sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.412
- Πόντοι
- 22.266
λοιπον εχωντας γυρισει ο κολλητος μου απο μπαγκονγκ πουκετ νησια πι πι κια κατι αλλα σκεφτομαι και εγω να παω καλοκαιρι και μιας κανενας φιλος μου δεν ακολουθει και ακουγωντας την συμβουλη ενος φιλου απο το μπου αμα περιμενεις απο φιλους δεν θα παε ποτε πηρα την αποφαση σχεδον να παω μονος μου μιας και τρελλαθηκα απο τισ ιστοριες του φιλου μου για τα μερη εκεινα το ερωτημαμου ειναι εκτος απο 3 μρερε μπανγκονγκ που να παω και γιια θαλλασες αλλα και για σεξοτουριμο? ποθκετ η πατταγια κια θελω αν γινεται απο ειδικους της ταυλανδης να μπορεσουν να πουν και τους λογους γιατι ολοι με εχουν μπερδεψει στα θρενυτακια της ταυλανδης!!!!
για καμια 10-12 μερες μπορω να παω το καλοκαιρι και οποιος πιστος ας θελει να με ακολουθησει!!! στελνωντας και pm
pantvw oti kalokairi einai eoxh tvn moysvnvn kai θα ηθελα px na ξερω stiς 10 mereς posew merew yparxei h pπιθανοτητα na brexei kai otan brexei doyleyoyn oi ntisko kai ta go go girl????
για καμια 10-12 μερες μπορω να παω το καλοκαιρι και οποιος πιστος ας θελει να με ακολουθησει!!! στελνωντας και pm
pantvw oti kalokairi einai eoxh tvn moysvnvn kai θα ηθελα px na ξερω stiς 10 mereς posew merew yparxei h pπιθανοτητα na brexei kai otan brexei doyleyoyn oi ntisko kai ta go go girl????