Νέα

Lora (Princess of London)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/lora-princess-of-london/]Lora (Princess of London)[/url]

yiaramis  
08/01/07


Kαλά δεν το συζητάμε...σιλικόνη 100% και λίγο σκληρό στην υφή...
Λοιπόν το κορίτσι αυτό το έχω πάρει ένα 2ωρο εκτός Ελλάδος...Είναι μια κούκλα από εμφάνιση αλλά λίγο διαφορετική από τις φώτο λόγω μακιγιάζ...Στις φώτο φαίνεται πιο άγρια ενώ στην πραγματικότητα είναι πιο Barbie..Πάντως ούτως ή άλλως με το που ανοίγεις την πόρτα και την βλέπεις περιποιημένη και άψογα προετοιμασμένη επαγγελματικά παθαίνεις πολιτισμικό σοκ με την καλή έννοια.
Από συμπεριφορά και σέρβις είναι αυτό που λέμε ξινοσέξυ.Είναι καυτή αλλά και λίγο ξινή δηλαδή...Το καλύτερο της είναι τα καυτά φιλιά της που σε κοιτάζει βαθειά στα μάτια...
Βαθμολογία Εμφάνιση 8,5/ Προσωπικότητα 8/ Σέρβις 7,5
Θα την συνιστούσα αλλά για μια μόνο φορά...Έχω άλλες καλύτερες στην ατζέντα μου για επαναλαμβανόμενα Long appointments




underwater111
20/1/2007


Συνάντηση με Λόρα
1 ώρα
Στο ξενοδοχείο της

Πολύ εύκολα έκλεισα το ραντεβού με το πρακτορείο.  Έχει αρκετές ελεύθερες ώρες ακόμη και για σήμερα από ότι μου είπαν.  Φεύγει αύριο το πρωί.

Καθυστέρησα λίγο να φτάσω.  Με περιμένει πολύ περιποιημένη, βαμμένη όπως στις φωτογραφίες, με ψηλά τακούνια, μίνι φούστα και ενά μικρό μπουστάκι που έκανε τις βυζάρες να φαίνονται τέλειες.  Έιναι αρκετή ψηλή, περίπου 1,75 και αυτό που λέμε νταρντανογυναίκα.  Προσωπικά -και αυτό είναι υποκειμενικό- είναι ακριβώς το στυλ που μου αρέσει.  Τα μάτια της, τα χείλη της, τα μαλιά της είναι σκέτη καύλα....

Χωρίς πολλές καθυστερήσεις πήγα για μπανάκι και ξεκινήσαμε.... Φιλάει όντως καυτά κοιτώντας μεσ' τα μάτια....  Τα βυζιά της αν και τεράστια είναι ψεύτικα και δείχνει να μην απολαμβάνει τη μεγάλη ενασχόληση μ'αυτά.  Έτσι και αλλιώς η αίσθηση τους δεν είναι και η καλύτερη.

Στο πρώτο γύρο ξεκίνησε με πίπα την οποία κάνει όπως θες.... Να βλέπεις αυτά τα χείλη και μάτια τη στιγμή της πίπας είναι όντως φοβερό.... κάναμε μια στάση και έχυσα μέσα της (αν και τα παίρνει στο στόμα με +50? όπως μου είπε).  Τίποτα εντυπωσιάκο σχετικά με το σεξ μέχρι εδώ....


Στη συνέχεια μου έκανε ένα αρκετά καλό μασάζ και παράλληλα ξεκινήσαμε κουβέντα.... Με αστειάκια και μαλιακίες προσπάθησα να την κάνω να νοιώσει πιο άνετα και όντως απέδωσε... ο δεύτερος γύρος που ακολούθησε ήταν εντυπωσιακός... Στην πίπα της γάμησα κυριολεκτικά το στόμα και φαινόταν να το απολαμβάνει.... ήρθε από πάνω μου και χτυπήθηκε για αρκετή ώρα και μετά τη γύρισα στο πισωκολλητό όπου κυριολεκτικά την ξέσκισα και της άρεσε.... σ'αυτή τη στάση έφαγε αρκετά χαστούκια στον εντυπωσιακό της κώλο τα οποία όπως μου είπε και μετά της άρεσαν.

Γενικά για μένα - καθαρά υποκειμενικό επαναλαμβάνω - ήταν μια πάρα πολύ καλή και ευχάριστη εμπειρία.  Αν έχω χρόνο σήμερα πιθανόν να την ξαναπάρω.  Θεωρώ όμως ότι τα 300? για μια ώρα είναι πολλά.  

