ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
να το κανω το βημα ???
Εγώ το έκανα. Δε πέρασα άσχημα. Αν σου αρέσουν οι γυναίκες με καμπυλες (έχει λίγη κοιλίτσα και μπουτάρες αλλά δε τη λες χοντρή, όχι εγώ τουλάχιστον) τότε θα περάσεις και εσύ. ΔΕ δίνει κώλο και ΔΕ φιλάει. Πίπα με προφυλακτικό. Δεν ξέρω αν τα χρεώνει εξτρα γιατί ήθελα κάτι φτηνό όταν την πήρα (δεν έπαιζαν χρήματα). Προτιμάει να κάνει ραντεβού στο Λακόμπα και στην αρχή όταν της είπα για Πρίαμο στο Παγκράτι μου έκανε λίγο την δύσκολη, αλλά μετά ΟΚ. Δεν άργησε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ήρθε 5-10 λεπτά πιο νωρίς και έκατσσε και κάτι παραπάνω από ώρα. Ναι θα την ξανασυναντούσα αλλά είμαι μιλφάκιας και όταν επιλέγω να πάω με γυναίκες κοντά στα 40 (κάπου εκεί πρέπει να είναι και όχι 33 που γράφει) ξέρω τι να περιμένω από σώμανα το κανω το βημα ???
να το κανω το βημα ???
Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητέυσω, άλλα κάποιο "λάκκο έχει η φάβα."
Δεν μπορεί με αυτό το σωματότυπο να ζητάει μόνο 60euro..
Mάλλον οι photo είναι επεξεργασμένες..
Διαβασα ,σκεφτηκα ,εκρινα ,εδρασα ....Τζένη all time classic... ...Αυτή είναι
Μαζί με αυτά που σου είπαν οι από πάνω, διάβασε και τις κριτικές και αποφάσισε μόνος σου. ;)
Εγώ το έκανα. Δε πέρασα άσχημα. Αν σου αρέσουν οι γυναίκες με καμπυλες (έχει λίγη κοιλίτσα και μπουτάρες αλλά δε τη λες χοντρή, όχι εγώ τουλάχιστον) τότε θα περάσεις και εσύ. ΔΕ δίνει κώλο και ΔΕ φιλάει. Πίπα με προφυλακτικό. Δεν ξέρω αν τα χρεώνει εξτρα γιατί ήθελα κάτι φτηνό όταν την πήρα (δεν έπαιζαν χρήματα). Προτιμάει να κάνει ραντεβού στο Λακόμπα και στην αρχή όταν της είπα για Πρίαμο στο Παγκράτι μου έκανε λίγο την δύσκολη, αλλά μετά ΟΚ. Δεν άργησε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ήρθε 5-10 λεπτά πιο νωρίς και έκατσσε και κάτι παραπάνω από ώρα. Ναι θα την ξανασυναντούσα αλλά είμαι μιλφάκιας και όταν επιλέγω να πάω με γυναίκες κοντά στα 40 (κάπου εκεί πρέπει να είναι και όχι 33 που γράφει) ξέρω τι να περιμένω από σώμα
Τσέχα είναι και αυτή. Δε ξέρω ΑΝ είναι αυτή που λες γιατί δεν την είχα πάρει τότε. Είχα δει την αγγελία που είχε βάλει, μ άρεσε η κωλάρα της και οι βυζάρες της είδα και την τιμή και είπα να κάνω τον κασκαντερ. Ναι με χάλασε που πίπα έκανε με προφυλακτικό και για κώλο ούτε συζήτηση, αλλά εκείνη τη στιγμή τα στανταράκια μου μιλφ δε μπορούσαν/δε τ έβρισκα οπότε το έκανα. Δε πέρασα άσχημα και ΕΙΜΑΙ ΜΙΛΦΑΚΙΑΣ!!!γιατι εγω πιστεύω ότι είναι η πάολα το τσέχικο μιλφέι!!! είμαι σχεδόν σιγουρος..
greg....την εχεις παρει την πάολα;;
έίναι φάληρο...και γι αυτό τσινάει...στα μακρινά....στις αναδουλειές ανεβαίνει σε ηλεκτρικό και μετρό...και οργώνει την αθήνα..
το 60άρι πάντως αν είσαι μιλφακιας...δεν το κλαις...
Τσέχα είναι και αυτή. Δε ξέρω ΑΝ είναι αυτή που λες γιατί δεν την είχα πάρει τότε. Είχα δει την αγγελία που είχε βάλει, μ άρεσε η κωλάρα της και οι βυζάρες της είδα και την τιμή και είπα να κάνω τον κασκαντερ. Ναι με χάλασε που πίπα έκανε με προφυλακτικό και για κώλο ούτε συζήτηση, αλλά εκείνη τη στιγμή τα στανταράκια μου μιλφ δε μπορούσαν/δε τ έβρισκα οπότε το έκανα. Δε πέρασα άσχημα και ΕΙΜΑΙ ΜΙΛΦΑΚΙΑΣ!!!
ποσα θεματα εχουμε ανοιξει για αυτην την παολα?
ποια Τζένη?Διαβασα ,σκεφτηκα ,εκρινα ,εδρασα ....Τζένη all time classic... ...