Νέα

Ράνια girly trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, έχει πάρει κανείς τη Ράνια, η οποία μένει στο Νέο Κόσμο? Έμπαινε παλιά στο netmeeting (εγώ εκεί τη γνώρισα) με το nickname girly trans και δούλευε ως DJ. Είναι πολύ θηλυκή όντως και κάνει πολύ καλό sex. Όταν τη γνώρισα το έκανε τσάμπα, αλλά τώρα ζητάει αμοιβή 100€ (αναδουλειές βλέπετε).
Περιμένω εντυπώσεις αν την έχει πάρει κανένας συνάδελφος.

Thank you!

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
Πως είναι η κοπέλα αυτή εμφανισιακά αδερφέ? Έχω κάπια στο μυαλό μου, να δω αν λέμε την ίδια...

OP
OP
E

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ωραίο πρόσωπο, μακρύ σπαστό μαλλί, πολύ μικρό στήθος χωρίς σιλικόνη και πολύ αδύνατη. Επίσης δεν είναι εγχειρισμένη.

coka

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
69
Πόντοι
0
Παιδιά, έχει πάρει κανείς τη Ράνια, η οποία μένει στο Νέο Κόσμο? Έμπαινε παλιά στο netmeeting (εγώ εκεί τη γνώρισα) με το nickname girly trans και δούλευε ως DJ. Είναι πολύ θηλυκή όντως και κάνει πολύ καλό sex. Όταν τη γνώρισα το έκανε τσάμπα, αλλά τώρα ζητάει αμοιβή 100€ (αναδουλειές βλέπετε).
Περιμένω εντυπώσεις αν την έχει πάρει κανένας συνάδελφος.

Thank you!
πολυ καλο γαμησι!την ειχα γνωρισει στο νετ και γω και ειχα παει σπιτι της.εχω χασει το τηλεφωνο της μηπως μπορεις να το στειλεις?

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φωτογραφιες της εν-λογου κυριας που θα βρουμε ?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Mε αυτά τα δεδομένα και αυτή τη περιγραφή, πριν χρόνια είχα γνωρίσει μία Έλη ή Νίνα.... δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.... :think:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
Mε αυτά τα δεδομένα και αυτή τη περιγραφή, πριν χρόνια είχα γνωρίσει μία Έλη ή Νίνα.... δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.... :think:
bingo! εγώ την έλλη λέω, με την παραπάνω περιγραφή, δεν έχω κανένα στοιχείο επικοινωνίας όμως

ALEXANDROS159

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ειναι dj το ονομα που χρησιμοποιει για τον πολυ κοσμο ειναι το Ελλη. Ειναι πολυ καλη αξιζει τα λεφτα της, και δεν βγαινει ποτε πεζοδρομιο, χωρις αυτο να σημαινει κατι απλα ειναι καλο κοριτσι και σιγουρα οποιος την γνωρισει θα περασει υπεροχα μαζι της.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Εχει προφίλ στο ault, με το nickname candygirl. Κι εγώ σαν Ελλη τη γνώρισα, μόνο που τώρα τελευταία έχει αδυνατισει πολύ. Μιλάμε εντελώς κοκκαλιάρα, εμένα με ξενερώνει εντελώς. Οντως πολύ καλή στο κρεββάτι (από τις καλύτερες). Πριν κανένα χρόνο που πήγα τελευταία φορά της έδινα 60 ευρώ. Οποιος θέλει το κινητό της ας στείλει pm. Υπόψη ότι πρέπει να την παίρνετε τηλέφωνο μετά τις 6-7 το απόγευμα γιατί είναι νυχτοπούλι.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
fwto που θα δουμε?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
δεν εχει φωτο στο προφιλ. εχω παει και εγω σπιτι της επι πληρωμη.

μενει δαφνη. οχι νεο κοσμο

anal_lover

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΚΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΚΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!
κανε τροποποιηση σε μικρα θα στο σβησουν...γραφουμε μονο με μικρα γραμματα

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Εχει προφίλ στο ault, με το nickname candygirl. Κι εγώ σαν Ελλη τη γνώρισα, μόνο που τώρα τελευταία έχει αδυνατισει πολύ. Μιλάμε εντελώς κοκκαλιάρα, εμένα με ξενερώνει εντελώς. Οντως πολύ καλή στο κρεββάτι (από τις καλύτερες). Πριν κανένα χρόνο που πήγα τελευταία φορά της έδινα 60 ευρώ. Οποιος θέλει το κινητό της ας στείλει pm. Υπόψη ότι πρέπει να την παίρνετε τηλέφωνο μετά τις 6-7 το απόγευμα γιατί είναι νυχτοπούλι.

Μπορώ να έχω πμ με το κινητό της; Ευχαριστώ

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1

Ωραία περίπτωση ακούγετε ...αλλά αυτό το τώρα τελευταία έχει αδυνατίσει πολύ. Μιλάμε εντελώς κοκαλιάρα
μάλλον μυστήριο  είναι ...ζητώ φώτο της στο "αδαλτ" και επιστρέφω με λεπτομέρειες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
εδώ ρωταν πολύ από τι καταλαβα..

Stories