Καλησπέρα σας
Θα προσπαθήσω να είμαι το δυνατόν ακριβής και αναλυτικός στην περιγαφή μου έτσι ώστε μετά την ανάγνωση να αισθανόμαστε όλοι πως εχθές το βράδυ περάσαμε 1,5 ώρα με την Μαγδα.
Το ραντεβού είχε ορισθεί από νωρίς για τις 23.00 το βράδυ και εγώ που τις προηγούμενες δυο φορές που είχα επιχειρήσει να κλείσω είχα φάει πόρτα λόγω overbooking ήμουν από κάτω από τις 10.30
Στις 11.00 ακριβώς χτυπάω και ένα απλά συμπαθητικό με καστανό μαλλί κορίτσι - 6/10 εμφάνιση- με καλοσωρίζει σε μία γλώσσα που μου θύμισε τα Αγγλικά -6/10 συννενόηση-.
Αφού με έστειλε μετά το πρώτο καλησπέρα για ντους -μάλλον θα της μύρισε ψαρίλα το tshirt που φόραγα-γιατί μόλις επέστρεφα από μάχη με κάτι αστακομακαρονάδες.
Βγαίνω από το μπάνιο και πιάνουμε κουβεντούλα για ζώδια μιας και είναι το φετίχ της απ'ότι κατάλαβα.
Σε κάποια στιγμή μου λέει
- you must pay first thank you -250Ε 9/10 value for money - και μετά
- θέλεις να σου κάνω ένα μασάζ ;
- Aν θέλω λέει ,της κάνω
Βγάζοντας το φόρεμα που φόραγε πριν, μου αποκάλυψε δύο πραγματικά αξιοσημείωτα στήθη ,περίπου 36D μεγέθους - στα αντρικά που λέμε 5άρι γεμάτο και ένα κώλο λίγο μεγαλύτερο από τον δικό μου πολύ πιο πλαδαρό και αρκετά χαμηλότερο.
Αρχίζει λοιπόν το μασάζ μούφα ,νάχαμε να λέγαμε δηλαδή και με ζώνουν τα φίδια
Αμάν λέω από μέσα μου ,η γκόμενα παίζει άμυνα για να ροκαζίσει τον χρόνο.Ταυτόχρονα πιάνουμε και ψιλοκουβεντούλα οπότε και της λέω πως τις προηγούμενες δύο φορές που ήρθε ,δεν κατέστει δυνατόν να την συναντήσω καθότι overbooking.
Τι ήταν να την ξεστομίσω την πουτάνα την λέξη ,την έκανε μαστίχα και την έλεγε γελώντας για όλο το 90λεπτο.
Και χαχαχα overbooking και χοχοχο overbooking και νασου και η ντανιά έτοιμη: ξέρεις μου λέει γιατί ήταν δύσκολο να κλέισεις ραντεβού:
- Μάλλον θα έχεις πολύ σουξέ της λέω -στα Αγγλικά sucse-.
- Οχι μου κάνει,αλλά επειδή εμένα μου αρέσει να ξεκινάω αργά το πρωί τα ραντεβού μου αφού απολαμβάνω το πρωινό μου ,και έπειτα διακότω για το μεσημεριανό μου,το απόγευμα πάω βόλτα στην Αθήνα και το βράδυ παίρνω το δείπνο μου με την ησυχία μου.
Δηλαδή μη νομίσεις πως εγώ από το πρωί ματσακονίζω -υπενθυμίζω πως πήγα στις έντεκα το βράδυ- αλλά να μωρέ δεν με βιάζει και τίποτα ,χαλαρά κάνω τις διακοπούλες μου και τρώω και κανένα λούτσο στην καθησιά μου έτσι για να περνάει η ώρα μέχρι να πάμε για ύπνο.
Κάνω μία έτσι να δω το ρολόι και με πιάνει κρύος υδρώτας η ώρα έχει πάει δώδεκα και εγώ ακόμα κουβεντιάζω ο μ...
Γυρίζω ανάσκελα ,ανασηκώνομαι , την πλησιάζω και ναι μετά από μία ώρα της πιάνω το πόδι και το βυζί.
Οφείλω να ομολογήσω πως το βυζί ήταν πιο σφιχτό από το μπούτι της και πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αίσθηση του ζελέ σε πόδια και κώλο.
Παίρνω πρωτοβουλία για να την ζεστάνω και ξεκινάω πρώτος το γλύψιμο - η μυρωδιά της και η πρωσοπική της υγιεινή παίρνει 10/10 μακράν - και μου βουτάει το κεφάλι και αρχίζει να το σφίγγει.
Κάθε φορά που πάω να ανασηκώσω τον σβέρκο μου να με ξαναβουτάει και πάλι έως ότου τελέιωσε στο στόμα μου βογγόντας.
Με γυρνάει ανάσκελα και ξεκινάει μία ιδιότυπη πίπα που θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Μου τον έπιασε από χαμηλά και άρχισε να τον κουνάει δεξιά αριστερά 2-3 φορές και στη τέταρτη σκύβει τον βάζει και τον βγάζει στο στόμα χαλαρά αφήνοντας μία αίσθηση σάλιου στο κεφάλι.
Και ξανά πάλι 2-3 κουνήματα και πάλι στο στόμα μέσα και έξω
Αυτό συνεχίστηκε για κανένα 5λεπτο όπου και αποφάσισα να σταματήσω μπας και γ...σω.
Γυρίζω σε ιεαραποστολικό ,αρχίζει τα βογγητά και με σφίγει με τα πόδια από την μέση.
Τραβιέμαι για λίγο και βρίσκει την ευκαιρία να ρίξει λίγο λιπαντικό και εκεί ήταν το αποκορύφωμα.
Ειχα που είχα χαλάσει με την χαλαρότητα της περιφέρειας,τώρα ένοιωθα λες και κολυμπούσα γυμνός σε ανοιχτή θάλασσα.
Στα θετικά της όλης φάσης πρέπει να σημειωθεί η θέα του στήθους που καθότι βαρύ και γεμάτο έχει πέσει ελαφρά στο πλάι δεξιά και αριστερά - 6/10-
Παίρνω απόφαση να την γυρίσω στα τέσσερα μπας και δω τον κώλο τσιτωμένο και έρθω αλλά τότε αυτή καθώς γυρίζει ενώνει τα πόδια σε στάση προσευχής και έρχεται και κάθεται στα τέσσερα με σηκωμένη την πλάτη - 9/10-
Αυτή ήταν και η στάση τέλους όπως καταλαβαίνετε βγάζοντας το προφυλακτικό και τελειώνοντας στην πλάτη της.
Η ώρα είχε πάει και 35' και εκείνη ευγενικά σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο και γύρισε με την κρεμούλα της αλλοίφοντας τα πόδια της .
Τελικά η όλη φάση αν και δεν ήταν όπως την περίμενα μου άφησε φεύγοντας μία γλυκιά αίσθηση.
Ισως ήταν το απαλό - από την πολύ κρέμα -του δέρματος ,ίσως ήταν η μυρωδιά δεν ξέρω.
Συνολικά δίνω 6,5/10 και όχι δεν θα ξαναπήγαινα
Ελπίζω να κατάφερα να σας βάλω για λίγο στο δωμάτιο 53.. ;)
Θα παρακαλούσα τον φίλο cuturu που έγραψε στο άλλο thread για Μάγδα να είναι πιο αναλυτικός και να το review του να περιέχει τα στοιχεία που αναφέρουν και οι άλλοι συναθλητές
Ημερομηνία συνάντησης, Διάρκεια συνάντησης - τιμή, και Αναλυτική περιγραφή (κείμενο)