Ζητάω συγνώμη από τα παιδιά που ενημερώνονται στο παρόν νήμα για την μικρή ενόχληση που θα κάνω, αλλά δε φταίω εγώ συναγωνιστές, ο Μητσάκος που γράφει μαλακίες ενώ έχουν περάσει 3 χρόνια και δεν μπορεί να ξεπεράσει την καψούρα του.
Λοιπόν Μητσάκο....
Το ότι παρακαλούσες τη Βαλέρια να σε δεχθεί μετά την κριτική σου για το ακάποτο γιατί ήταν η πρώτη γυναίκα στη ζωή σου που τον έβαλες χωρίς σκούφο είναι το μόνο σίγουρο. Μη βάλω τώρα μέλη με 14 χρονη παρουσία στο site να το επιβεβαιώσουν γιατί ήταν παρόντες και σε ξεφτιλίσω, δεν κάνει. Είπαμε τη μέρα που έγινε ο ντόρος με την κριτική σου και την έπαιρνες τηλέφωνο, αυτός που σου απάντησε είναι μεγάλο όνομα του παρόντος.
Το ότι δε διάβασα πουθενά τον Νικνέιμ μου δε σημαίνει ότι δε μιλάς για μένα. Έγινες λίγο άντρας και απάντησες σε ποστ μου, αλλά γίνε κανονικός άντρας και παραδέξου ότι για μένα τα γράφεις.
Όπως τότε που έκανες κλώνο 25/02/16 για να γράψει το παρακάτω σχόλιο σε κριτική:
Φίλε, για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας ευθύνεται το μέλος Nick Trive. Πρόκειται για έναν κύριο, περίπου 45-47 ετών, ο οποίος την έχει καψουρευτεί και την έχει κακομάθει. Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι από το νησί που την φιλοξενούσε το περασμένο καλοκαίρι. Ελέγχει το κινητό της, κρατάει αρχείο, για το ποιος την πηδάει anal και άλλα τέτοια παρανοϊκά. Μάλιστα πέρυσι έστειλε δύο μπράβους, στο ξενοδοχείο Lacoba, για να χτυπήσουν ένα μέλος, το οποίο είχε γράψει αρνητική κριτική.
Και μην αρνηθείς πως ο κλώνος ήταν δικός σου, αφού έγινε ταυτοποίηση της ip σου και ο κλώνος πήγε άκλαυτος μαζί με τα σχόλια.
Κι έρχεσαι τώρα 3 χρόνια μετά και κάνεις αυτό το ποστ σαν Μήτσος που είναι το ίδιο ρε ΜΑΛΑΚΑ με περικεφαλαία. Ίδιο με το σχόλιο του κλώνου σου.....
πόσο βλάκας είσαι ρε Μήτσο? Πιο βλάκας πεθαίνεις ρε γελοίε.
Τόση καψούρα ρε για μια πουτάνα που 3 χρόνια ακόμη λες τις ίδιες μαλακίες? Που γελάει όλο το μπου μαζί σου?
Και πάμε στο σημερινό βλακάκο:
είναι προφανές ότι το γράφεις για μένα και την τελευταία κριτική μου για Δανάη. Αλλά είναι και προφανές πως δεν είσαι και άντρας να το παραδεχθείς.
Λοιπόν στο λέω για τελευταία φορά. Δεν ασχολούμαι μαζί σου, πάψε κι εσύ να ασχολείσαι μαζί μου. Γίνε άντρας, μεγάλωσε και πάψε να ερωτεύεσαι πουτάνες σαν τον Πίκερ που είναι άρρωστο παιδί. Εκτός κι αν είσαι κι εσύ άρρωστος, πες το μου να δωσω τόπο στην οργή.
ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