;) 16/08/14 ;)
Μαντόνα προϊ Απογεμα
Κωνσταντινουπολεως 92 α'οροφος
Eπιβεβαιωνεται,η τουμπανατη ξανθια μουναρα μαντονα απο κασσανδρας θα ειναι μεχρι το βραδι εκει
Σωστη παρατηρηση ....λιγο χυμα φαση....τις προαλες........ηταν η τσατσα μονη της....και φωναζε ´ντεν εκει κοπελλα¨
για βαλε και καμμια φωτο για να δουμε που θα ερθουμε
Είμαι η Μαντόνα και θα με βρίσκεται Κωνσταντινουπόλεως 92 1ος όροφος
Σημερα θα είμαι μέχρι της 12•00 και αύριο από της 11.00 μέχρι αργά μωρά μου ............
Είμαι η Μαντόνα και θα με βρίσκεται Κωνσταντινουπόλεως 92 1ος όροφος
Σημερα θα είμαι μέχρι της 12•00 και αύριο από της 11.00 μέχρι αργά μωρά μου ............
η κοπέλα το λέει ξεκάθαρα...στο Κων/πόλεως 92..πλέον εκεί θα παίζει "μπάλα"...Για σου ρε Μαντοναρα ! Για πες μας μια το ευδομαδιαιο προγραμμα σου για να ξερουμε που θα σε βρισκουμε ;)
Με Μαντόνα στην βάρδια ... σιγα μην και τηρηθούν οι βάρδιες . Εχω παει παλιά 10 φορές να την βρω στην κασσανδροαλυσιδα και δεν την πετύχαινα ποτέ .Ε καλά, με αφεντικό και ατραξιόν τη Μαντόνα μην περιμένεις να τηρούνται αυστηρά τα προγράμματα.
μαζι μου, θες να πεις...σου σβησανε ποστ?...ποτε?...Είμαι ....η ΜΑΝΤΟΝΑ δουλεύω Κωνσταντινουπόλεως 92 1ος όροφος γκάζι κάθε εβδομάδα Τρίτη απόγευμα -Τετάρτη προϊ απόγευμα -Πέμπτη απόγευμα όση προλάβετε να το διαβάσετε γιατη θα το σβήσουν ......και ρωτάω εγώ ......γιατη ........κύριε ;;;;;;;;;;;;;;το σάιτ το έχετε για συγκεκριμένους;;;;;;;η. Εχετε προηγούμενα μάχη μου;;;;;;;απαντήσετε μου παρακαλώ ...... Ευχαριστώ
16-8-14 η Μέρα Σάββατο ακριβώς κάτω από τον exigusto
Είμαι ....η ΜΑΝΤΟΝΑ δουλεύω Κωνσταντινουπόλεως 92 1ος όροφος γκάζι κάθε εβδομάδα Τρίτη απόγευμα -Τετάρτη προϊ απόγευμα -Πέμπτη απόγευμα όση προλάβετε να το διαβάσετε γιατη θα το σβήσουν ......και ρωτάω εγώ ......γιατη ........κύριε ;;;;;;;;;;;;;;το σάιτ το έχετε για συγκεκριμένους;;;;;;;η. Εχετε προηγούμενα μάχη μου;;;;;;;απαντήσετε μου παρακαλώ ...... Ευχαριστώ
ΜΑΝΤΟΝΑΑΑΑΑ Αύριο Κωνσταντινουπολεος 92 1ος όροφος απόγευμα εγώ θα το γράφω και αυτή ας το σβήνουν