ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.546
- Πόντοι
- 11.445
Νεαρός Ιάπωνας ομολογεί ότι είχε σχέση επί έναν χρόνο με κατσαρίδα και όταν η «αγαπημένη» του πέθανε... την έφαγε
:S :S
Μαζί μέχρι το τέλος..
Ε και?Τι σε παραξένεψε? Παράξενο σου φαίνεται?Και στην χώρα μας ,στα χωριά,κάτι βλάχοι (δεν έχω τίποτα μαζί τους) δεν είχα ερωτικές σχέσειςΝεαρός Ιάπωνας ομολογεί ότι είχε σχέση επί έναν χρόνο με κατσαρίδα και όταν η «αγαπημένη» του πέθανε... την έφαγε
Είχαν??? Γιατί, ποιος σου είπε ότι σταμάτησαν?Ε και?Τι σε παραξένεψε? Παράξενο σου φαίνεται?Και στην χώρα μας ,στα χωριά,κάτι βλάχοι (δεν έχω τίποτα μαζί τους) δεν είχα ερωτικές σχέσεις
με τα κατσικάκια τους,και έπειτα τα έσφαζαν και τα έτρωγαν? Μόνο που εδώ τα τρώγαμε και εμείς (εν άγνοια μας)
Έλα ντε! Σωστά.Είχαν??? Γιατί, ποιος σου είπε ότι σταμάτησαν?
Είχαν??? Γιατί, ποιος σου είπε ότι σταμάτησαν?
Γι'αυτό το κοκορέτσι είναι νόστιμο? Πάντα τα νόστιμα η είναι παράνομα η βρωμικα η παχαινουν !!εχουμε φαει κατσικισιο εντερακι με χυσια βλαχου αβερτα ... :S
Όπως και ο πατσάς...Γι'αυτό το κοκορέτσι είναι νόστιμο? Πάντα τα νόστιμα η είναι παράνομα η βρωμικα η παχαινουν !!
Τύποι στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούσε ένα τζάνκι με το φιλικό υποκοριστικό "κατσαρίδα" οπότε όλα είναι πιθανά...
Νεαρός Ιάπωνας ομολογεί ότι είχε σχέση επί έναν χρόνο με κατσαρίδα και όταν η «αγαπημένη» του πέθανε... την έφαγε
Μωρέ το Μαράκι (παναθεμα με και αν την ξέρω) πάει στο καλό.Την μικρή Τερέζα να μην έφαγε.,!Ελπιζω να μην εφαγε κανενας το μαρακι την κατσαριδα
Μωρέ το Μαράκι (παναθεμα με και αν την ξέρω) πάει στο καλό.Την μικρή Τερέζα να μην έφαγε.,!
Το Μαράκι όμως ποιο είναι????Το Μαρακι επαιρνε καλες πιπες. Εύχομαι να ξαναβγει στην πιατσα αν δεν κατεληξε μεζες. Ηταν μικροκαμωμενη..
Το Μαράκι όμως ποιο είναι????
Ευχαριστώ φίλε!Ενα τζανκι που εβγαινε στην πιατσα της Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη. Ειχε το παρατσουκλι κατσαρίδα