sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.424
- Πόντοι
- 22.266
χθες παρελαβα στην οικια μου στην δυτικη θρακη χαρτi απο το δημαρχειο της πολης μεταφρασμενο απο το τουρκικο προξενειο τησ κομοτηνης χαρατσι για το σπιτι που ειχαμε πρωτου διωχθουμε απομ τα γεγονοτα του 1986 απο τον βρωμο κεναν εβρεν χαρατσι για δημοτικα τελα απο το 1981- εως το 1983!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι ποσο για το σπιτι που ζουσαμε και ειχαμε στα ταυταλα=kurtulus
kati σαν δημοτικα τελη!!!!!!!1απιστευτο οχι μονο μας αφερεσαν την οικια με τον διωγμο αλλα και μας ζηταν και τελη και μιλησα και με αλλ0ον ενα ν πολιτη απο θεσσαλονικη και μου ειπε οτι του εστειλαν και αυτου πριν 10 μερες!!!!!!!νομιζαν σπαν πλακα οι τουρκοι
υπαρχουν αλλοι πολιτες που αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα??? σημειοτεο το σπιτι ειναι πια δημοτικο σαν οικος ευγερεια ςπια και μας αφαιρεσαν και την πολιτικη-τουρκικη υπηκοοτητα και μας ζηταν και τα ρεστα ελεος
kati σαν δημοτικα τελη!!!!!!!1απιστευτο οχι μονο μας αφερεσαν την οικια με τον διωγμο αλλα και μας ζηταν και τελη και μιλησα και με αλλ0ον ενα ν πολιτη απο θεσσαλονικη και μου ειπε οτι του εστειλαν και αυτου πριν 10 μερες!!!!!!!νομιζαν σπαν πλακα οι τουρκοι
υπαρχουν αλλοι πολιτες που αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα??? σημειοτεο το σπιτι ειναι πια δημοτικο σαν οικος ευγερεια ςπια και μας αφαιρεσαν και την πολιτικη-τουρκικη υπηκοοτητα και μας ζηταν και τα ρεστα ελεος