You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και ομως υπαρχουν μεγαλυτεροι Πυρφοροι απο τους Ελληνες......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.106
- Πόντοι
- 41.129
Οι Κυπριοι.....Χαλαρα
καμμια αιτιολογια ? η ετσι σουρθε και το ειπες ?
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Έλληνες είναι και αυτοί και μάλιστα επαρχιώτες!!!Έχεις δει τι πυρφορία παίζει στην ελληνική επαρχία;;;
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 424
- Πόντοι
- 26
Τους γνωρισα απο κοντακαμμια αιτιολογια ? η ετσι σουρθε και το ειπες ?
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 424
- Πόντοι
- 26
Mε αλλη εθνικη σημαια?Έλληνες είναι και αυτοί και μάλιστα επαρχιώτες!!!Έχεις δει τι πυρφορία παίζει στην ελληνική επαρχία;;;
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Mε αλλη εθνικη σημαια?
Με άλλη..Τι σημασία έχει;;;Δεν ευόδωσαν οι συνθήκες ακόμα...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οι κυπριοι γενικως δεν βλεπονται εξ ου κι οι ωραιες-λιγες-κυπραιες τους εχουν στο κλασιμο γενικως..ψαχνονταν παλιοτερα πολυ με ελληνες,ειδικα σαν φοιτητριες στην ελλαδα,αλλα κ στην κυπρο πολλοι ελδικαροι παντρευτηκαν κυπραιες ωραιες κ με φραγκα... ;)καμμια αιτιολογια ? η ετσι σουρθε και το ειπες ?
οι κυπριοι οπως καθε αντρες μειωμενης εμφανισης κ ευκαταστατοι οπως ηταν προ ΕΕ η πλειοψηφια τα εχωναν χοντρα σε οτι τσικαρο τους εδινε σημασια..
τους τοποθετω στην κορυφη της πυρφοριας παγκοσμιως..ακολουθουμε εμεις, κ σε αποσταση ανασας οι γειτονες ιταλοι
Οι φοιτητριες παντως που ερχονται απο Κυπρο, Ελλαδα το βλεπουν οπως οι υπολοιποι Κυπριοι. Σαν γκετο. Δεν εχουν πολλες επαφες με τους υπολοιπους.οι κυπριοι γενικως δεν βλεπονται εξ ου κι οι ωραιες-λιγες-κυπραιες τους εχουν στο κλασιμο γενικως..ψαχνονταν παλιοτερα πολυ με ελληνες,ειδικα σαν φοιτητριες στην ελλαδα,αλλα κ στην κυπρο πολλοι ελδικαροι παντρευτηκαν κυπραιες ωραιες κ με φραγκα... ;)
οι κυπριοι οπως καθε αντρες μειωμενης εμφανισης κ ευκαταστατοι οπως ηταν προ ΕΕ η πλειοψηφια τα εχωναν χοντρα σε οτι τσικαρο τους εδινε σημασια..
τους τοποθετω στην κορυφη της πυρφοριας παγκοσμιως..ακολουθουμε εμεις, κ σε αποσταση ανασας οι γειτονες ιταλοι
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σημερα δεν ξερω..το 95 που ημουν φοιτητης κι εγω το 99% ακομα κ μικροπαντρεμενες αραβωνιασμενες ξεσαλωναν,ηται οι πιο ιζυγκοινγκ απ ολεςΟι φοιτητριες παντως που ερχονται απο Κυπρο, Ελλαδα το βλεπουν οπως οι υπολοιποι Κυπριοι. Σαν γκετο. Δεν εχουν πολλες επαφες με τους υπολοιπους.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Οι κυπριες φοιτητριες ή θα σκυλοπηδιούνται ή θα ειναι παρθένεςΟι φοιτητριες παντως που ερχονται απο Κυπρο, Ελλαδα το βλεπουν οπως οι υπολοιποι Κυπριοι. Σαν γκετο. Δεν εχουν πολλες επαφες με τους υπολοιπους.
Θυμαμαι ενα ξεκωλάκι που μου ειχε κάτσει στο πρώτο ραντεβού και η συγκατοικος ηταν παρθενα και καλο μουνακι
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Μπασταρδοι φυλη οι Κυπριοι
και πανω απ ολα μισελληνες...
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τα τελευταία χρονια ζούσα Κύπρο και λόγο νυχτερινής δουλειάς είχα αρκετές παρέες, γυναίκες, άντρες. Αυτό που μου λέγανε οι Κυπραίες για εμάς τους Ελλαδίτες είναι ότι δεν την πέφτουμε στις γυναίκες, κωλώνουμε να κάνουμε κίνηση, ενώ οι Κυπραίοι φλερτάρουν. Και αυτό ισχύει μπορώ να πω.
Πιο πάνω ένας έγραψε ότι οι Κυπραίοι είναι άσχημοι, επειδή είναι και υποκειμενικό το θέμα από Ελληνίδες που συναντούσα σε Κύπρο και Ελλάδα μου λέγανε πως είναι ok, καμια δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο για Κυπραίους.
Το αν είναι τώρα πυρφόροι, αγαπούληδες και φλωρακια δεν ξέρω από που βγαίνει εγώ δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Στην Κύπρο μπορείς να παίξεις μπάλα με γυναίκες πολλών εθνικοτήτων γιατί εκεί μιλάνε όλοι αγγλικά και είναι ιδανικό μέρος για μετανάστευση και διακοπές, οι Κυπραίες έχουν δυνατό ανταγωνισμό και οι Κυπραίοι πολλές επιλογές.
