Τελικά αφού δεν πήρα απάντηση για το αν αξίζει η πρώτη κοπέλα κοπέλα, είπα να κάνω την δοκιμή.
Λοιπόν η ιστορία που έζησα χθες ήταν βγαλμένη από όνειρο,ακόμη να την χονεψω.
Καταρχήν η κοπέλα στην πρώτη αγγελία βάζει ψεύτικη φωτογραφία που λέει ότι είναι αληθινή, λέει ότι είναι 26 και είναι τουλάχιστον 37-38 λέει 63 κιλά και είναι πάνω από 75 στο ύψος πάνω κάτω πρέπει να είναι σωστή 180. Στο τηλέφωνο ήταν απότομη και γενικά έπαιζε την άνετη,γενικά ήταν όπως πολλές που νομίζουν ότι είναι η Τζένιφερ Λοπεζ στις καυλες της...
Συμφωνήσαμε στο πρόγραμμα και στις υπηρεσίες στο τηλέφωνο όταν έφτασα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περάσει ο χρόνος και μου πετάει ότι για κάτι που μιλήσαμε είναι έξτρα σαν χρέωση και θέλει παραπάνω. Ειλικρινά η κοπέλα σε σπιτάκι να δούλευε δεν πρόκειται να δοκίμαζα καν να περάσω μέσα με το απλό πρόγραμμα. Τελικά διαφώνησα με το έξτρα και σηκώθηκα και έφυγα.
Εντωμεταξι όμως μια γνωριμία μέσω αγγελίας με μωράκι στα 28 την άφησα στο περίμενε για την εν λόγω κυρία. Φεύγω από τον χώρο και βλέπω viber με περιμένει σε σπίτι φίλη της, εάν μπορέσω και πάω για μια πρώτη γνωριμία....
Πηγαίνω, χτυπάω και παθαίνω την μουνοπλακα της ζωής μου,μουνακι από τα λίγα,τατουάζ, σκουλαρί μύτη κτλ.... Ακριβώς όπως τα γούστα μου, η γνωριμία έγινε στο κρεβάτι για μια ωρίτσα...... μπορεί να μην ήταν one night stand, αλλά first eye fuck ήταν οπωσδήποτε!!
Συμπέρασμα, γλυτωσα 200 (2ώρες) και γαμησα ίσως το καλύτερο μουνακι ως το επόμενο (εξαιρουμένων των έπαγγελματιων).