Λοιπόν, τελικά έψαξα πρόχειρα και το θέμα των κωλόμπαρων, μαζί με μία ομάδα εκλεκτών συναγωνιστών.
Τσεκάραμε δύο μαγαζιά απ όσα αναφέρθηκαν εδώ, το Πριβέ και το διαβόητο Σολ. Το Πριβέ, αν και ευχάριστω ως χώρος και καμία σχέση με την κλασική παρακμιακή εικόνα του κωλόμπαρου (στον χώρο, γιατί σε κοπέλες και πελάτες ήταν παρακμιακό) ήταν μία απογοήτευση. Οι κοπέλες ήταν γύρω στο μέτριο, αλλά το χειρότερο ήταν ότι όταν ερχόντουσαν σε μας έπιναν τα ποτά τους με αστρονομική ταχύτητα και σε έπριζαν για να κεράσεις κι άλλο ή το έφερναν χωρίς καν να σε ρωτήσουν!!! Πριβέ δεν έπαιζε, ο χώρος του πριβέ ήταν συνέχεια άδειος και απ ότι ρώτησα μία κοπέλα αν παίζει κάτι παραπάνω, μου είπε ότι "δεν παίζει στο μαγαζί, αλλά μπορούμε να δώσουμε οι δυο μας ένα ραντεβού όταν κλείσει το μαγαζί κλπ κλπ" αλλά επειδή ταυτόχρονα μ' αυτό μου είπε και "κέρνα με ένα σπέσιαλ ποτό για να το συζητήσουμε πιο ήρεμα" μου φάνηκε για προσπάθεια για τύλιγμα οπότε την έστειλα. Γενικά δεν μείναμε ευχαριστημένοι όπως φαίνεται.
Το Σολ ήταν άλλη ιστορία. Έμεινα με την αίσθηση ότι όντως κάτι πρέπει να παίζει, αλλά το μαγαζί ήταν πίτα στον κόσμο και δεν μπορούσαμε καν να κάτσουμε, πόσο μάλλον να μας έρθουν και κοπέλες για να ψάξουμε το θέμα. Κι εκεί βέβαια οι κοπέλες ήταν προς το μέτριο, ειδικά κάτι μαύρες ήταν ΤΑ μπάζα, αλλά το θέμα σηκώνει περισσότερο ψάξιμο.