victoria2419
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς bar στο Βερολίνο για χαλαρό ποτό στα οποία να υπάρχουν ημίγυμνες κοπέλες? Ή και strip show? Δεν ενδιαφέρομαι για sex
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς bar στο Βερολίνο για χαλαρό ποτό στα οποία να υπάρχουν ημίγυμνες κοπέλες? Ή και strip show? Δεν ενδιαφέρομαι για sex
Διακοπέςτι κανεις εσυ στο βερολινο?
Διακοπές
To berghain δεν είναι mainstream?Badfish bar Newtonbar Bar tausend Berghain
λαθος που στο ειπα klo matrix Ciub
τι κανεις εσυ στο βερολινο?
για Mitte σου βρηκα 1 kitkatciub 2 goiden gate 3 Kaikscheune 4 Tresor
τσακισε την αγορα εδω και επεκτεινει τον "προσφερομενο χρονο" και στο εξωτερικο....Γιατί άραγε δεν ρωτάς τον Βαλκάνιο, που σου απηύθυνε και ανοικτή πρόσκληση για συνάντηση;
Ερεθίζεσαι από το γυμνό γυναικείο κορμί, ω Ματαιότης;
Ασε τα ιδια κανει σε ολους και μας εχει τρελανει η Μιλφαρα , και σε μενα μετα απο πμ πριν 2 βδομαδες μου ειπε οκει τελικα να βρεθουμε και αυτη την βδομαδα μας εσκασε στο Βερολινο , μια μιλαει μια πεταει αυτη , δεν βγαζω ακρη με το Μιλφ , παιζει και να περναει και κλημακτιριος η μωραρα μας , ετσι μου ερχεται να παρω kανα ryanair και να αναιβω kreuzberg να την πετυχω που τα ξερω τα μερη εκει πανω , για να δουμε που θα βρεθει τελικαDON'T FEED THE TROLL
Ασε τα ιδια κανει σε ολους και μας εχει τρελανει η Μιλφαρα , και σε μενα μετα απο πμ πριν 2 βδομαδες μου ειπε οκει τελικα να βρεθουμε και αυτη την βδομαδα μας εσκασε στο Βερολινο , μια μιλαει μια πεταει αυτη , δεν βγαζω ακρη με το Μιλφ , παιζει και να περναει και κλημακτιριος η μωραρα μας , ετσι μου ερχεται να παρω kανα ryanair και να αναιβω kreuzberg να την πετυχω που τα ξερω τα μερη εκει πανω , για να δουμε που θα βρεθει τελικα
25 χρονων νομιζω,πως εχει δηλωσει.