Γεια σας συναγωνιστές σύγκαυλοι συμπολίτες μου μουνοκατακτητές.Τον προηγούμενο μήνα είχα πάει διακοπές στο Αμβούργο και πέρασα από το St Pauli το οποίο είναι κοντά στο λιμάνι και γίνεται της ...πόπης από στριπτιτζάδικα,μουρδέλλα εστατόρια,sex shops άφθονα και πιάτσες.Οι γυναίκες είναι πραγματικά πολύ όμορφες και μου βγήκαν έξω τα μάτια.όταν η υπόλοιπη πόλη κοιμάται, υπάρχει αυτ'η η συνοικία που γίνεται ο χαμός ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα.Έχει δε και πιάτσα με κοπέλες πανύψηλες και πανέμορφες πιθανότατα γερμανίδες που ντύνονται πολύ απλά και δν τις καταλαβαίνεις ότι εκδίδονται παρά μονο από ένα τσαντάκι στη μέση....έχει και ένα δρόμο με πουτάνες στις βιτρίνες, χοντρές ,ψηλές νάνους για όλα τα γούστα....Το κουφό της υπόθεσης...απλά κοίταζα..γιατί την βόλτα την έκανα με την κοπελιά μου η οποία σπουδάζει εκεί και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να βρω μια αφορμή για να κάνω ο,τιδήποτε.Πες τε μου μόνο ρε παιδιά τι έχασα.Μήπως έχει παέι κανένας σε κανα μπουρδέλλο εκεί γιατί έχει άφθονο κρέας και ενώ βριδκόταν μπροστά μου δεν μπορούσα να το κατσπαράξω.Ας μου πει κάποιος την εμπειρία του.
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου