Νέα

Επισκευη τηλεορασης χωρις συσκευασια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kaligoulas28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπερα σκυλια του αγοραιου ερωτα

Εχω το εξης προβλημα:

Πριν 1 μηνα αγορασα μια τηλεοραση για το σπιτι.Ολα μια χαρα μεχρι που πριν καμια βδομαδα εβλεπα εναν ποδοσφαιρικο αγωνα και παρατηρησα μια καθετη σκια το λεγομενο vertical banding.Απο εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να συγκεντρωθω σε ταινιες η αγωνες λογω αυτης της σκιωδους γραμμης η οποια εμφανιζεται κυριως σε γρηγορα και μονοχρωματικα πλανα.Η τηλεοραση εχει εγγυηση 2 χρονια απο την εταιρεια κατασκευης.Το προβλημα ειναι πως δεν εχω την αρχικη συσκευασια (κουτι) της τηλεορασης μιας που επιανε πολυ χωρο και την πεταξα.Με καλυπτει η εγγυηση η οχι?Ειχε κανεις παρομοιο θεμα?

Ευχαριστω

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.383
Πόντοι
506
γιατι δε πας με την απόδειξη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506

Εχω το εξης προβλημα:

Πριν 1 μηνα αγορασα μια τηλεοραση για το σπιτι.Ολα μια χαρα μεχρι που πριν καμια βδομαδα εβλεπα εναν ποδοσφαιρικο αγωνα και παρατηρησα μια καθετη σκια το λεγομενο vertical banding.Απο εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να συγκεντρωθω σε ταινιες η αγωνες λογω αυτης της σκιωδους γραμμης η οποια εμφανιζεται κυριως σε γρηγορα και μονοχρωματικα πλανα.Η τηλεοραση εχει εγγυηση 2 χρονια απο την εταιρεια κατασκευης.Το προβλημα ειναι πως δεν εχω την αρχικη συσκευασια (κουτι) της τηλεορασης μιας που επιανε πολυ χωρο και την πεταξα.Με καλυπτει η εγγυηση η οχι?Ειχε κανεις παρομοιο θεμα?

Ευχαριστω

Φυσικά και σε καλύπτει ρε τύπε, την απόδειξη αγοράς να έχεις που είναι και η αντίστοιχη εγγύηση και είσαι κομπλέ.

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φυσικά και σε καλύπτει ρε τύπε, την απόδειξη αγοράς να έχεις που είναι και η αντίστοιχη εγγύηση και είσαι κομπλέ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου τυπε μου

Σου εχει τυχει κατι αναλογο σε εσενα η σε καποιον γνωστο σου?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Ευχαριστω για την απαντηση σου τυπε μου

Σου εχει τυχει κατι αναλογο σε εσενα η σε καποιον γνωστο σου?

Όχι τηλεόραση συγκεκριμένα αλλά οποιαδήποτε συσκευή καλύπτεται από εγγύηση αρκεί να πας την ίδια τη συσκευή, δεν χρειάζεται κουτιά και περιτυλίγματα.  ;)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.792
Πόντοι
216
Ναι μαν μου. Δε χρειαζεται συσκευασία μη σε ανησυχει ουτε στο ελάχιστο. Μόνο η απόδειξη αγοράς και τα περιεχόμενα (καλωδια,  τηλεκοντρολ, ανταπτορακια κτλ). Το μονο που να προσεξεις παρα πολύ, ειναι τωρα που δεν εχεις συσκευασία, κατα την μεταφορα μη χτυπηθει κατα λάθος πουθενα.

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι μαν μου. Δε χρειαζεται συσκευασία μη σε ανησυχει ουτε στο ελάχιστο. Μόνο η απόδειξη αγοράς και τα περιεχόμενα (καλωδια,  τηλεκοντρολ, ανταπτορακια κτλ). Το μονο που να προσεξεις παρα πολύ, ειναι τωρα που δεν εχεις συσκευασία, κατα την μεταφορα μη χτυπηθει κατα λάθος πουθενα.

Ευχαριστω φιλε μου για τη βοηθεια και τις συμβουλες σου  :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Εχω το εξης προβλημα:

Ευχαριστω
Φυσικα και σε καλυπτει. Παρε τηλεφωνο στο μαγαζι που στην πουλησε. Αυτοι ειναι οι υπευθυνοι για την επισκευη ή την αντικατασταση.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μονο σε υπαναχωρηση αγορας ειναι απαραιτητη η συσκευασια δλδ αν αλλαξεις γνωμη για την αγορα χωρις να υπαρχει ελαττωμα ή ελλειψη στο προιον.

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Φυσικα και σε καλυπτει. Παρε τηλεφωνο στο μαγαζι που στην πουλησε. Αυτοι ειναι οι υπευθυνοι για την επισκευη ή την αντικατασταση.

Αυτο θα κανω απο Δευτερα

Ευχαριστω Δουκα

:hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καπου υπαρχει και το σχετικο ΦΕΚ αν θες λεπτομερειες. Αμα σου πουνε στειλτη στην αντιπροσωπεια και τετοια πεστους νομικα υπευθυνος ειναι ο πωλητης. Και αμα σου πουλησουνε μαγκιες πες τους θα κανεις καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.456
Πόντοι
2.966
Tι δουλεια εχει το μαγαζι ρε τυπε κατευθειαν στο σερβις εκτος αν δεν υπαρχει σερβις εκι που μενει οποτε τοτε θα την παει στο καταστημα αγορας να τη στειλει αυτο και να γλυτωσει τα εξοδα αποστολης

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.456
Πόντοι
2.966
Αυτο θα κανω απο Δευτερα

Ευχαριστω Δουκα

:hi:
Τυπε ασε τα καταστηματα και τις μαλακιες την αποδειξη και κατευθειαν στο σερβις στο καταστημα πανε μονο αν δεν εχει σερβις εκει που μενεις για να γλυτωσεις τα εξοδα αποστολης

OP
OP
Kaligoulas28

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε ασε τα καταστηματα και τις μαλακιες την αποδειξη και κατευθειαν στο σερβις στο καταστημα πανε μονο αν δεν εχει σερβις εκει που μενεις για να γλυτωσεις τα εξοδα αποστολης

Δηλαδη να μην ρωτησω που να την παω για σερβις στο μαγαζι απο το οποιο την πηρα?
Εννοω γινεται να την παω απευθειας στο σερβις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom