savras poniridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πως βρήσκετε την ελληνική κοινώτητα των swingers; Υπάρχει; Είναι ενεργή; Η ψώφια πράγματα;
Πως βρήσκετε την ελληνική κοινώτητα των swingers; Υπάρχει; Είναι ενεργή; Η ψώφια πράγματα;
τυπε 2 κινηματα ειναι ψοφια στην ελλαδαΠως βρήσκετε την ελληνική κοινώτητα των swingers; Υπάρχει; Είναι ενεργή; Η ψώφια πράγματα;
Απόλυτε μας έσκισες πρωί - πρωί!τυπε 2 κινηματα ειναι ψοφια στην ελλαδα
το κινημα των swingers
και το κινημα του πασοκ
τυπε 2 κινηματα ειναι ψοφια στην ελλαδα
το κινημα των swingers
και το κινημα του πασοκ
δεν κανει πλεον σουξε η αναγακτηση τυπε :-Το κίνημα των αγανακτισμένων είναι ζωντανό τύπε; Γιατί δε βλέπω αγανακτισμένους πια στους δρόμους
αυτο δεν ειναι κινημα τυπεμια χαρα ειναι το κινημα στο νιρβανα αλλα για να φας πρεπει να συνεισφερεις απλα...................
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , έχω επισκευτεί το χώρο 2-3 φορές και έχω τις καλλίτερες εντυπώσεις.και το νιρβανα καλο κανει οσες φορες εχω παει εχω περασει θαυμασια χωρια που ειναι το πιο τιμιο οικονομικα κλαμπ για αυτα που προσφερει και σου συνιστω να πας αν δεν εχεις παει εστω και μια φορα για την εμπειρια
Το κίνημα των αγανακτισμένων είναι ζωντανό τύπε; Γιατί δε βλέπω αγανακτισμένους πια στους δρόμους
και το νιρβανα καλο κανει οσες φορες εχω παει εχω περασει θαυμασια χωρια που ειναι το πιο τιμιο οικονομικα κλαμπ για αυτα που προσφερει και σου συνιστω να πας αν δεν εχεις παει εστω και μια φορα για την εμπειρια
περνάω αρκετούς μήνες τον χρόνο στην Αμερική και μπορώ απλά να σου πω οτι είμαστε χρόνια ( αιώνες ) πίσω.
υπομονή καμια 15-20 χρονάκια ακόμα και θα γίνουμε και εμείς L.A.
Λεκανοπαιδιο Αττικης????????περνάω αρκετούς μήνες τον χρόνο στην Αμερική και μπορώ απλά να σου πω οτι είμαστε χρόνια ( αιώνες ) πίσω.
περνάω αρκετούς μήνες τον χρόνο στην Αμερική και μπορώ απλά να σου πω οτι είμαστε χρόνια ( αιώνες ) πίσω.
Λεκανοπαιδιο Αττικης????????
Για να παμε χρειαζεται Γκομενα... και τα ανοιχτα μυαλα στις γυναικες Σπανίζουν!!και το νιρβανα καλο κανει οσες φορες εχω παει εχω περασει θαυμασια χωρια που ειναι το πιο τιμιο οικονομικα κλαμπ για αυτα που προσφερει και σου συνιστω να πας αν δεν εχεις παει εστω και μια φορα για την εμπειρια
το κινημα των swingers
και το κινημα του πασοκ
το κινημα των swingers
και το κινημα του πασοκ
το κινημα των swingers
και το κινημα του πασοκ