Νέα

Francisca (Princess of London)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 762
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/francisca-princess-of-london/]Francisca (Princess of London)[/url]

axer
Μαΐου 14, 2007

Francisca ή αλλιώς Melinda
Κατέβηκα από Θεσσαλονίκη για δουλειές την Παρασκευή
Έκλεισα ραντεβού μαζί της για Παρασκευή μεσημέρι
(Η Henriette δεν ήταν διαθέσιμη -πλήρως κλεισμένη!)
Συννενόηση με πρακτορείο ικανοποιητική. Σχεδον αμεση απάντηση με SMS.
Ξενοδοχείο κεντρικό, διακριτικό, εύκολη πρόσβαση στο δωμάτιο.
Η κοπέλλα, Ουγγαρέζα, 22 χρονών,πολύ όμορφη (playmate style), ξανθιά, πρασινομάτα, ψηλη - 1.80, στήθος 2,5, κορμί αγαλματένιο.
Ως εδώ καλά. Μόνο ως εδω όμως!
Δεν κέρασε τίποτα. Συζήτηση μηδεν. Δεν ήξερε καλά αγγλικά - και ίσως έφταιγε αυτό. Ήτανε ψιλοαπόμακρη και ίσως λίγο φοβισμένη?! Δεν χαμογέλασε ούτε μια φορά. Η πίπα της μέτρια (5,5/10). Χωρίς προφυλακτικό. Έκανε λίγο deep throating, παιχνίδι με τη γλώσσα σχεδόν καθόλου, μόνο τρόμπα, που μου έδωσε την εντύπωση ότι το παράκανε - σαν να προσπαθούσε να με κανει να τελειώσω έτσι. Την σταμάτησα εγώ!
Πολύ άγαρμπη στο να βάλει το προφυλακτικό. Με πόνεσε - και τελικά το έβαλα μόνος μου. Στο πισωκολλητό που είναι και η αδυναμία μου, τοποθετούνταν λοξά (γνωστή στάση για να εμποδίζει τη βαθειά διείσδυση) και μου την έσπαγε. Ίσως να πονούσε. Βογγητά ελάχιστα (γενικά ήταν μια μουγγη συνάντηση).
Θετικό όμως: Ήταν πολυ στενή και έτσι η διείσδυση ήταν πολύ απολαυστική.
Τέλειωσα σχετικά γρηγορα.
Στον χρόνο που μου έμεινε την έβαλα και μου έκανε μασαζ (καλούτσικο, χωρίς όμως και τίποτα εξαιρετικό - 6/10) και λίγη ακόμα πίπα για επιδόρπιο, χωρίς να τελειώσω ξανά
Συμπερασματικά: Δεν έχασα τα λεφτά μου, αλλά δεν θα την ξαναέπαιρνα πάλι (ίσως μόνο για φωτογράφηση!!!)

BABY
Ιουλίου 03, 2007

Ανταποκρηση απο το μετωπο.
Francisca H Melinda οσοι την ξερετε.
Ντερεκι διμετρο με πολυ καλο σωμα και πολυ καλη επιδερμιδα.
Τωρα σε αυτα που μας ενδιαφερουν,(πρεπει να ακουμε το Yura πιο προσεχτικα γιατι εμενα μου εχει δειξει σαν ο πιο εμπειρος εδω μεσα.)
Πιπα αρκετα καλη με ευλαβια στο εργαλειο.
Γαμησι sorry μαπα το καρπουζι εχω φαει ισα με δεκα ντουζινες καλυτερα.
Εγω δεν ξανακλεινω δυωρο σε γκομενα που δεν ξερω που να με φτηνεται.
Το πολυ  πολυ μια ωριτσα αναγνωριστικη και την επομενη μερα και εξαωρο αμα λαχη.
Α Ρε ΒΙΒΙ που εισαι τα δινουμαι τα φραγκα στις μαριονετες.
Αυτα μαγκες και αν εχεται κλεισει μαζι της και τον εχεται και λιγο μεγαλυτερο του μεσου ορου στο κωλι της να ξερεται οτι δεν προκειτε να μπητε οποτε λογαριαστετο και αυτο στον λογαριασμο.
Καλο βολι αρχοντες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom