Επισκέπτης
Κορίνα: Το πιο γλυκό και όμορφο πλάσμα αυτή τη στιγμή στο Μετάξι.
πιρφορος?Κορίνα: Το πιο γλυκό και όμορφο πλάσμα αυτή τη στιγμή στο Μετάξι.
[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=96_ECe-Ngp4[/yout[/video]
καλησπερα σε ολους οντως αν ειναι αυτη που ειδα χτες βραδυ που κοντο καστανξανθο μαλλι μετριο υψος ειναι πολυ γλυκια μαλιστα εδιωξε και εναν πακιστανο χτες λεγοντας το κλασικο only grekΦίλε δώσε στοιχεία επειγόντως! Βάρδια, τιμή, εμφάνιση, υπηρεσίες.
ξεροχύνωπιρφορος?
Αυτή που λες δεν είναι στο Ιάσωνος 20 αλλά στο Κολωνού 32 όροφος και την έχω πετύχει στην 3η βάρδια! τώρα αν δουλεύει και στο Ιάσωνος 20 σε άλλη βάρδια ας απαντήσει κανείς άλλος που γνωρίζει περισσότερα!καλησπερα σε ολους οντως αν ειναι αυτη που ειδα χτες βραδυ που κοντο καστανξανθο μαλλι μετριο υψος ειναι πολυ γλυκια μαλιστα εδιωξε και εναν πακιστανο χτες λεγοντας το κλασικο only grek
Ρισπεκτξεροχύνω
Κορίνα: Το πιο γλυκό και όμορφο πλάσμα αυτή τη στιγμή στο Μετάξι.
στο κολωνου 32 πανω είναι αλλη ,ονομα ΚαριναΑυτή που λες δεν είναι στο Ιάσωνος 20 αλλά στο Κολωνού 32 όροφος και την έχω πετύχει στην 3η βάρδια! τώρα αν δουλεύει και στο Ιάσωνος 20 σε άλλη βάρδια ας απαντήσει κανείς άλλος που γνωρίζει περισσότερα!
Υ.Γ. αν μιλάμε για την ίδια εμένα προς το μπάζο μου κάνει!
τωρα που εχασε κιλακια ισως , μεσα απο γνωστους μου μαπαΚορίνα: Το πιο γλυκό και όμορφο πλάσμα αυτή τη στιγμή στο Μετάξι.
έχεις δίκιο τύπε μου, σήμερα το διαπίστωσα που πήγα και έδωσα ενημέρωση στην Η.Ε. απλώς μπερδεύτηκα με το onlygreek (εννοώ στο only-greekadiko) πράγμα που δεν το 'ξερα ότι πάει μόνο με Έλληνες η συγκεκριμένη!στο κολωνου 32 πανω είναι αλλη ,ονομα Καρινα
τωρα που εχασε κιλακια ισως , μεσα απο γνωστους μου μαπα
Το Κορινακι είναι σούπερ για 10ρικο την έχω τιμήσει καμιά 10αρια φορές..
Συγκεκριμένα από το πρωί έως τις 22:00 που αναλαμβάνει η Λαρίσα!Το Κορινακι είναι σούπερ για 10ρικο την έχω τιμήσει καμιά 10αρια φορές..
Τον τελευταίο καιρό εργάζεται μόνο 1η βάρδια στο 20Α
Συγκεκριμένα από το πρωί έως τις 22:00 που αναλαμβάνει η Λαρίσα!
και εγώ χωρίς να έχω πάρει την Κορίνα και δεν έχω άποψη στο δωμάτιο αλλά και γιατί δεν μου αρέσει η μάπα της, αλλά και μόνο από εμφάνιση Λαρίσα φυσικά! η Λαρίσα είναι αρκετά καλή μέσα για τα δεδομένα του Μεταξουργείου και σταθερή στην απόδοση της!εγω ψηφιζω λαρισα...εχει ταλεντο στο καβαλημα της τσουτσουνας
και εγώ χωρίς να έχω πάρει την Κορίνα και δεν έχω άποψη στο δωμάτιο αλλά και γιατί δεν μου αρέσει η μάπα της, αλλά και μόνο από εμφάνιση Λαρίσα φυσικά! η Λαρίσα είναι αρκετά καλή μέσα για τα δεδομένα του Μεταξουργείου και σταθερή στην απόδοση της!