Νέα

Μουσική κατά τη διάρκεια του sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dytikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές , πρόθυμες του Cosmopolitan, and the others..
Με τι μουσική θα γουστάρατε να συνοδεύσετε μια ερωτική περιπέτεια.. και όπως και στις καλές εκθέσεις πρέπει να έχει κομμάτι για πρόλογο (προκαταρκτικά) κυρίως θέμα (Σεξ) και φυσικά επίλογο

Και μιας και ανοίγω το θέμα ας βαρέσω πρώτος

Πρόλογος      : I want you - Elvis Costello
Κυρίως Θέμα  : Locomotive breath - Jethro tull
Επίλογος        : Wake up and make love - Ian Dury :cheesy:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
τα λαικά άσματα : " πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο " :cheesy: :cheesy: :cheesy:
                              " πως τον παίρνεις πωσ τον τρώς δεν σου φτάνει ο 
                                μισθος " :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ο καλλιτέχνης και τον 2 ασμάτων ο Μπουγας...  :P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κύριε dytike αν δεν ακούσω τα κομμάτια δεν μπορώ να τα αναγνωρίσω από τον τίτλο.
Εγώ:
1)Παπαρίζου - Ζιγκολό
2)Πέγκη - Ματώνω
3)Τερζή - Που και Που

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι μου την βαρεσε και ειπα να ξεκινησω αυτο το θεμα...το ερωτημα ειναι τι μουσικη ακουτε η' θα θελατε να ακουτε κατα τη διαρκεια του σεξ...ο καθενας βεβαια μπορει να μιλησει απο γενικα εως ειδικοτερα...

και παραθετω την δικη μου αποψη που ειναι hardcore...για οσους γνωριζουν βεβαια...
και ειδικοτερα Angerfist και το κομματι into the dark skies..και πολλα αλλα βεβαια..αλλα angerfist κατα προτιμηση ..ειδικα για χοντρα ξεσκισματα....enjoy

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
συνηθως βαζω η RNB η house!!!
μου χει τυχει κατα την διαρκεια ν ακουω και λαικα και αλλα διαφορα!!
εκτος απο κλασικη και οπερες!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχω ειδική κασέττα για τις περιπτώσεις αυτές

Την έχω φκιάσει σε σένια ντίσκο το 1987 και απο τότε δεν αλλάζει. Ειναι κλασσική. Δηλαδή αυτό ειναι, τέλος, μπετό, ο λόγος του άντρα ειναι συμβόλαιο. Αυτή την κασέττα έφκιασα και τέλος. Τι θα αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι; Οχι κυρία μου. Εδω ήρθες την πρώτη φορά και άκουσες; Ε αυτό θα ακούσεις πάλι. Δεν ειμαι απο τους άντρες εκείνους που αλλάζουν γούστα και τα ρέστα. Η ακρόπολη αλλάζει; Η Αγία Γραφή; ε τότε γιατι να αλλάξω εγω κασέττα, ε;

Το κομπιλέισιον ξεκινάει όμορφα και αισθησιακά με τη βαριά φωνή του καζαντζίδη - Μαντουμπάλα. Και καπάκι 2002 τζι αρ - Εσυ μου'πες πως μ'αγαπάς. Και συνεχίζει με Μπιγκ Αλις - Αει μισγιου.

Αν μέχρι τότε η κυρία δε με έχει ικανοποιήσει την πετάω έξω με τις κλωτσες. Δεν αξίζει να συνεχίσει να ακούει την απόλυτότερη κασέττα που φτιάχτηκε ποτέΣ

Επισκέπτης
Το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου το έριξα με αυτό το τραγούδι να δίνει ρυθμό! :grin:
[youtube=425,350]95JQn_HR0Sg[/youtube]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το τραγουδι που ακουγα στο πρωτο μου γαμησι (Στην Φυλης) ηταν των Cure - Friday Im In Love
Εντελως τυχαια ηταν και Παρασκευη  :grin:
Παντως η καταληλλοτερη μουσικη (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ειναι R&B την ωρα του σεξ.....αν και δεν μ'αρεσει καθολου αυτο το ειδος της μουσικης.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
chill out  ......για οποιουσς γνωρηζουνε head candy

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Εξαρταται απο πολλα πραγματα. Με ποια κανεις οτι κανεις, πως το κανεις, σε τι κατασταση βρισκεσαι,παιζουν πολλα. Παντως η καλυτερη μου φορα ηταν οταν μου τραγουδουσε μια κυρια,πριν αρκετα χρονια,Μη σταματας να λες πως μ'αγαπας. Αλλαζε βεβαια τα λογια.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ηλεκτρονική και new age....ήρεμη...με βοηθάει να..κρατάω περισσότερο.... :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η κάτι πολύ γρήγορο και μπιτάτο ή tantra...
Eξαρτάται από την παρτενέρ

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Αλήθεια,όταν κάνουμε sex,υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που μας "φτιάχνουν" ή μας χαλάνε,όπως η μουσική!

Εσείς ποιο είδος μουσικής προτιμάτε να ακούτε την ώρα που κάνετε sex;

Εγώ πάντως φτιάχνομαι απίστευτα αν ακούω blues.Έχουν πολύ "βρωμιά" κ μου κάνουν κλικ,όπως επίσης rock ή metal,αλλά στο πιο ερωτικό τους,όχι για κωλοχτύπημα :rockon:,αλλά του στυλ Whitesnake,Def Leppard και των συναφών

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ροκ και μεταλ
να τις γαμας αγρια τις πουτανες

Stories

Νέο!