Νέα

Mia Dolores (Paradise City Tours)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 673
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/mia-dolores-paradise-city-tours/]Mia Dolores (Paradise City Tours)[/url]

zeyo  
06/01/07


Έχοντας κλείσει ραντεβού 10.00 - 12.00 το πρωί φθάνω στο ξενοδοχείο κατά τις 9.00 και ανεβαίνω στο μπαρ για καφεδάκι. Κατά τις 9.15 σκάει μύτη η τύπισσα για να πάρει πρωινό (να στυλωθεί από την χτεσινοβραδυνή ξεπέτα) και παθαίνω πλάκα. Καμία σχέση με τις φώτο. Με τουλάχιστον 15 κιλά παραπάνω περπατώντας σαν πιγκουίνος περνάει από δίπλα μου.
Μετά από τον πρώτο πανικό αρχίζω να σκέφτομαι τι να κάνω!! Πέρνω άμεσως τηλέφωνο local cg η οποία γαμώ τη τύχη μου έλειπε εκτός Αθήνας. Θες η κάψα, θες το παράλογο του πράγματος στέλνω μήνυμα στο πρακτορείο και μειώνω σε μία ώρα το ραντεβού και αποφασίζω να βουτήξω στα βαθιά!.

Οπλισμένος με κουράγιο ξεκινάω στις 10 και πάω στο δωμάτιο της όπου και με υποδέχεται με τιγρέ καλτσάκια, τακούνια και διχτυωτό μπλουζάκι.
Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει η μεγάλη ανατροπή. Φοβερό attitude έκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει.

Ξεκίνησε με πίπα (7/10) και το πρώτο χύσιμο στην μούρη. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα συζήτησης για το πως γυρίζουν μία τσόντα έπεσε στο μάτι μου σε αξεσουάρ (τεραστίων διαστάσεων) που είχε ακουμπισμένο στο κομοδίνο. Αρπάζοντας την ευκαιρία της ζητάω να το χρησιμοποιήσει και εκεί τα είδα όλα. Τι Copperfield και μαλακίες το εξαφάνισε στο λεπτό. Στη συνέχεια στήθηκε στα τέσσερα φωνάζοντας fuck me fuck me και στο τέλος τρομερή ποδομολακία και χύσιμο για δεύτερη και τελευταία φορα.

Σίγουρα όχι η μουνάρα που φαίνεται στις φώτο αλλά σε εμένα άφησε μια γλυκιά γεύση για τις φιλότιμες προσπάθειες της!




aptoitos  
08/01/07


Κυριοι, μακρια από τη Μονα Γκριν. Πηγα πριν μερικες μερες και φρικαρα. Ειναι γεματη Τατουαζ, εχει σκουλαρικι στη γλωσσα και στο δοντι(!) και ειναι και γεματουλα. Το τελευταιο δεν με χαλάει καθολου (ισα-ισα που τα καλυτερα γαμησια της καριερας μου τα εχω κανει με γεματουλες) αλλα τα υπολοιπα ηταν σκετη φρικη. Βεβαια κομπλαρα, ο ΜΑΛΑΚΑΣ, και εκατσα. Εσκασα 260 ευρωπουλα και μετα μουτζωνα ολη μερα τη μαπα μου. Τεχνικα ηταν πολυ καλη και σαν χαρακτηρας ευχαριστη, αλλά 260 ευρω για να πηδηξεις το θυλικο Ντενις Ροντμαν, ε, παει πολύ...
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom