Νέα

Απεγκατασταση του autofill στους browser

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Εχει καταντησει κουραστικο καθε φορα που παω να γραψω "b"  στην address bar τεσπα εχει που γραφεις την διευθυνση να μου γραφει αυτόματα bourdela.com . Θα με πάρουν χαμπαρι  :tickedoff:

Βρηκα την απάντηση

Chrome

Πατας το κουμπι που παλια ηταν σαν μπουζοκλειδο πας settings πατας show more πας privacy και απενεργοποιεις το 2ο στα αγγλικα είναι" Use a prediction service to help complete searches and URLs typed in the address bar"

Mozillla

Πας edit ---------------->preferences---------------->privacy και εκει που λεει Location Bar βαλτε Suggest nothing
** το privacy καποιες φορές ειναι κάτω απο το Tools

opera

πας settings------------------>preferences-------------->advanced  κατενβαινεις λιγο και πας στο History εκει που λέει adresses βαζεις ο στην λιστα πατας και ενα clear και εισαι οκ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μπαίνε πάντα από private browsing, ούτε κρατά ιστορικό ούτε μένουν cookies :)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Φίλε " wolfakis7 " , εάν θέλεις γράψε κάτι πιό αναλυτικά για το private browsing, θα σου είμαι υπόχρεος. Mε το Firefox τα κατάφερα. Με τα windows 7 κάπως μπερδεύομαι. Χίλια ευχαριστώ. SERAPIS.

OP
OP
troueno

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
μπαίνε πάντα από private browsing, ούτε κρατά ιστορικό ούτε μένουν cookies :)

και εγω με private μπαινω αλλα το autofill συνεχίζεται

Φίλε " wolfakis7 " , εάν θέλεις γράψε κάτι πιό αναλυτικά για το private browsing, θα σου είμαι υπόχρεος. Mε το Firefox τα κατάφερα. Με τα windows 7 κάπως μπερδεύομαι. Χίλια ευχαριστώ. SERAPIS.

Firefox- Chrome - Explorer - Opera ειναι browsers και εχουν δυνατότητα για private- browsing (incognito mode)

τα windows ειναι λειτουργικο και δεν εχουν σχέση 

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

firefox->tools(εργαλεία)->private browsing

και εγω με private μπαινω αλλα το autofill συνεχίζεται

για να σου βγάζει την σελίδα σημαίνει ότι είχες μπει από κανονικό και μάλιστα αποθηκεύτηκαν τα cookies και η σελίδα..κάνε διαγραφή ιστορικού μέχρι την ημερομηνία πρώτης εισόδου και μετά δοκίμασε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom