Warszawa Sex Trip Report
Πρώτη μέρα στη Βαρσοβία.
Είναι μεσημέρι. Διαλέγω μία ξανθιά με βυζάρες από το παρακάτω σάιτ (
), την παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές Μου το εγγυάται. Με ρωτάει αν θέλω να έρθει στο ξενοδοχείο μου ή αν θα πάω εγώ να τη βρω. Προτιμάω το δεύτερο διότι μου αρέσει ο κίνδυνος και η αναζήτηση.
Σε μία ώρα ακριβώς βρίσκομαι κάτω από το διαμέρισμά της. Τη παίρνω τηλέφωνο, μου λέει τι θυροτηλέφωνο να χτυπήσω, σε ποιον όροφο να ανέβω και σε ποιο διαμέρισμα να έρθω.
Ανεβαίνω, χτυπάω, μπαίνω μέσα. Η κοπέλα δεν είναι αυτή των φωτογραφιών. Είναι όμως πολύ όμορφη, ίσως και πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, μόνο που έχει 3άρι στήθος και όχι το πληθωρικό 6άρι που υποσχόταν στο σάιτ.
Και σκέφτομαι, αφού μωρέ μαλάκες το κορίτσι είναι πανέμορφο, γιατί δεν βάζετε τις δικές τις φωτογραφίες στο σάιτ ;
Η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και γλυκιά. Με το που πάω να τις δώσω τα χρήματα, και πριν τα πάρει (200 ζλοτ) μου λέει με πολύ γλυκό τρόπο και σε αστεία Αγγλικά τα εξής: « Please, for me very important do everything with condom. Please, for me very important». Εντάξει γλυκιά μου της λέω, πάρε τα λεφτάκια σου, πάρε και ένα φιλάκι στο μάγουλο. Μου χαμογελάει. Μου λέει αν θέλω να κάνω μπάνιο. Της λέω ότι έκανα πριν έρθω στο ξενοδοχείο αλλά αν θέλει το επαναλαμβάνω. Μου λέει, δεν χρειάζεται, και μου ζητάει να περιμένω στο δωμάτιο. Φεύγει. Γυρνάει σε 5 λεπτά με ένα σεντόνι και το προφυλακτικό.
Ξεντυνόμαστε και αρχίζει το παιχνίδι. Το κορίτσι προσπαθεί πραγματικά φιλότιμα να κάνει πίπα. Δεν τα πολυκαταφέρνει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερε πώς να ρουφήξει της προκοπής ένα πούτσο. Τέλος πάντων, αναλαμβάνω να της κάνω μάθημα. Μετά την βάζω από κάτω. Αρχίζει το σεξ. Προσπαθεί να συμμετέχει λίγο αλλά δεν της πολυβγαίνει, ούτε με παρθένα να πήγαινα. Σιγά-σιγά την βάζω σε καλούς ρυθμούς μέχρι που τελειώνω. Σηκώνεται και με καθαρίζει. Τώρα είναι πολύ γλυκιά και πολύ περιποιητική. Καθόμαστε λίγο δίπλα-δίπλα γυμνοί και χαμογελάμε. Της δίνω φιλάκι στο μάγουλο και την ευχαριστώ. Σηκώνομαι και ντύνομαι. Πριν φύγω έρχεται και με φιλάει στο στόμα για 10 δευτερόλεπτα – χωρίς γλώσσα – και μου λέει με τα αστεία Αγγλικά της: «I hope you have good time with me». Ναι γλυκιά μου της λέω και φεύγω.
Έρχεται βράδυ.
Παίρνω ταξί και του λέω να με πάει στο Imperium (
).
Τα κορίτσια είναι μέτρια. Πίνω ποτό, μιλάω με μία ξανθιά, και μετά φεύγω. Ο ταξιτζής με πηγαίνει στο Maxim. Τέσσερις χοντρές μέσα. Σηκώνομαι και φεύγω. Με πηγαίνει σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι πως το λένε. Τίποτα το αξιόλογο. Σηκώνομαι και φεύγω. Ο ταξιτζής μου, μου λέει ότι υπάρχει ένα κλαμπ 50 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία με πολύ ωραία κορίτσια. Κανονίζουμε την τιμή (50 ζλοτ ήθελε μόνο) και πάμε.
Το μαγαζί λέγεται Villa Rosa. Οι κοπέλες μέσα είναι πανέμορφες.
Κάθομαι και τις παρατηρώ. Προσπαθώ να διαλέξω. Ξαφνικά περνάει ένας ξανθός άγγελος. Μου ρίχνει μια γρήγορη ματιά. Έχω μείνει κάγκελο. Της ζητάω να έρθει να την κεράσω ποτό. Έρχεται ευχαρίστως. Η ομορφιά της είναι μοναδική. Δεν περιγράφετε. Είναι από αυτά τα πρόσωπα που σε κάνουν να υποκλίνεσαι στην γυναικεία ανωτερότητα. Πεντακάθαρο βλέμμα. Καταγάλανο μάτι. Αψεγάδιαστο κορμί. Δυνατό στήθος. Δέρμα που δεν ξέρεις πώς να περιγράψεις, κάτι ανάμεσα σε βελούδο και μετάξι. Την ρωτάω από πού είναι, μου λέει ότι είναι Ουκρανή. Έπρεπε να το φανταστώ. Ένα τόσο ανώτερο γυναικείο προϊόν μόνο η Ρωσία ή η Ουκρανία θα μπορούσαν να παράγουν.
Αρχίζει το ντηλ. Θέλει 300 ζλοτ για μία ώρα σε απλό δωμάτιο. Τώρα ποιος διαλέγει ζακούτσια και μαλακίες δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτά είναι πεταμένα λεφτά. Με τα 300 ζλοτ μπορώ μόνο να κάνω κλασικό σεξ μου λέει. Δεν μπορώ να ακουμπάω το κορμί της.
Το καταλαβαίνετε ; Θα τη γαμάω και δεν θα πιάνω το στήθος της ή το υπόλοιπο κορμί της ; Είναι με τα καλά της ;
Αν θέλω να την ακουμπάω είναι 100 ζλοτ παραπάνω.
Η τακτική της και ο τρόπος που μου μιλάει με εκνευρίζουν πολύ. Την ρωτάω για OWO και CIM-CIF και δείχνει προσβεβλημένη, επιθετική.
Δεν παραλείπει να μου πει ότι αν χρειαστώ χρήματα έχει μηχάνημα ανάληψης ακριβώς δίπλα από το κλαμπ.
Καλά για πόσο μαλάκες μας έχουν ;
Τί είναι αυτό που τη κάνει να πιστεύει ότι θα χάσω τον έλεγχο και θα ξοδέψω περισσότερα από όσα σκοπεύω ;
Όσο όμορφη και να ‘ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω καλά μαζί της. Τη διώχνω.
Σε λίγο φωνάζω ένα άλλο καστανό αγγελάκι και το κερνάω ποτό.
Είναι πανέμορφη και αυτή. Είναι μαθήτρια στη τελευταία τάξη του λυκείου. Είναι 18 χρονών και 6 μήνες. Μιλάει καλά αγγλικά. Είναι λίγο ειρωνική στη συζήτηση και επιθετική. Με το που τελειώνει το ποτό της (σε 5 λεπτά) (100 ζλοτ το ποτό της κοπέλας) μου ζητάει κατευθείαν δεύτερο. Της λέω να περιμένει. Μετά από ένα λεπτό μου λέει ότι πρέπει να πάει στο μπάνιο. Φεύγει και δεν ξανάρχεται.
Εκνευρισμένος φεύγω από το κωλομέρος αυτό. Πληρώνω συνολικά 300 ζλοτ για τα ποτά. Ο ταξιτζής μου με περιμένει στωικά απέξω. Του λέω ξαναπήγαινε με στο Imperium. Τα έχει παίξει μαζί μου. Ξαναμπαίνω μέσα στο Imperium, τις βλέπω βιαστικά και διαλέγω μία να τη γαμήσω χωρίς πολλά-πολλά. Την κερνάω ποτό γιατί μου λέει ότι τα δωμάτια είναι κατειλημμένα και πρέπει να περιμένουμε λίγο. Μετά θέλει και δεύτερο ποτό. Της λέω να πάμε στο δωμάτιο. Μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο ακόμα. Ρωτάω το μπάρμαν αν υπάρχει κάποιο δωμάτιο ελεύθερο. Μου λέει βεβαίως. Παίρνω το πουτανάκι που μου έλεγε ψέματα και το πάω επάνω στο δωμάτιο. Πληρώνω, ξεντυνόμαστε και τι μου λέει ; Μπορώ να κάνω ένα τσιγάρο ; Ακούστε ρε μάγκες, τώρα της ήρθε της πουτάνας να καπνίσει. Τέλος πάντων, με τις κοπέλες δεν θέλω να γίνω ποτέ αγενής. Κάνε το γαμωτσίγαρό σου της λέω. Με το που τελειώνει αρχίζει και χορεύει. Την παίρνω και την βάζω ευγενικά στο κρεβάτι. Τη γαμάω. Φεύγω.
Κατά της 6 το πρωί γυρνάω στο ξενοδοχείο μου.
Αυτό το βράδυ γύρισα τα 4 καλύτερα κλαμπ της Βαρσοβίας.
Η κατάσταση είναι άσχημη. Κακές υπηρεσίες, διάθεση για στυγνή εκμετάλλευση, καθόλου επαγγελματισμός.
Προσεχώς η δεύτερη μέρα.
Γειά σου φίλε,είμαι και γω τακτικός επισκέπτης της βαρσοβίας και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση η περιπέτεια σου.Εγώ θεωρώ οτι ακόιμη υπάρχει καλή σχέση τιμήε και απόδοσης και οχι μόνο στα 5στερα ξενοδοχεία που ανεφερες και που εγκρίνω ανεπιφ΄υλακτα.Απλά μαγαζιά σαν το Imperium δε φημίζονται γιά τιος επιδόισεις τους.Εγώ προτιμ΄ω delivery στο ξενοδοχείο