Θεωρώ ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα σε μαγαλύτερα ραντεβού αφού φάνηκε καθάρα ότι χρειάζεται το χρόνο της για να αρχίσει να αποδίδει.  Αν της φερθείτε καλά, την κάνετε να γελάσει και γενικά προσπαθήσετε να σπάσετε τον πάγο πιστεύω θα περάσετε καλά...

Αυτά....




Swordmaster
Φεβρουαρίου 21, 2007


Εχθές είχα ραντεβού με την Lora από το δεν θα έδινα ποτέ 200-300 euro για να γαμήσω αλλά την συγκεκριμένη όταν την είδα στις φωτογραφίες έπαθα πλάκα και την είχα σταμπάρει πολλούς μήνες πριν. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως αν έρθει ποτέ στην Ελλάδα θα την γαμήσω όσα και αν ζητάει.

Η συνεννόηση με την Αγγλίδα από το τηλέφωνο άψογη. Ανέβηκα στο δωμάτιο του κεντρικού ξεν/χίου 5 αστέρων χωρίς κανένα πρόβλημα από την ρεσεψιόν ούτε με σταματήσανε να με ρωτήσουν, ούτε τίποτα.

Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει μια κοπέλα μεταξύ 28-30 γύρω στο 1.75 καμιά 60αρια κιλά με μακριά (extension) ξανθά μαλλιά έως τη μέση και καταγάλανα μάτια (όχι φακούς). Φορούσε ένα λευκό (σαν πλεκτό ήταν) φουστανάκι που ίσα ίσα κάλυπτε το μουνάκι και το κολαράκι της, ένα ασορτί κοντό λευκό πουκάμισο που άφηνε ακάλυπτη την μεσούλα της, δεμένο εμπρός στο στήθος που μετά βίας κράταγε τα δυο μεγάλα (όχι τεράστια - απλά μεγάλα) σιλικονάτα βυζιά της για να μην πεταχτούν έξω.

Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά χάνει λίγο στο πρόσωπο. Στις φωτογραφίες το πρόσωπο της είναι καλύτερο, στην πραγματικότητα από κοντά μου θύμιζε λίγο την Έλενα Βέντη (βέβαια όχι τέτοια μουτράκλα σαν της Βέντη αλλά μου την θύμιζε λίγο). Επίσης όταν γελάει φαίνονται από μέσα τα στραβά δοντάκια της. Βέβαια δεν πήγα να την παντρευτώ αλλά γενικά δίνω πολύ βάση σε μερικές λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα πολύ περιποιημένη, ωραίο μακιγιάζ, καλοφτιαγμένα νύχια, απαλό δερματάκι και σαν συμπεριφορά άκρως φιλική και χαμογελαστή. Αν την έβλεπα έξω σε κάποιο club θα αναρωτιόμουν ποιος γαμάει τέτοιο μουνί. Πολύ εντυπωσιακή !!!

Κάτσαμε κανά 10 λεπτο και μιλήσαμε. Δεν μιλάει τα αγγλικά φαρσί αλλά διάλογος γίνεται άνετα. Μου είπε πως είναι από Ουγγαρία την ρώτησα αν συμμετέχει και σε ταινίες κτλ (μιας και στην Ουγγαρία η τσόντα πάει σύννεφο) αλλά μου είπε πως της είχαν κάνει πρόταση αλλά αρνήθηκε. Anyway?

Περάσαμε στο παρασύνθημα, με φιλάκια στο στόμα και με γλώσσα όπως στις τσόντες (όχι DFK) άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και να με γλύφει παντού. Πίπα πολύ καλή με πολύ καλό γλείψιμο στα αρχίδια και μπόλικο σάλιο της να ανακατεύεται με τα υγρά μου και να κολλάει στα τσιμπουκόχειλα της. Αυτό που με καύλωνε πολύ είναι πως όταν με έγλυφε έβγαζε τελείως την γλώσσα της με κάρφωνε με τα καταγάλανα μάτια της και μερικά τσουλουφάκια από το ξανθό μαλλί της να πέφτουν επάνω στο καυλί μου. Ήταν λες και η κοπέλα πόζαρε για φωτογραφία. To pornostarlet το έχει μέσα στο αίμα της.

Ύστερα μου έβαλε το προφυλακτικό κάθισε επάνω στο καυλί μου και άρχισε να φωνάζει και να γαμιέται με μανία. Δεν ξέρω αν το απολάμβανε ή όχι και ούτε με ενδιέφερε, εμένα πάντως με καύλωνε αφάνταστα. Μετά από μερικές αλλαγές σε στάσεις κτλ, έχυσα επάνω στις στητές βυζάρες της, έγλυψα τα χύσια μου και στην συνέχεια έγλυψε τα χύσια από την γλώσσα μου (sperm swap), δεν τα κατάπιε.

