- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/lolly-blond-princess-of-london/]Lolly Blond (Princess of London)[/url]
il5251
Μαρτίου 27, 2007
Lollyblond Τετάρτη 21/3(2007 ώρα 16:00-18:00 (έφυγα νωρίτερα)
ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ !!!!!!!!
Γεια σας φίλοι. Ας δώσω κι εγώ μια πληροφορία μην την πατήσει κανένας. Εγώ την πάτησα !!!
Ηταν σε CT στην Αθήνα σε ξενοδοχείο της Μιχαλακοπούλου.
Με τις φώτο ελάχιστη σχέση. Κοντή, αδύνατη με 3-4 tattoo και .... μπάζο. Οχι όμορφη. Είπα να μείνω. Στο σεξ ; Αγγαρεία. Σε πιπώνει μία ώρα, δεν παίρνει καμμία πρωτοβουλία, στο Anal κάνει αγγαρεία τι να πρωτοθυμηθώ που θέλω να τα ...... ξεχάσω !!!! Αλλο στραβό, ότι στέλνει συνέχεια Sms, κσπνίζει συνέχεια, στην Αγγλία απ΄΄ ότι είπε ξημεροβραδιάζεται σε πάρτυ με ........ Χασίς, κοκαίνη και ότι άλλο θες και είναι και ......... Εβραία !!!!!
Ηθελε να της γράψω και review κιόλας. Δηλαδή τι να γράψω ;
Μην κάνει το λάθος και την πάρει κανένας την πάτησε !!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΙΛΟΙ !!!!!!
jepeto
Μαΐου 03, 2007
LOLLY BLOND: Απο τα πιο πεταμενα λευτα που εχω δωσει.Πιτσιρικα που το μονο που ξερει να κανει ειναι να πηγαινει σε παρτυ και να πινει διαφορα.Καμια σχεση με τις φωτο.Σωμα μετριο οπως και φατσα το ιδιο.Πιπα ανυπαρκτη περισσοτερο handjob ηταν και στο σεξ τελειως παθητικη.Συμπερασμα Απολυτως πεταμενα λευτα
CAVALIER
Μαΐου 08, 2007
Λοιπόν,review απο LOlly Blonde
1.Ξενοδοχείο 7/10.Κεντρικότατο, διακριτικό χωρίς πολλά-πολλά στη Reception
2.Εμφάνιση 8/10.Καμία σχέση με τις φώτο του site, είναι πιο μικρή και πολύ πιο γλυκειά.
3.Πίπα.6/10.Καλή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
4.Σεξ. 8/10.Ένα μίγμα ανάμεσα σε PSE & GFE με πολλές καλές κραυγούλες.
5.Γενικά.Δεν νομίζω ότι αποτελεί VFM (είναι λίγο ακριβή για αυτά που προσφέρει) αλλά αν θέλετε να πάρετε ένα γλυκό κοριτσάκι 19 ετών, είναι ότι πρέπει.
ΥΓ.Μήν ξεχάσετε να την βάλετε να σας καβαλήσει, παίρνει μια έκφραση όλατα λεφτά!!!!!
il5251
Μαρτίου 27, 2007
Lollyblond Τετάρτη 21/3(2007 ώρα 16:00-18:00 (έφυγα νωρίτερα)
ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ !!!!!!!!
Γεια σας φίλοι. Ας δώσω κι εγώ μια πληροφορία μην την πατήσει κανένας. Εγώ την πάτησα !!!
Ηταν σε CT στην Αθήνα σε ξενοδοχείο της Μιχαλακοπούλου.
Με τις φώτο ελάχιστη σχέση. Κοντή, αδύνατη με 3-4 tattoo και .... μπάζο. Οχι όμορφη. Είπα να μείνω. Στο σεξ ; Αγγαρεία. Σε πιπώνει μία ώρα, δεν παίρνει καμμία πρωτοβουλία, στο Anal κάνει αγγαρεία τι να πρωτοθυμηθώ που θέλω να τα ...... ξεχάσω !!!! Αλλο στραβό, ότι στέλνει συνέχεια Sms, κσπνίζει συνέχεια, στην Αγγλία απ΄΄ ότι είπε ξημεροβραδιάζεται σε πάρτυ με ........ Χασίς, κοκαίνη και ότι άλλο θες και είναι και ......... Εβραία !!!!!
Ηθελε να της γράψω και review κιόλας. Δηλαδή τι να γράψω ;
Μην κάνει το λάθος και την πάρει κανένας την πάτησε !!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΙΛΟΙ !!!!!!
jepeto
Μαΐου 03, 2007
LOLLY BLOND: Απο τα πιο πεταμενα λευτα που εχω δωσει.Πιτσιρικα που το μονο που ξερει να κανει ειναι να πηγαινει σε παρτυ και να πινει διαφορα.Καμια σχεση με τις φωτο.Σωμα μετριο οπως και φατσα το ιδιο.Πιπα ανυπαρκτη περισσοτερο handjob ηταν και στο σεξ τελειως παθητικη.Συμπερασμα Απολυτως πεταμενα λευτα
CAVALIER
Μαΐου 08, 2007
Λοιπόν,review απο LOlly Blonde
1.Ξενοδοχείο 7/10.Κεντρικότατο, διακριτικό χωρίς πολλά-πολλά στη Reception
2.Εμφάνιση 8/10.Καμία σχέση με τις φώτο του site, είναι πιο μικρή και πολύ πιο γλυκειά.
3.Πίπα.6/10.Καλή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
4.Σεξ. 8/10.Ένα μίγμα ανάμεσα σε PSE & GFE με πολλές καλές κραυγούλες.
5.Γενικά.Δεν νομίζω ότι αποτελεί VFM (είναι λίγο ακριβή για αυτά που προσφέρει) αλλά αν θέλετε να πάρετε ένα γλυκό κοριτσάκι 19 ετών, είναι ότι πρέπει.
ΥΓ.Μήν ξεχάσετε να την βάλετε να σας καβαλήσει, παίρνει μια έκφραση όλατα λεφτά!!!!!