lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παιδιά καλησπέρα
Τα συγχαρητήρια μου σε όσους συμμετέχουν ενεργά στο σαιτ και μας βοηθούν και κατατοπίζουν απόλυτα με τις ενημερώσεις τους.Ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα ρωτώντας αποκλειστικά για ελληνίδες γκίλφ η προγκίλφ στους οίκους ανοχής των αθηνών. Σας ευχαριστώ προαιρετικά για τις όποιες απαντήσεις πιστέυω θα ενδιαφέρει και άλλους το θέμα.
Ας μοιραστώ και γω οτι γνωρίζω:
Νανά στο καλύμνου έχω πάει αρκετές φορές και την προτείνω
Τζένη απο Κωνσταντινουπόλεως κακάσχημη κατα την προσωπική μου άποψη και συναγωνιστών.
Ελευσινίων βράδυ η μελαχρινή που κάνει και υπηρεσία.
Η Αννα στο σπιτάκι της προύσσης
Παλιότερα είχα τιμήσαει ιδιαίτερα και το σπιτάκι στην Έλλης αλλα τώρα η ώριμη ελληνίδα έχει εξαφανιστεί
Η Τζώτζια απο Ιάσωνος είναι ελληνίδα ξέρει κανείς
Αυτά και εν αναμονή των ενημερωσεων και προτάσεων σας
Τα συγχαρητήρια μου σε όσους συμμετέχουν ενεργά στο σαιτ και μας βοηθούν και κατατοπίζουν απόλυτα με τις ενημερώσεις τους.Ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα ρωτώντας αποκλειστικά για ελληνίδες γκίλφ η προγκίλφ στους οίκους ανοχής των αθηνών. Σας ευχαριστώ προαιρετικά για τις όποιες απαντήσεις πιστέυω θα ενδιαφέρει και άλλους το θέμα.
Ας μοιραστώ και γω οτι γνωρίζω:
Νανά στο καλύμνου έχω πάει αρκετές φορές και την προτείνω
Τζένη απο Κωνσταντινουπόλεως κακάσχημη κατα την προσωπική μου άποψη και συναγωνιστών.
Ελευσινίων βράδυ η μελαχρινή που κάνει και υπηρεσία.
Η Αννα στο σπιτάκι της προύσσης
Παλιότερα είχα τιμήσαει ιδιαίτερα και το σπιτάκι στην Έλλης αλλα τώρα η ώριμη ελληνίδα έχει εξαφανιστεί
Η Τζώτζια απο Ιάσωνος είναι ελληνίδα ξέρει κανείς
Αυτά και εν αναμονή των ενημερωσεων και προτάσεων σας