You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι πραγματικές φίλες μοιράζονται..τα πάντα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Αυτό το θέμα θα γινει ενα απο τα αγαπημενα μου..
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 4.125
Κοιτάχτε να δείτε... Το τριο έχει και αυτό την δική του φιλοσοφία. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν ορισμένοι γιατί θα πρέπει τα άτομα που το απαρτίζουν να γνωρίζουν το ρόλο τους και να λειτουργούν σαν μια καλοκουρδισμένη ομάδα, όχι σαν σκορποχώρι σαν τον Παναθηναϊκο. Πρέπει δηλαδή τα μέλη της ομάδας να αντιλαμβάνονται με παρόμοιο τρόπο το όλο θέμα. Αν ο ένας ζητά ρομαντικό σεξ και ο άλλος θέλει σκληρό και απάνθρωπο που να πρωτοβολέψεις την κατάσταση. Επίσης δεν μπορεί να κάνεις καμία διάκριση μετάξυ των συμμετεχόντων γιατί αν κάτι πάει στραβά τότε θα υπάρξουν προβλήματα διασταυρώσεων. Ξέρεις τι είναι να είσαι με κάποια και μετά το τρίο να σου βγούν .... άλλα γούστα? Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά.
Επίσης για να μοιραστείς κάτι με κάποιον άλλο θα πρέπει να υπάρχει και...περίσσευμα. Αν υπάρχει έλλειψη τι να μοιραστείς?
Γι αυτό προσοχή. Οι δοκιμές κοστίζουν.
Επίσης για να μοιραστείς κάτι με κάποιον άλλο θα πρέπει να υπάρχει και...περίσσευμα. Αν υπάρχει έλλειψη τι να μοιραστείς?
www.imageporter.com/t0e7lv1jzk7u/90403687.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/3vg3tyaiygzt/804973895.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/s3fpref1fiec/908337380.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/zvq3ke3o0lvh/1988354543.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/qhgzruol0hrw/15732107.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/x4p7xzfvmkbi/1819098142.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/jxm8roxogrxv/1989817549.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/94oepixo34wf/345085962.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/gpuy3muixofk/1280820353.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/37gggl6eui3l/50034259.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/uyqyn3mvefqx/2107317895.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/evjqjgjs94kr/642013534.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/31ywp67kxgwj/647550367.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/ovb02d9569wx/496783321.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/208ju56qz32l/72041899.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/x0bl22db2dlt/766204714.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/32cy47c4i9o2/1767249770.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/32sqln4vbezv/810704940.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/1ue3k2utle67/755074780.jpg.html]
[/URL] www.imageporter.com/ahm3a257l6a0/1577373552.jpg.html]
[/URL]
Κοιτάχτε να δείτε... Το τριο έχει και αυτό την δική του φιλοσοφία. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν ορισμένοι γιατί θα πρέπει τα άτομα που το απαρτίζουν να γνωρίζουν το ρόλο τους και να λειτουργούν σαν μια καλοκουρδισμένη ομάδα, όχι σαν σκορποχώρι σαν τον Παναθηναϊκο. Πρέπει δηλαδή τα μέλη της ομάδας να αντιλαμβάνονται με παρόμοιο τρόπο το όλο θέμα. Αν ο ένας ζητά ρομαντικό σεξ και ο άλλος θέλει σκληρό και απάνθρωπο που να πρωτοβολέψεις την κατάσταση. Επίσης δεν μπορεί να κάνεις καμία διάκριση μετάξυ των συμμετεχόντων γιατί αν κάτι πάει στραβά τότε θα υπάρξουν προβλήματα διασταυρώσεων. Ξέρεις τι είναι να είσαι με κάποια και μετά το τρίο να σου βγούν .... άλλα γούστα? Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά.
ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ.ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ (ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ...
www.hotpicx.com/akuaj7zlzp8n.html]
[/URL] www.hotpicx.com/cz2tgfhonelr.html]
[/URL] www.hotpicx.com/n7gr9gl8uqrl.html]
[/URL] www.hotpicx.com/mwzk2juhavxh.html]
[/URL] www.hotpicx.com/8bbi707t1q86.html]
[/URL] www.hotpicx.com/k5djswxc7plb.html]
[/URL] www.hotpicx.com/zd7exm0dsg2n.html]
[/URL] www.hotpicx.com/idl2y8b0dlgr.html]
[/URL] www.hotpicx.com/a0hs6tgx6kds.html]
[/URL] www.hotpicx.com/1bnlodz9jbsp.html]
[/URL]
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
και δικο μου δικιο εχειςΑυτό το θέμα θα γινει ενα απο τα αγαπημενα μου..
bakouliskos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ.ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ (ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ...
Όντως πρέπει το ζευγάρι να συμφωνήσει σε λιγους και απλούς κανόνες, μετά το ζήτημα είναι να έχουν χημεία οι γυναίκες, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η καύλα, το ένστικτο κλπ.
Σχετικά με την επίπτωση στη σχέση και αυτό φυσικά εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία και τις προθέσεις, κλπ., πχ αν θες τρίο μόνο και μόνο για να κερατώσεις τη γυναίκα σου ε, τότε θα υπάρξουν προβλήματα για θα το καταλάβει.
Και όπως με όλα πρέπει να είσαι σίγουρος πριν κάνεις το βήμα..
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Μία φορά δοκίμασα παρτούζα με έναν φίλο μου. Πήραμε μια Γερμανίδα στην Κω. Πριν πολλά χρόνια.
Δεν μου άρεσε σαν εμπειρία.
Μία φορά δοκίμασα και παρτούζα με δύο πουτάνες. Πάλι δεν μου άρεσε. Η μία έκανε όλη την δουλειά και η άλλη χαζολογούσε και λουφάριζε όποτε μπορούσε. Ομολογουμένως σαν αίσθηση δεν ήταν και τίποτα το τρομερό. Μόνο η ιδέα πως πηδάς δύο γκόμενες ταυτόχρονα.
Μπα.... δεν θα ξαναπάρω. Άκυρη η φάση από μένα. Σε κάποιους αλλους μπορεί να αρέσει. Εγώ δεν ξετρελάθηκα.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
μαλλον δεν εχεις βρεθει με το σωστο διδυμο η δεν ξερεις να το χειριστεις. Οντως οι πουτανες τεινουν να λουφαρουν. Αν πεσεις στο σωστο ζευγαρι δεν υπαρχει τιποτα πιο καυλωτικο απο το να τα εχεις ολα διπλα! Γαμας την ωρα που κανεις γλυφομουνι, σε τσιμπουκωνουν 2 στοματα ταυτοχρονα, πιανεις βυζια , κωλους και μουνια παντου τριγυρω και πολλα αλλα, ομως αν πεσεις και σε γκομενες που γουσταρουν παιχνιδια μεταξυ τους θα ευχαριστηθεις θεαμα!Μία φορά δοκίμασα παρτούζα με έναν φίλο μου. Πήραμε μια Γερμανίδα στην Κω. Πριν πολλά χρόνια.
Δεν μου άρεσε σαν εμπειρία.
Μία φορά δοκίμασα και παρτούζα με δύο πουτάνες. Πάλι δεν μου άρεσε. Η μία έκανε όλη την δουλειά και η άλλη χαζολογούσε και λουφάριζε όποτε μπορούσε. Ομολογουμένως σαν αίσθηση δεν ήταν και τίποτα το τρομερό. Μόνο η ιδέα πως πηδάς δύο γκόμενες ταυτόχρονα.
Μπα.... δεν θα ξαναπάρω. Άκυρη η φάση από μένα. Σε κάποιους αλλους μπορεί να αρέσει. Εγώ δεν ξετρελάθηκα.
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Ψηφοφορία