Νέα

Οικολογικά εγκλήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΟΛΑ στον βωμο του κερδους,στον μωλοχ της και καλα "αναπτυξης"!!!!Πειτε την γνωμη σας

• ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ!

Ψήφοι: 1 4,2%
  • ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...

Ψήφοι: 9 37,5%
  • ΑΝΤΕ να βγαλουμε ουρανιο,χρυσο,αεριο,πετρελαιο,γιατι εχω δει ενα πορσικο τρελα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Ψήφοι: 13 54,2%
  • ΧΕΣΤΗΚΑ ,ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ!

Ψήφοι: 1 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Με επείγον έγγραφό του, προς το Δασαρχείο Αρναίας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος δίνει εντολή να κοπεί όλο το δάσος των Σκουριών Χαλκιδικής το οποίο αποτελείται από 3.273 στρέμματα αρχέγονου δάσους. Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή απόθεσης επικινδύνων αποβλήτων.
ΑΝ η ειδηση αληθευει τα λογια ειναι πλεον φτωχα να περιγραψουν την ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ σε αυτην την χωρα !!!!!
   -------ΕΓΚΛΗΜΑ ------- ΕΓΚΛΗΜΑ--------ΕΓΚΛΗΜΑ-------------

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-ΤΟ νημα αυτο το ανοιγω για να ανεβαζουμε ολα τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ,απεναντι στην φυση που μας περιβαλλει ,στον ελλαδικο και παγκοσμιο χαρτη...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ η αναπτυξη με σεβασμο στην φυση ,ειναι ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
;) ΚΑΙ επειδη τα "σωστα" εκτελεσμενα εγκληματα ΠΑΝΤΑ απαιτουν ενα ακλονητο ΑΛΟΘΙ ,σημερα το ματι μου εχει παρει παρα πολλα δημοσιευματα ΤΟΥ ΣΤΥΛ....-"700 εκ ευρω κερδος για την χωρα","η ελλαδα με καθισταται πρωτη δυναμη στην εξαγωγη χρυσου" ,"νεες θεσεις εργασιας","προοπτικες αναπτυξης".....ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ",ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,ετοιμαστειτε ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΣΕΝΙΚΟ".....Τετελεστετ ΚΥΡΙΟΙ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-ΙΔΟΥ το μελλον....

Συνημμένα

• ΚΟΛΑΣΗ.jpg
    ΚΟΛΑΣΗ.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 14

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου εγω πιστευω οτι με πυρηνικη ενεργεια θα λυθει το προβλημα
URL]]

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΚΥΑΝιουχα ΑΚΤΗ!!!!!ο αγωνας τωρα δικαιωνετε!!!!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
τυπε μου εγω πιστευω οτι με πυρηνικη ενεργεια θα λυθει το προβλημα
http://[URL unfurl="true"]www.spirospantazis.gr/weblog/wp-content/uploads/2008/08/pirinika987.jpg[/img[/URL]]

[/quote]και γω κολλητε μου,γιατι να μην εχουμε και μεις τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ!!!! :headbang3: :headbang3:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Με επείγον έγγραφό του, προς το Δασαρχείο Αρναίας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος δίνει εντολή να κοπεί όλο το δάσος των Σκουριών Χαλκιδικής το οποίο αποτελείται από 3.273 στρέμματα αρχέγονου δάσους. Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή απόθεσης επικινδύνων αποβλήτων.
ΑΝ η ειδηση αληθευει τα λογια ειναι πλεον φτωχα να περιγραψουν την ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ σε αυτην την χωρα !!!!!
    -------ΕΓΚΛΗΜΑ ------- ΕΓΚΛΗΜΑ--------ΕΓΚΛΗΜΑ-------------

Κι εσενα τι σε νοιαζει?
Εκει μενεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και γω κολλητε μου,γιατι να μην εχουμε και μεις τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ!!!! :rockon: :rockon:
γιατι ειμαστε απολιτιστοι τυπε
δεν βαδιζουμε στα μονοπατια της προοδου

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στοιχειοθέτηση οικολογικού εγκλήματος με ποια κριτήρια;

Παραβλέπονται πολλοί παράγοντες.

Δεν μπορώ να γράφω από τον υπολογιστή μου, όταν έχω ανοικτό το a/c υπέρ του περιβάλλοντος.

Η ίδια η προστασία του περιβάλλοντος ως φράση είναι αυτοαναιρετική.

Προστατεύουμε το περιβάλλον από ποιον;  :grin: :grin: :grin: :grin:

Από τον εαυτό μας. Είμαστε παράσιτα πάνω στον πλανήτη, απλά πρέπει να διαλέξουμε τι, πως, πότε, γιατί.  :sunglasses:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Στοιχειοθέτηση οικολογικού εγκλήματος με ποια κριτήρια;

Παραβλέπονται πολλοί παράγοντες.

Δεν μπορώ να γράφω από τον υπολογιστή μου, όταν έχω ανοικτό το a/c υπέρ του περιβάλλοντος.

Η ίδια η προστασία του περιβάλλοντος ως φράση είναι αυτοαναιρετική.

Προστατεύουμε το περιβάλλον από ποιον;  :grin: :grin: :grin: :grin:

Από τον εαυτό μας. Είμαστε παράσιτα πάνω στον πλανήτη, απλά πρέπει να διαλέξουμε τι, πως, πότε, γιατί.  :sunglasses:
:S τι προσεγγισαρα ειναι αυτη τωρα????ΔΗΛΑΔΗ επειδη αναβεις το ερ κοντισιον ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΝΕΙ το δικαιωμα να χυνεις υδραργυρο στον υδροφορο οριζοντα..?.  :think: τι ενα τι 5 τι10 τι 1000????

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• radiation.jpg
    radiation.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΠΡΟΟΔΟΣ

Συνημμένα

• nuclear.jpg
    nuclear.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • nuclear.jpg
    nuclear.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:S τι προσεγγισαρα ειναι αυτη τωρα????ΔΗΛΑΔΗ επειδη αναβεις το ερ κοντισιον ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΝΕΙ το δικαιωμα να χυνεις υδραργυρο στον υδροφορο οριζοντα..?.  :think: τι ενα τι 5 τι10 τι 1000????

Εμείς αποφασίζουμε αν τα θέλουμε αυτά με τις καθημερινές μας πράξεις.

Τα εργοστάσια δεν φτιάχνονται μόνα τους. Η ζήτηση τα αναπτύσσει ;)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
δν ηερω αν μπορει να θεωρθει οικολογικο εγκλημα αλλα κατι κοπελες της greenpiece με ειχαν ενημερωσει οτι στις κυκλαδες υπαρχει μεγαλο πρβλημα υπεραλιευσης και στο μελλον αυτο θα δημιουργησει πολλα προβληματα!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
- Θεμα παιδειας θετεις λοιπον?ΠΟΣΟ χρυσαφικο αγορασες φετος? ΜΗΠΩΣ ειναι και θεμα κερδους- ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ- την αποφαση για το κοψιμο του δασους ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ο θεματοφυλακας και καλα της φυσικης κληρονομιας και προστατης της υγειας του λαου!ΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΗ? ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΡΙΣΜΕΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ χιλιαδες θα υποφερουν τις συνεπειες μια ζωη,για παντα....και ουτε θα κερδισουν και κατι στην τελικη!....ANTE KANA ΚΑΡΚΙΝΟ και αμα ειναι τυχεροι επιθετικο να πανε γρηγορα!

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
- Θεμα παιδειας θετεις λοιπον?ΠΟΣΟ χρυσαφικο αγορασες φετος? ΜΗΠΩΣ ειναι και θεμα κερδους- ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ- την αποφαση για το κοψιμο του δασους ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ο θεματοφυλακας και καλα της φυσικης κληρονομιας και προστατης της υγειας του λαου!ΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΗ? ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΡΙΣΜΕΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ χιλιαδες θα υποφερουν τις συνεπειες μια ζωη,για παντα....και ουτε θα κερδισουν και κατι στην τελικη!

Πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην βιομηχανία αυτή από την οποία παρέθεσες την παραπάνω εικόνα.

Κοίτα σπίτι σου. Όλα τα μέταλλα, όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή, τα φίλτρα του a/c που καταναλώνει ενέργεια που πρέπει να παραχθεί από κάπου, συντηρούνται και ανανεώνονται μέσω καταστροφών του περιβάλλοντος.

Ο άνθρωπος είναι αυτοκαταστροφικό ον, αυτό δεν θα αλλάξει.

Εμείς φταίμε, όχι οι άλλοι  :sunglasses:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην βιομηχανία αυτή από την οποία παρέθεσες την παραπάνω εικόνα.

Κοίτα σπίτι σου. Όλα τα μέταλλα, όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή, τα φίλτρα του a/c που καταναλώνει ενέργεια που πρέπει να παραχθεί από κάπου, συντηρούνται και ανανεώνονται μέσω καταστροφών του περιβάλλοντος.

Ο άνθρωπος είναι αυτοκαταστροφικό ον, αυτό δεν θα αλλάξει.

Εμείς φταίμε, όχι οι άλλοι   :sunglasses:
KAI BΑΛΕ,ΟΧΙ απλα συμφωνω στο τελευταιο ,αλλα προσυπογραφω κιολας....Την λογικη σου ομως δεν την καταλαβαινω...ΤΗΝ λογικη της μοιρολατρειας του στυλ 'αυτοι ειμαστε αυτα κανουμε'...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ,λογικη που λεει οτι πρεπει να μπουν ορια ,λογικη που λεει οτι ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ....εσυ καθεσαι και περιμενεις να τελειωσουν απλως "τα παρασιτα" την δραση τους...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
να κάνω μια ερώτηση ... πόσοι από εσάς τούς ψευτοοικολόγους τρώτε κρέας ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom