TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.165
ανεβασε φωτο με προσωπο και με τις ματαρες, χωρις γυαλια ηλιου, να καυλωσεις κοσμο
εγω σε εχω δει απο κοντα απο πολυ κοντα, ανεβασε φωτο να δουν και απο αλλες πολεις οσοι γουσταρουνε να ερθουν. ντροπαλο κοριτσικαλημερα !! :-* :-* οχι δεν εχω σκοπο να ανεβασω καμια φωτο-βιντεο εδω ! οποιος θελει να με γουσταρει θα ερθει να με βρει απο κοντα !
οχι αγαπη μου ! ! !εγω σε εχω δει απο κοντα απο πολυ κοντα, ανεβασε φωτο να δουν και απο αλλες πολεις οσοι γουσταρουνε να ερθουν. ντροπαλο κοριτσι
Καλημέρα μωρό πάντως αυτό με την δουλειά που λες είναι προφανής πρόφαση έτσι τοση κ τοση σε βλέπουν το βράδυ έτσι εκτός αν πας με μπουργκα όπως κ να έχει εμείς σε πάμε τρέλα ελα Αθήνα για κόλπα Καλημέρα γκαυλα.καλημερα !! :-* :-* οχι δεν εχω σκοπο να ανεβασω καμια φωτο-βιντεο εδω ! οποιος θελει να με γουσταρει θα ερθει να με βρει απο κοντα !
κανω και πρωινη δουλεια εκτος απο την νυχτερινη οποτε δεν με συμφέρει
χαχα καλημερα τρελα μου ! ! αυτο ειναι το 3 θεμα απο το 2009 ελπιζω να μην το διαγραψο και αυτο στο τελος !Καλημέρα μωρό πάντως αυτό με την δουλειά που λες είναι προφανής πρόφαση έτσι τοση κ τοση σε βλέπουν το βράδυ έτσι εκτός αν πας με μπουργκα όπως κ να έχει εμείς σε πάμε τρέλα ελα Αθήνα για κόλπα Καλημέρα γκαυλα.
Άνοιξαν οι οικοδομές ήρθε ανάπτυξη¨? είσαι στην παλιά δουλεία σου στα μπετάκαλημερα !! :-* :-* οχι δεν εχω σκοπο να ανεβασω καμια φωτο-βιντεο εδω ! οποιος θελει να με γουσταρει θα ερθει να με βρει απο κοντα !
κανω και πρωινη δουλεια εκτος απο την νυχτερινη οποτε δεν με συμφέρει
αυτα ειναι μικρα αγαπη μου ! 3 χερια θες για το καθε ενα το δικο μουμε τετοιο στηθος τι πρωινη δουλεια κανεις???
πετυχημενο !Άνοιξαν οι οικοδομές ήρθε ανάπτυξη¨? είσαι στην παλιά δουλεία σου στα μπετά
πμΠαιδιά καλημέρα.Για όσους δεν την έχουν δει από κοντά θα πω απλά ότι μπορείτε να ψάξετε όσο θέλετε στην εγχώρια σκηνή και να βρείτε τις καλύτερες (με βάση τις φωτογραφίες τους).Η Νίνα ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.Τελεία και παύλα.Κορμάρα,βυζάρα και στα του αγώνα η λεγόμενη ΠΙΠΑΡΑ της
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η .
Και όσο για το σχόλιο του thessal,αδερφέ εκτός του ότι είσαι μαλάκας και εκτός τόπου και χρόνου ,έπεσες και στη περίπτωση.Αν έχεις γαμήσει τέτοια γκόμενα φίλε μου στη ζωή σου δεν θα καθόσουν εδώ να παίζει ςτο πουλάκι σου σε thread με θεματολογία που δεν σε ενδιαφέρει.
Νινάρα να είσαι καλά και όταν ξανανέβω Θεσ/νίκη θα τα πούμε οπωσδήποτε και στο χώρο σου μικρή μου.
να σε καλα baby ! !Παιδιά καλημέρα.Για όσους δεν την έχουν δει από κοντά θα πω απλά ότι μπορείτε να ψάξετε όσο θέλετε στην εγχώρια σκηνή και να βρείτε τις καλύτερες (με βάση τις φωτογραφίες τους).Η Νίνα ανήκει σε αυτή τη κατηγορία.Τελεία και παύλα.Κορμάρα,βυζάρα και στα του αγώνα η λεγόμενη ΠΙΠΑΡΑ της
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η .
Και όσο για το σχόλιο του thessal,αδερφέ εκτός του ότι είσαι μαλάκας και εκτός τόπου και χρόνου ,έπεσες και στη περίπτωση.Αν έχεις γαμήσει τέτοια γκόμενα φίλε μου στη ζωή σου δεν θα καθόσουν εδώ να παίζει ςτο πουλάκι σου σε thread με θεματολογία που δεν σε ενδιαφέρει.
Νινάρα να είσαι καλά και όταν ξανανέβω Θεσ/νίκη θα τα πούμε οπωσδήποτε και στο χώρο σου μικρή μου.