει η υπογραφη σου ρε βυζο μου
Εμένα η κωλάθρα σου αγαπητή!!!