Φίλε, εγώ είχα πάρει αρκετές CG στο σπίτι. Και στο σπίτι που έμενα με τους γονείς μου πριν χρόνια και στο σπίτι που έμεινα μόνος μου αργότερα.Όλα τα σπίτια είχαν μέτρα ασφαλείας για προστασία από κλοπές , οπότε ποτέ δεν είχα προβλήματα διάρρηξης, παρόλο που μέσα στο σπίτι υπήρχαν και φαίνονταν πράγματα με αξία. Αλλο είναι το μεγάλο πρόβλημα να φέρεις CG στο σπίτι.
ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ.ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΡΩΣΙΔΕΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΑΝΙΚΕΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΤΟΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ. ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΙ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΙ Σ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Σε δικό σου σπίτι λοιπόν δεν θα στο συνιστούσα με τίποτε. Σε φοιτητικό όμως τώρα, αφόσον δεν είναι δικό σου, μάλλον στα αρχίδια σου.Θα φύγεις από εκεί κάποια στιγμή, δεν θα ξαναγυρίσεις, οπότε να πάνε να γαμηθούνε οι διάφορες κουτσομπόλες (όχι θυληκού φύλου αποκλειστικώς).Οι όμορφες αυτές φήμες που δημιουργήθηκαν επειδή πήρα μερικά CG με ανάγκασαν από το πρώτο σπίτι που είχα μετακομίσει μόνος μου να φύγω σε ένα χρόνο, αφού μιλούσαν για τις βίζιτες που είχα γαμήσει σχεδόν μπροστά μου, γειτόνισες με τις οποίες δεν είχα ούτε καλημέρα.
Για τις χρεώσεις τώρα. Υποτίθεται ότι τα CG κάθονται και για δεύτερη φορά πληρώνοντας άλλα 20 ευρώ. Αυτό ακόμη κι αν στο υποσχεθούν πριν, μην το θεωρείς δεδομένο. Αν κράτησες πάνω από 10 λεπτά την πρώτη φορά, το πιθανότερο είναι να μη θελήσουν να κάτσουν δεύτερη για 20 ευρώ μόνο. Ακόμη κι αν κάτσουν όμως, θα θέλουν η δεύτερη να είναι αμέσως μετά την πρώτη και είναι ξενέρωμα. Γενικά για να φθαριστηθείς CG , υπολόγιζε στην πρώτη φορά και να έχεις φροντίσει να καρατήσεις την πρώτη φορά αρκετά για να το ευχαριστηθείς. Η δεύτερη δεν λέει με CG στο 90% (και λίγο λέω) των περιπτώσεων.