Ποιος να το περίμενε ότι μετά από τοσα χρόνια στουντιοκαριέρας θα ζούσα την απόλυτη εμπειρία σε ένα μπουρδέλο του 20άρικου. Είπα χθες βραδυ να δοκιμάσω αυτήν την Ντενίζ στο ισόγειο της Φυλής 109. Έπαθα πλάκα. Είναι η πρώτη φορά στις τσάρκες που πηγαίνω που πετυχαίνω τον απόλυτο συνδυασμό. Σουπερ γκομενα σε εμφάνιση, σούπερ περιποιηση και σούπερ τιμή Η κοπέλα είναι δυναμίτης Μόνο με τη βασίλισσα Σόνια συγκρίνεται. Ξανθιά μουνάρα από την Τσεχία (Πράγα) . Όχι ιδιαιτερα ψηλή. Νορμάλ βυζί. Μοιάζει κάπως με την (επίσης Τσεχα ) πορνοστάρ Σίλβια Σαιντ Στο δωματιο είναι υπέροχη. Κάνει ο,τι ακριβώς και η Σόνια. εκτος από το γλειφομούνι. (Για χύσιμο στα βυζια δε ρωτησα).Μπαίνει μέσα και σε πεθαίνει στο γλείψιμο-δάγκωμα από το πρόσωπο μεχρι τον πούτσο (δενκάνει ακάποτο) Σου ξεριζωνει τα αρχιδια από το γλειψιμο και το ρουφηγμα. Είναι τεχνήτρα και δεν σε κανει να γαργαλιεσαι. Τέτοιο γλειψιμο στις αρχιδομπαλες δεν μου εχουν ξανακάνει . Παίρνει φοβερή πίπα (κατά καιρους την διακόπτει για να ξαναρουφηξει τα αρχίδια και επανέρχεται)και στο κρεβάτι ουρλιάζει όπως τα θύματα του Ευλογητού στη Λάμψη του Φώσκολου. Δεν ξερει Ελληνικά οπότε της έλεγα άφοβα τις κορυφαίες ατάκες μου, «’Ετσι σας γαμούσε και ο Δέλλας κωλοτσέχοι» ή «Από τον ημιτελικό είστε με μια ελληνική τσαπού στο στόμα». Φανταστειτε να καταλάβαινε τι εννοούσα…Την ώρα που τελείωνα μέσα της με πίεσε με τα πόδια της για να χωθώ πιο βαθιά Θα ορκιζόμουν ότι με την ακρη του πέους ψηλάφισα την καρδιά της ;) Μόλις έμεινα μόνος μου το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ψηλαφίσω τα αρχίδια μου μπας και έλειπε τίποτα. Δόξα τω Θεω ήταν και τα δυο στη θέση τους.
Αφου τέλειωσα αρχισαμε κάτι φιλιά στο πρόσωπο πολύ αισθησιακά. Με βρήκε έναν από τους καλύτερους που είχε ποτέ!!! (δεύτερη σερί κοπέλα που μου το λεει, προηγηθηκε η Γιούλη. Ρε λετε να χαραμίζομαι στη δουλειά μου και να γίνω πορνοστάρ? )
Μετά από όλα αυτά που σας διηγηθηκα τι έχετε να πείτε? Καλή η Σόνια αλλά και τα 50 ευρώ δεν είναι για …συχνή χρήση. Όλα τα παραπάνω μόνο με 20 ευρώ!!! Σπεύσατε συντροφοι…. Από σημερα θα λειπει για Χριστούγεννα στη χώρα της αλλά μου ορκίστηκε ότι θα γυρίσει (Φτάνει να γυρίσεις….)
Στα αρνητικά ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε …λιγάκι. Έγω από τη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μέχρι την ώρα που βγήκα πέρασαν 70 λεπτά. Πάντως δεν επηρρεάζει καθόλου την απόδοση της κοπέλας (και 20 λεπτά έκατσε με έναν άλλο).
Όσο περίμενα στο δωμάτιο άκουγα τον λουγγροτσάτσο να συζητάει με έναν άλλο αργοσχ…φίλο του ήθελα να πω. Το κουφό είναι ότι ο λουγγροτσάτσος έβριζε τους πούστηδες και το πού βαδίζει η κοινώνια!!! Δίκιο έχει σε αυτά που λέει αλλά δεν περίμενα να τα ακούω αυτά από έναν άντρα που σε διαγωνισμό αρρενωπότητας θα έχανε και από την Καλομοίρα. Άσε που μπροστά του ο Ασλάνης θα έμοιαζε με σούπερ φαβορί για να υποδυθεί τον νέο Τζέιμς Μπόντ. Το ειδαμε και αυτό
Αυτά
Αφου τέλειωσα αρχισαμε κάτι φιλιά στο πρόσωπο πολύ αισθησιακά. Με βρήκε έναν από τους καλύτερους που είχε ποτέ!!! (δεύτερη σερί κοπέλα που μου το λεει, προηγηθηκε η Γιούλη. Ρε λετε να χαραμίζομαι στη δουλειά μου και να γίνω πορνοστάρ? )
Μετά από όλα αυτά που σας διηγηθηκα τι έχετε να πείτε? Καλή η Σόνια αλλά και τα 50 ευρώ δεν είναι για …συχνή χρήση. Όλα τα παραπάνω μόνο με 20 ευρώ!!! Σπεύσατε συντροφοι…. Από σημερα θα λειπει για Χριστούγεννα στη χώρα της αλλά μου ορκίστηκε ότι θα γυρίσει (Φτάνει να γυρίσεις….)
Στα αρνητικά ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε …λιγάκι. Έγω από τη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μέχρι την ώρα που βγήκα πέρασαν 70 λεπτά. Πάντως δεν επηρρεάζει καθόλου την απόδοση της κοπέλας (και 20 λεπτά έκατσε με έναν άλλο).
Όσο περίμενα στο δωμάτιο άκουγα τον λουγγροτσάτσο να συζητάει με έναν άλλο αργοσχ…φίλο του ήθελα να πω. Το κουφό είναι ότι ο λουγγροτσάτσος έβριζε τους πούστηδες και το πού βαδίζει η κοινώνια!!! Δίκιο έχει σε αυτά που λέει αλλά δεν περίμενα να τα ακούω αυτά από έναν άντρα που σε διαγωνισμό αρρενωπότητας θα έχανε και από την Καλομοίρα. Άσε που μπροστά του ο Ασλάνης θα έμοιαζε με σούπερ φαβορί για να υποδυθεί τον νέο Τζέιμς Μπόντ. Το ειδαμε και αυτό
Αυτά