Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ζητειται να μου χαρισουν μουνια,χοντρες,αδυνατες,μικρες,μεγαλες δεν εχω προβλημα ολες τις γαμαω
ζητειται να μου χαρισουν μουνια,χοντρες,αδυνατες,μικρες,μεγαλες δεν εχω προβλημα ολες τις γαμαω
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.φιλε εχω κατι μουνια στα τελειωματα μολις ληξουν θα σε εχω στα υπ οψιν!!!!!!!!!!
συνηθως τα παω ανακυκλωση αλλα αμα τα θες ευχαριστως.......
Παίρνεις και ελατωματικά ?
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.
Λοιπόν φίλε μου...Έμαθα ότι έχει ανοίξει ένα καινούριο μαγαζί που πουλάει μουνιά καινούρια και μεταχειρισμένα σε πολύ καλές τιμές και με εγγύηση! Επειδή είναι το μοναδικό στην Ελλάδα έχει και το μουνοπώλειο της αγοράς! Κάνει και άτοκες δόσεις ο τύπος και μερικά ξεσκισμένα μπορείς να τα δοκιμάσεις στο δοκιμαστήριο δωρεάν και αν σου κάνει το αγοράζεις! Τρέχα να προλάβεις γιατί έχουν έρθει κάτι Κινέζικα μουνιά και έχουν γίνει ανάρπαστα!
τυπε καλυτερα μην παρει κινεζικο μουνι ο τυπος.για να ειναι πιο οικονομικα δεν εχουν περαει καραντινα,και μπορει να κολλησει τιποτα :S
ρε τους πουστηδες, μεχρι και στα μουνια μπροστα σου τους βρισκεις
τυπε αυτα τα μουνια ειναι για τον κομπρα που κανει ακαποτα χωρις να φοβαται
χρεωνεται για κανονικο η για τυπε