athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
καλησπερα σας ειμαστε καινουργιο γραφειο Μία νέα σελίδα ξεκινάει σήμερα κάποιες διορθώσεις θα γινουν αυριο, καλη συνεχεια
Καμένο χαρτί....
Γιατι πριν λίγο καιρό σαν ανεξάρτητη για 1,5 ώρα με φουλ πρόγραμμα την έπαιρνες 150 και τώρα για τα ίδια θελεις 250.ποια ειναι καμμενο χαρτι? η Καρλα? γιατι το λες αυτο???
Ελα μου ντε που δεν είναι.ρε μην λετε τπτ νεο γραφειο ειναι θα μαθει... σιγα σιγα
Ελα μου ντε που δεν είναι.
Τα πέντε κορίτσια του athens diva είναι θεόμουνα μάγκες!!! Θα φάμε καλάάά...
H ΗΡΩ σε ποια ταινια εχει παιξει?
ποια ειναι θεομουνα? η μελινα? μη τρελαθουμε κι ολας!!! ενταξει τιμια σ αυτο που προσφερει αλλα εχει καταντησει γυρολογως γενικως μ τα γραφεια και δε στερειωνει και πουθενα, ειναι η γνωστη μελινα απο τα κασσανδρας , επισης για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη αλλα δε βλεπω και κατι συγκλονιστικο , μ αυτες τις τιμες δε μπορω να καταλαβω που το πανεΤα πέντε κορίτσια του athens diva είναι θεόμουνα μάγκες!!! Θα φάμε καλάάά...
ποια ειναι θεομουνα? η μελινα? μη τρελαθουμε κι ολας!!! ενταξει τιμια σ αυτο που προσφερει αλλα εχει καταντησει γυρολογως γενικως μ τα γραφεια και δε στερειωνει και πουθενα, ειναι η γνωστη μελινα απο τα κασσανδρας , επισης για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη αλλα δε βλεπω και κατι συγκλονιστικο , μ αυτες τις τιμες δε μπορω να καταλαβω που το πανε
Σκεφτομαι να φαω ενα βιαγκρα και να παρω την καρλα για δυο ωρες και να την γαμαω μονο κολο.
πιστευω να αντεχει και να μην κλαιω τα φραγκα ...
Σκεφτομαι να φαω ενα βιαγκρα και να παρω την καρλα για δυο ωρες και να την γαμαω μονο κολο.