Κάναμε παρέα το μπανάκι μας, αράξαμε στο κρεβάτι μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, και μετά από κανά τεταρτάκι άρχισε να μου πιάνει και να γλύφει πάλι το καυλί μου. Με το που μου σηκώθηκε ξανά με παρατάει γυρίζει προς τον καθρέφτη άνοιξε τα μακριά πόδια της με το ξυρισμένο μουνάκι της (είχε μόνο μια λεπτή ξανθιά γραμμούλα - φυσική ξανθια από ότι μου είπε) να προβάλει σε πρώτο πλάνο και άρχισε να αυνανίζεται κοιτώντας μια εμένα και μια τον εαυτό της στον καθρέπτη (το ψώνιο? το ξέρει ότι είναι πολύ ωραία). Στη συνέχεια κάναμε τράμπα και ο ένας έπαιζε με τα όργανα του άλλου, ενώ κοιταζόμασταν στα μάτια και με αρκετά φιλιά, την πήδηξα πάλι σε διάφορες στάσεις και έχυσα επάνω στην γλώσσα της (δεν τα κατάπιε απλά επάνω στην γλώσσα της).

Εν κατακλείδι.

Ήταν το πρώτο CT μου και πραγματικά δεν μετάνιωσα τα 350 euro που της έδωσα. Αν βρω χρόνο θα την ξαναπάρω μάλλον την Παρασκευή ή το Σαββάτο με 300 euro από ότι μου είπε το γραφείο της που πήρα τηλ μετά το τέλος της συνάντησης για να αφήσω feedback. Στη συμμετοχή την συγκρίνω με την Βασίλισσα (Σόνια).

Εμφάνιση: 9/10 (το τέλειο δεν υπάρχει).
Υπηρεσίες: 8/10 (δεν έκανε A-Level)
Συμετοχή/Επικοινωνία: 9/10 (φιλική, χαμογελαστή και πρόθυμη να ευχαριστήσει τον πελάτη).
Value for Money: 9/10 (τέτοια μουνιά δεν γαμάω συχνά).

Την προτείνω ανεπιφύλακτα !!!

οριστε και μερικες προσφατες φωτογραφιες της Lora:

71759375yw2.jpg
88387291iu6.jpg
24321495rb5.jpg





berlirium
Απριλίου 19, 2007


καλησπερα ομαδα,μολις γυρισα απο λορα...δε τα κλαιω και πολυ τα 300 αλλα καμια σχεση με αυτο που περιμενα. Ειναι, ηταν μαλλον, το πρωτο μου τουρ στην ελλαδα και με τραβηξε πολυ η φωτογραφια στο site. Κατ'αρχας μου ειπε οτι μολις πριν απο λιγο καποιος την απειλησε με μαχαιρι και της τα πηρε ολα......please προσοχη....καποιος να το πει στον μαστερ εδω μεσα....καλα μοδα εγινε αυτο, δε θα ερθει καμια ξανα στην ελλαδα...η γκομενα ηταν λιγο φρικαρισμενη στην αρχη μεχρι να βγω απο την τουαλετα...μετα απο 10 λεπτα που καταλαβε τι παιζει χαλαρωσε και αρχισε το παιχνιδι.  λοιπον, απο σωμα καλη απλα...εχει τα κιλακια της η ουγγαρεζα...δευτερον, απο βυζι πυραυλος....σιλικονη καργα. φαινεται και η ουλη κατω απο το βυζι....με χαλασε το ζελε...πιπα με ζελε, γαμησι με ζελε...χαχαχαχα...παμε παρακατω...ειχα πιει διαφορα πριν παω και με πιπωνε 40 λεπτα...20 αρχη και 20 για φιναλε...δεν εχυνα με τιποτα...CIM δωρο....στην αρχη ηθελε 50 παραπανω. πιπα πολυ καλη παντως, οχι deapthroat. απο μαμησι....χμμμμ....ενταξει....οχι πολλα βογγητα ανευ λογου...τελικο πορισμα...Photoshop rules...200 το πολυ...
παντως θα κοιμηθω σαν αρνακι σημερα...

ε δεν ενταχα αλλο να διαβαζω και να μη παρω τεστ...την εκανα πια... )) ειμαι μελος 100%

p.s. περιεμενω σχολειο απο τον τυπο που μπηκε μετα απο μενα....10:30 hahahah φανηκε cool παιδακι
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom