SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Έρευνα – 3 στους 10 άνδρες κακοποιούνται σωματικά από γυναίκες στην Ελλάδα
Περιμένω με αγωνία την άποψη του Picker επί του συγκεκριμένου θέματος!!!Έρευνα – 3 στους 10 άνδρες κακοποιούνται σωματικά από γυναίκες στην Ελλάδα
Και δεν της εστριψες το λαρυγκι;;;;ειμαι παθων.
μου εριξε μια κλωτσια στα αρχιδια και με αφησε κατω να σερνομαι.
Αξιόπιστη έρευνα. Όσο αξιόπιστη είναι ότι οι Έλληνες είναι οι γαμιάδες της υφηλίου και ότι 7 στις 10 γυναίκες δεν κάνουν σεξ!
τυπε εννοεις τον λιλα που τον γαμει η γιωτα;
Για σωματική κακοποίηση δεν ξέρω, αλλά σίγουρα 10/10 άντρες κακοποιούνται ψυχικά από τις γυναίκες. Ό,τι είδους σχέση και να κάνεις με ελληνίδα, κερδισμένος δε θα βγεις. Είτε θα σου σπάει τα @@, γιατί θα ζητάει παραπάνω, είτε θα καταλήξεις φυλακισμένος σε μια μονογαμική σχέση να κάνετε σεξ μια φορά το μήνα, να αλληλοκερατώνεστε και στο τέλος να καταστραφείς οικονομικά από ένα διαζύγιο, γιατί ως γνωστόν η νομοθεσία είναι υπερ-ευνοϊκή για τις γυναίκες.
Καλά, εσύ με το ύψος που έχεις, δε νομίζω να δυσκολεύεσαι να ρίξεις μία πουτανίτσα που να είναι μαζί σου μόνο για το σεξ.Σκετη κουραση η σχεση, νομιζουν οι γκομενες οτι εισαι ο μπαμπακας τους και πρεπει να τρεχεις να της εξυπηρετεις. Αρρωστησαν, να πας μαζι τους στο νοσοκομειο και μαλακιες. Υπηρετης καταντας. Λες και δε μας φτανουν οι υπερωριες στη δουλεια...
Οι σχεσεις ειναι για τους ανεργους και τους πλουσιους.
Οι υπολοιποι μετα την κοπωση της δουλειας θελουμε μονο να ξαπλωσουμε με μια πουτανιτσα που θα μας ξεκουρασει και μετα θα φυγει μονη της.