takis79patra
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
πως μπορω να επαναφερω αρχεια απο ενα στικ που μου καηκε καθως το τραβηξα αποτομα την ωρα που δεν ειχε ολοκληρωθει μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη μου??εχασα σημαντικες φωτο κ αρχεια απο μεσα...οπου και αν το πηγα μου παν οτι δεν γινετε τιποτα....ειναι για τα σκουπιδια..ο υπολογιστης(οχι ολοι) το αναγνωριζει αλλα το εμφανιζει 0 byte....σε τηλ που πηρα σε καποιες εταιριες στην αθηνα μου ζητησαν για να το ανοιξουν και να το ''εγχειρησουν''οι ταριφα ξεκινα απο 400 ευρω και φτανει τα 1000!!!(ουτε για σκεψη)................επισης τις φωτο τις ειχα στην ψηφιακη κ στο κινητο....εκανα recovery με καμμια 15αρια προγραμματα αλλα τζιφος...το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι με οσα προγραμματα εκανα recovery στην ψηφιακη μου εμφανιζε φωτο απο το 2008,το 2009,το 2011 και το 2012!!!καμια απο το 2010 που στην ουσια αυτες ειναι που εχασα.....δεν μπορω να το εξηγησω αυτο.....μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο data recovery program???υπ οψιν δεν εχω κανει φορματ στην καρτα μνημης τησ ψηφιακης απλα εσβηνα κατα καιρους τις παλιες φωτο...