Πιο πάνω ένας έγραψε ότι οι Κυπραίοι είναι άσχημοι, επειδή είναι και υποκειμενικό το θέμα από Ελληνίδες που συναντούσα σε Κύπρο και Ελλάδα μου λέγανε πως είναι ok, καμια δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο για Κυπραίους.
Το αν είναι τώρα πυρφόροι, αγαπούληδες και φλωρακια δεν ξέρω από που βγαίνει εγώ δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Στην Κύπρο μπορείς να παίξεις μπάλα με γυναίκες πολλών εθνικοτήτων γιατί εκεί μιλάνε όλοι αγγλικά και είναι ιδανικό μέρος για μετανάστευση και διακοπές, οι Κυπραίες έχουν δυνατό ανταγωνισμό και οι Κυπραίοι πολλές επιλογές.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Μπασταρδοι φυλη οι Κυπριοι
οχι ολοι τυπε
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ολοι εκτος από τους τουρκοκυπριους που είναι το ιδιο αλλα μισοτουρκοιοχι ολοι τυπε
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καλυτερα να μη λεμε αντεθνικα πραγματα οπως οτι οι Κυπριοι δεν ειναι Ελληνες!!!!
Ολοι τους ιδιους προγονους εχουμε ομοαιμοι, ομογλωσσοι και ομοθρησκοι!
Απλα εχουν καποιες επιρροες απο Μεση Ανατολη στην κουλτουρα τους λογω γεωγραφιας. Αυτη ειναι η διαφορα.
Ολοι τους ιδιους προγονους εχουμε ομοαιμοι, ομογλωσσοι και ομοθρησκοι!
Απλα εχουν καποιες επιρροες απο Μεση Ανατολη στην κουλτουρα τους λογω γεωγραφιας. Αυτη ειναι η διαφορα.
Καλυτερα να μη λεμε αντεθνικα πραγματα οπως οτι οι Κυπριοι δεν ειναι Ελληνες!!!!
απο προσωπικη εμπειρια μου εχει τυχει ελληνοκυπρια με την συμπεριφορα της και τα λεγειν της να λειτουργει ως ανθελληνας..η οπως το λενε οι συριζαιοι ως "μελος μη δημοκρατικου τοξου"
ενα μερος απο δαυτους παντα σκαβουν το λακο μας (αν οχι ολοι)...ασχετα εαν το ελληνικο κρατος απο μυστικο κονδυλι τους πληρωνει απο το 1974 λογω "κυπριακου" με εντολη του "φρυδια"
πληρωνουμε ακομα τα "κατορθωματα" τους την δεκαετια του 60
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Την κορυφή της πιρφορίας κατά την εμπειρία μου ως τώρα πιάνουν κάτι Γαλλάκια που γνώρισα στην Αίγυπτο! Τους ψιλοψάρεψα και μου είπαν τις εξής δύο απίστευτες ιστορίες---->
1) Πήγαν βράδι να ανεβούν στις Πυραμίδες! Πέρασαν στο χώρο(πιθανώς τους είχαν δει) και όταν σκαρφάλωναν τους πιάσαν οι σκοποί και τους ζήτησαν ένα ποσό αντίστοιχο των 120 Ευρώ τον καθένα για να μην μπλέξουν που βέβαια τα δώσαν επιτόπου!
2)Πήγαν σε Αιγυπτιακό κολώμπαρο που είναι μόνο ένα νομίζω και πήραν απο 1 ποτό και τους χόρεψε και μια χανούμισα με εσώρουχα! Τιμή για τα παιδιά 700Ευρώ!!!!Είχαν 400 Ευρώ πάνω τους! Τους τα δώσαν και πήγαν να φύγουν! Αλλά οι πορτιέριδες απαίτησαν και τα υπόλοιπα! Τους είπαν πως θα τα πάνε την επόμενη! ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ
1) Πήγαν βράδι να ανεβούν στις Πυραμίδες! Πέρασαν στο χώρο(πιθανώς τους είχαν δει) και όταν σκαρφάλωναν τους πιάσαν οι σκοποί και τους ζήτησαν ένα ποσό αντίστοιχο των 120 Ευρώ τον καθένα για να μην μπλέξουν που βέβαια τα δώσαν επιτόπου!
2)Πήγαν σε Αιγυπτιακό κολώμπαρο που είναι μόνο ένα νομίζω και πήραν απο 1 ποτό και τους χόρεψε και μια χανούμισα με εσώρουχα! Τιμή για τα παιδιά 700Ευρώ!!!!Είχαν 400 Ευρώ πάνω τους! Τους τα δώσαν και πήγαν να φύγουν! Αλλά οι πορτιέριδες απαίτησαν και τα υπόλοιπα! Τους είπαν πως θα τα πάνε την επόμενη! ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ
harisharistou
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
απο προσωπικη εμπειρια μου εχει τυχει ελληνοκυπρια με την συμπεριφορα της και τα λεγειν της να λειτουργει ως ανθελληνας..η οπως το λενε οι συριζαιοι ως "μελος μη δημοκρατικου τοξου"
ενα μερος απο δαυτους παντα σκαβουν το λακο μας (αν οχι ολοι)...ασχετα εαν το ελληνικο κρατος απο μυστικο κονδυλι τους πληρωνει απο το 1974 λογω "κυπριακου" με εντολη του "φρυδια"
πληρωνουμε ακομα τα "κατορθωματα" τους την δεκαετια του 60
γελάνε και τα βότσαλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 829
- Απαντήσεις