Νέα

sos περνω αντικαταθλιπτικο και δεν εχω καθολου καυλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Γεια σας παλια πηγαινα συναιχια σε οικους ανοχης αλα επαθα κρισςεις πανικου με καταθλιψη και περνω το αντικαταθλιπτικο σεροπραμ
και δεν εχω καθολου καβλελς και οταν βλεπω τσοντα δε μου σηκωνεται και με σταναχορει! τι να κανω?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Γεια σας παλια πηγαινα συναιχια σε οικους ανοχης αλα επαθα κρισςεις πανικου με καταθλιψη και περνω το αντικαταθλιπτικο σεροπραμ
και δεν εχω καθολου καβλελς και οταν βλεπω τσοντα δε μου σηκωνεται και με σταναχορει! τι να κανω?
αδερφε γενικα στην υγεια σου εισαι καλα? αν εξερεσουμε την καταθλιψη.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αν κοψεις για λιγο τα χαπια λες να σε ξαναπαρει απο κατω?
Αν για να το παλεψεις παρεις ενα βιαγκρα η κατι αναλογο?
επιτρεπεται?
μακαρι να σαι καλα φιλαρακι....

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
βαλε την πουτσα στο τραπεζι,και βαρα την με τον πλαστη....θα στρωσει

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Μην ασχολείσαι καθόλου με το γαμήσι ούτε με τσόντες για ένα διάστημα μέχρι να γίνεις καλύτερα από το πρόβλημα σου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πανε σε ενα γιατρο να σου δωσει να κανεις εξετασεις ρε φιλε,τι φοβαστε να πατε σε γιατρο?Εδω μεσα σκεφτεσαι να αρχισεις τη θεραπεια?Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι απο τα χαπια αλλα μπορει να παιζουν και καμια 17.546 αλλες αιτιες,ο ντοκτορ θα δει τις εξετασεις και αναλογως προχωρας...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Εχει τέτοιες παρενέργειες το σεροπράμ ? Το χαρτάκι του κουτιού τα λέει όλα. Αλλιώς ψάχτο αλλιώς κ προπάντων ρώτα τον γιατρό που σου το έδωσε

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να σταματησεις να τα παιρνεις,απλο ειναι,ετσι και αλλιως τσαμπα τα παιρνεις

kkgg

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
1

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πανε σε γιατρο ρε τυπε....ετσι δεν παλευονται αυτα.

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μου πε οτι ειναι απο το φαρμακο αλα δε το πιεσα να μου το αλαξει γιατι μου πε οτι ολα αυτα τα φαρμακα τα κανουν αυτα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
παιδια να βοηθησουμε το παλικαρι οσο μπορουμε  :) :) :) Αρε φουτανα ελλαδα με τους φιλοτιμους ανθρωπους σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν πιασω το τζοκερ σημερα θα μου λειψετε γιατι θα φυγω μαιαμι :)

aggdim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Στο μυαλό μας είναι όλα μεγάλε!!!! Κι εγώ πριν από αρκετά χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά και άλλα τινά, και ήμουν τα ίδια όπως εσύ. Πάρε τα φάρμακα που σου έχει πει ο γιατρός σου, αλλά να ξέρεις ότι η πραγματική θεραπεία βρίσκεται μέσα στο μυαλό σου!!!! Εγώ τουλάχιστον έτσι το πάλεψα και όταν τα πέταξα όλα από το παράθυρο, επανήλθα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μου πε οτι ειναι απο το φαρμακο αλα δε το πιεσα να μου το αλαξει γιατι μου πε οτι ολα αυτα τα φαρμακα τα κανουν αυτα
Σου ειπα πετα τα,και να σου τα αλλαξει ολα τα ιδια αποτελεσματα εχουν,θα σου λεγα τι να κανεις για  να περασουν αλλα θα χασω το χρονο μου τσαμπα να γραφω

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ναι στο μιαλο ειναι ολα τα φαρμακα κανουν τη μιση δουλεια το μιαλο την αλη μιση.μπραβο σου που τα πεταξες και συνηλθες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι στο μιαλο ειναι ολα τα φαρμακα κανουν τη μιση δουλεια το μιαλο την αλη μιση.μπραβο σου που τα πεταξες και συνηλθες
Ποια ειναι η μιση δουλεια που κανουν,να σαι σα ζομπι,και να μη σου σηκωνεται,δεν εχεις αναρωτηθει γιατι δε σου σηκωνεται οταν τα παιρνεις?

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Να πας σε ειδικο για τις κρισεις πανικου για να μην σε προχωρησει σε διαταραχη πανικου

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
παιδια να βοηθησουμε το παλικαρι οσο μπορουμε  :) :) :) Αρε φουτανα ελλαδα με τους φιλοτιμους ανθρωπους σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν πιασω το τζοκερ σημερα θα μου λειψετε γιατι θα φυγω μαιαμι :)

Εγώ φίλε άμα πιάσω το τζοκερ επειδής είμαι φιλότιμο παλικάρι θα φτιάξω μκο που θα χρηματοδοτεί δωρεάν επισκέψεις για ξαλάφρωμα σε μετάξι/φυλής για μακροχρόνια άνεργους και άτομα που ζούνε κάτω απο το όριο της φτώχειας και τα υπόλοιπα θα τα κάνω δωρεά στο πασοκ.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Βγαλε απο το μυαλο σου το σεξ για την ωρα, το οτι δεν εχεις καβλες οφειλεται στην καταθλιψη περισσοτερο και οχι στο Seropram.
Προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν, τα χομπι σου, να βγαινεις, μην κλεινεσαι σπιτι (οχι ομως και να ζοριζεσαι υπερβολικα) και ξεχνα οτι παιρνεις φαρμακο.
Οι καβλες θα σου ερθουν σε λιγο καιρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom