black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.045
- Πόντοι
- 19.505
Mετά και από έγκυρες πληροφορίες εκλεκτού αλλά αφανούς και διακριτικού μέλους του ιστοτόπου μας, επισκέφτηκα την επί της οδού Αγίου Γερασίμου 35 μονοκατοικία στο Μοσχάτο (Πειραιώς-αριστερά στη γέφυρα Μοσχάτου και μετά αριστερά και πάλι αριστερά), που διαφημίζεται ως Chinese erotic art massage with cinese native girls. Πήγα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο τηλεφώνημα, μιας και το τηλέφωνο που έχουν βάλει δεν το σηκώνουν – και λογικό αφού ούτε ελληνικά γνωρίζουν ούτε αγγλικά. Έφτασα στη μονοκατοικία έξωθεν της οποίας υπάρχει A4 landscape χαρτί που αναγράφει «Αγίου Γερασίμου 35 (Ιθάκης)». Χτύπησα δις το κουδούνι και μου άνοιξε μια κοντή αγουροξυπνημένη μουντρούχα κινεζούλα και με οδήγησε στα ενδότερα του δαιδαλώδους οίκου. Πήγαμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου μου παρουσίασε έτερο Α4 χαρτί που ανέγραφε στα ελληνικά και στα αγγλικά: 30 λεπτά 60 ευρώ, 1 ώρα 100 ευρώ. Όλα αυτά σε απόλυτη μουγκαμάρα. Παρόλο που είμαι φαν των κινεζακίων όπως ξέρετε, για τη συγκεκριμένη δεν θα τα ρίσκαρα. Ο οίκος λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως (μιας και η μικρά κοιμάται εκεί, την ξυπνάς, γαμάς και ξανακοιμάται), και το πρόγραμμα περιλαμβάνει άφιλτρο τσιμπουκάκι, και σεξ χωρίς φιλιά. Υποτίθεται ότι από μεθαύριο θα έρθει και η κινέζα φίλη της κινέζας, αλλά δεν είναι να έχεις και εμπιστοσύνη.
Εδώ είναι ο ιστότοπος:
Εδώ είναι ο ιστότοπος: